Potreba savremenog drustva da muskarci budu isti

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.205
U Srbiji ima puno mentalnih , dushevnih bolesnika, samo deo su registrovani , sa postavljenom dijagnozom.

Mnogo muskaraca odu u mentalnu bolest iz pritiska i iz trauma, ratne godine i neizvesnost egzistencije su ih oterale tamo a bili su sa mentalnom nehigijenom ili podlozni nastanku bolesti...

Mnogo zena, i to dramaticno veliki broj ima granicne poremecaje licnosti, bipolarne poremecaje i depresivno manicne poremecaje licnosti...
Ako se pogleda sta je njih uteralo u bolest, nece se videti trauma ratovanja, iako neke imaju to pokrice, bar u prici, ali to je manje od 0.01% registrovanih, ali da kazemo manje od 0.1% neregistrovanih...tj onih koji se ""drze""...
Mnogo veci broj zena je dushevno bolestan iz dva osnovna razloga, odnos roditelja prema njima i nedisciplinovano drzanje i ponasanje....
Ovo drugo im donosi veliku slobodu izmora i ne mogu da se uhvate u kostac sa tim a da ne osete poraz i nepravdu..
Ne razumeju najbolje stvari i nekad je vazilo da je onaj ko nije dovoljno inteligentan zasticen uobicajenim ponasanjem.
Tj osoba koja ne mora mnogo da bira , nije opterecena ni odgovornoscu ni pritiscima da mora da bira i odabere.
To vazi za oba pola...

Prisutnije je kod muskaraca da kad osete da se ne snalaze nesto posebno u izborima i novim okolnostima da se smire, tj da idu na siguricu i na tradicionalne oblike ponasanja....
Dok se to nikako ne desava kad su u pitanju zene..
Zene zato imaju stalno nova desavanja nove odluke, postaju manijakalne, net im jos dodaje tu manijakalnost, cuveno "jbt citavih 1h nisam dobila novu poruku, niko me ne voli"...

Sa ogranicenim intelektualnim mogucnostima, sa konzumerskom logikom, potreba zene je da muskarci budu sto citljiviji i isti....Da, ISTI.
Jer onda ogranicenost intelektualnog shvatanja ne dolazi do izrazaja i vidjenja...
To pogoduje i naviknutom zenskom udruzivanju i razmeni "dobronamernih" saveta.
Pogoduje ako je taj isti CLONE muskarac i gluplji od zene, ali posveceniji radu i zaradjivanju para...

Znam da ce vecina ovo videti kao dekadenciju i perverziju razmisljanja o MZ odnosima, ali samo se dublje udubite u tokove i interese oko vas.

Iz gula psihijatrije, vaspitanje zenske dece definitivno omasuje, ne zbog drustvene klime i ne izlazenja na kraj sa problemima promiskuiteta ili opasne sredine (opasno nije to sto im nisu ugrozeni zivoti, nego to sto im je ugrozena namera da im em bude zabavno kad one hoce i em korisno kad one hoce, a da nema nicega kad one nece kao obaveze ili kao prisile da ucine...ne fizicki, na neki drugi nacin)...
Omasuje zbog velike razlike izmedju poslusne devojcice koja je zasticena i kojoj se ugadja, i slike odrasle devojke kojoj se vise ne ugadja nego muko moja predji na muza ili odrasti....sto i ne ide bas tako lako ako si ziveo na grasku ceo dotadasnji zivot..

Znaci samo broj depresivnih i ostecenih zena tj devojaka je dovoljan da se covek zapita o greskama savremenog medijskog i kucnog vaspitanja devojaka.
One koje su uspele u tranziciji sa oca na muza, jod dolivaju ulje na vatru sa ostrim kriterijumima i savetima devojkama koje nikako ne uspevaju da nadju tu tranziciju a da im odgovara u prohtevima...

Tako da je cela scena zbunjena, one imaju potrebe da on bude sablonizovan i isti, a oni su delimicno prihvatili metroseksualnost i ugladjenost, a delimicno su planinci a delimicno uopste ne kostatuju ponudjene zenske modele ponasanja koji su jako materijalizovani i oportuni u svojoj sustini...
Upravo razliciti muskarci prave probleme....iz ugla harmonije drustva i zena...
Da nije njih , oni slabici bi slegli, oni vec opredeljeni oportuni bi se bolje snasli i sve bi bilo homogeno , sretno i jasno, dobro ovo sretno ne bi , ali ovo ostalo bi...

Radi test pitanja, koliko od vas muskaraca misli da zene tragaju za razlicitim muskarcem kad je u pitanju brak?
NE seks, NE veza, nego BRAK.

Bipolarni sindrom je cest kod danasnjih devojaka i licno sam upoznao nekoliko devojaka koje pate od ove bolesti, dosta su slicne i samo na prvi pogled su ok osobe medjutim primetni su simptomi poremecaja.
Potreba da muskarci budu isti ogleda se u zeljama zena koje zele da manipulisa sa njima .
Dovoljno je samo pogledati koje su njihove primarne mete i sta traze pa izvuci zakljucak. Njima je potrebno da muskarac je situiran, materijalno obezbedjen i poslusan, ukoliko je glup i povrsan time je i pozeljniji i pogodniji za manipuliciju.
Ne otimaju se one niti jure intelektuace, obrazovane ljude koji se postenim radom probijaju za zivot niti inteligentne momke to svako od nas vidi i zna ali zato ako se pojavi neki plitkoumni koji ima para taj ce biti meta mnogih i pozeljan pa ce moci i da bira. Obicno takvi imaju konzumersku logiku, prostih shvatanja, vaspitanja i stremljenja su idealni za zene jer ih nece "procitati" .
Njima ce moci da manipulisu, koriste a i po potrebi varaju i vrte oko prsta naravno sve dok je ta igra u granicama da ne bude previse uocljiva .

Radi test pitanja, koliko od vas muskaraca misli da zene tragaju za razlicitim muskarcem kad je u pitanju brak?
NE seks, NE veza, nego BRAK.

Jedna kratka pricica....

Ujutru bi devojku koja nije nevina, slali po vodu sa probušenom testijom (to je limeni balon), da ide po selu i u povratku prosipa vodu, jer je testija bušna kao i devojka.

E, a ako je nevina, svekrva zavede kolo ispred kuće sa sve tim krvavim čaršavom kao barjakom...

Dakle slabici papucari i mekusci su uspele zene da obrade kako je to nakaradno zaostalo lose bezveze itd.... dakle muskarci (ne svi) su spustili kriterijume,i zene se razestile razobadale poluudele i eto belaja....

Poslednja izmena:
Bipolarni sindrom je cest kod danasnjih devojaka i licno sam upoznao nekoliko devojaka koje pate od ove bolesti, dosta su slicne i samo na prvi pogled su ok osobe medjutim primetni su simptomi poremecaja.
Potreba da muskarci budu isti ogleda se u zeljama zena koje zele da manipulisa sa njima .
Dovoljno je samo pogledati koje su njihove primarne mete i sta traze pa izvuci zakljucak. Njima je potrebno da muskarac je situiran, materijalno obezbedjen i poslusan, ukoliko je glup i povrsan time je i pozeljniji i pogodniji za manipuliciju.
Ne otimaju se one niti jure intelektuace, obrazovane ljude koji se postenim radom probijaju za zivot niti inteligentne momke to svako od nas vidi i zna ali zato ako se pojavi neki plitkoumni koji ima para taj ce biti meta mnogih i pozeljan pa ce moci i da bira. Obicno takvi imaju konzumersku logiku, prostih shvatanja, vaspitanja i stremljenja su idealni za zene jer ih nece "procitati" .
Njima ce moci da manipulisu, koriste a i po potrebi varaju i vrte oko prsta naravno sve dok je ta igra u granicama da ne bude previse uocljiva .

Evo, moram pohvaliti coveka, jer opisuje situaciju kakva ona jeste. Bravo.

Zene su masovno na lekovima i to je toliko uzelo maha da se gnjiloguze polovare kljukaju sa lekovima svakodnevno sto zarad svakojakih bolestina sto zarad psihe.Zaprepastili bi se kad bi znali koje su to kolicine koje sto preko recepta sto samoinicijativno saspu u guse ovdasnje zene .U gradovima je situacija odavno izmakla kontroli apoteke su na svakom cosku stanite u red i slusajte samo sta sve zene traze od lekova i u kojim kolicinama.Lece se od svakojakih gljivicnih oboljenja pa do ozbiljnih psihoza

Imam ja jedno pitanje.....

http://forum.krstarica.com/showthread.php/762716-Moze-li-se-nezdrav-zivot-poskupeti

Ovo je link teme na forumu podforum filozofija..
Moze biti nekom nerazumljiva, nekom jasna, nekom prosta, nekom slozena..
I onda dodje zenska koja nije ni blizu da moze da uredjuje taj forum i lupi lock teme.
Jel bilo svadjanja i vredjanja, nije...
Jel bilo protiv Vuckove politike, nije...
Jel bilo nesto kriminalno?
Jednostavno nije tema bila za zutu stampu...i neki je nisu razumeli i onda je dobila etiketu od ISTIH muskaraca i zena , da je glupa ili sta?

Da vidimo sta vi mislite, da li je jedan ovakav cin prakticna prezentacija potrebe da se cavrlja na forumu , a ne da se udubi covek u nesto , a ko nece nek cavrlja kao sto je nekad bilo podforuma za to...

Istovremeno bi mogli i da mi pojasnite sta mislite zasto je zakljucana tema.....mozda podsvesna ili svesna klin osveta....?

Zene su masovno na lekovima i to je toliko uzelo maha da se gnjiloguze polovare kljukaju sa lekovima svakodnevno sto zarad svakojakih bolestina sto zarad psihe.Zaprepastili bi se kad bi znali koje su to kolicine koje sto preko recepta sto samoinicijativno saspu u guse ovdasnje zene .U gradovima je situacija odavno izmakla kontroli apoteke su na svakom cosku stanite u red i slusajte samo sta sve zene traze od lekova i u kojim kolicinama.Lece se od svakojakih gljivicnih oboljenja pa do ozbiljnih psihoza

pa sta mislite zasto stalno trce u wc-e po restoranima, idu i kljukaju se tabletama da bi izgledale kolko-tolko normalno....

I ja sam poodavno primetio da ima mnogo zena koje su pukle, a nigde se ne vidi opipljiv razlog...
Najbolje objasnjenje je princezica sindrom..., a taj sindrom rusi i bracne i porodicne odnose...

ne mozes ni da vidis ako si povrsan,najlakse je postaviti dijagnozu nekom,

a kada bi malo zagrebali u neciji zivot cesto bi naisli na tuzne zivotne price.

ako neka majka izgubi svoje dete na neki tragican nacin,

a ne vristi na sve strane da bi svi saznali jel i to princezica sindrom a pukla je?

Imam ja jedno pitanje.....

http://forum.krstarica.com/showthread.php/762716-Moze-li-se-nezdrav-zivot-poskupeti

Ovo je link teme na forumu podforum filozofija..
Moze biti nekom nerazumljiva, nekom jasna, nekom prosta, nekom slozena..
I onda dodje zenska koja nije ni blizu da moze da uredjuje taj forum i lupi lock teme.
Jel bilo svadjanja i vredjanja, nije...
Jel bilo protiv Vuckove politike, nije...
Jel bilo nesto kriminalno?
Jednostavno nije tema bila za zutu stampu...i neki je nisu razumeli i onda je dobila etiketu od ISTIH muskaraca i zena , da je glupa ili sta?

Da vidimo sta vi mislite, da li je jedan ovakav cin prakticna prezentacija potrebe da se cavrlja na forumu , a ne da se udubi covek u nesto , a ko nece nek cavrlja kao sto je nekad bilo podforuma za to...

Istovremeno bi mogli i da mi pojasnite sta mislite zasto je zakljucana tema.....mozda podsvesna ili svesna klin osveta....?

Barbara trenira strogocu.:lol:

- - - - - - - - - -

ne mozes ni da vidis ako si povrsan,najlakse je postaviti dijagnozu nekom,

a kada bi malo zagrebali u neciji zivot cesto bi naisli na tuzne zivotne price.

ako neka majka izgubi svoje dete na neki tragican nacin,

a ne vristi na sve strane da bi svi saznali jel i to princezica sindrom a pukla je?

Mlade devojke su uglavnom pukle...
Neke moje ortakinje rokaju bromazepame, a mlade su i neke od njih jos uvek studiraju.
Kod njih je stalno neka frka ko u ljubav, navika i panika.

Previse puklih, nezrelih, iskompleksiranih i riba sa odvaljinim daskama u glavi ima.

Ni muskarci nisu zlatni, tupavi su i mladoludi samo se to kod njih vise manifestuje kroz agresiju itd.

pa dobro,ne podnose svi odredjene situacije isto niti znaju da se izbore sa tim na neki normalan nacin.
nekom je lakse da se roka tabletama,nekom da pije,nekom da se pobije,neko drzi to u sebi i pukne
neko zaboravi posle 2 dana i kao da se nista nije desilo.

- - - - - - - - - -

Jeste.I verski su zatucane.

attachment.php

Barbara trenira strogocu.:lol:

- - - - - - - - - -

Mlade devojke su uglavnom pukle...
Neke moje ortakinje rokaju bromazepame, a mlade su i neke od njih jos uvek studiraju.
Kod njih je stalno neka frka ko u ljubav, navika i panika.

Previse puklih, nezrelih, iskompleksiranih i riba sa odvaljinim daskama u glavi ima.

Ni muskarci nisu zlatni, tupavi su i mladoludi samo se to kod njih vise manifestuje kroz agresiju itd.

E ovo je meni najcesci prizor...
Znaci frka joj sto ne shvati brze gradivo, frka joj sto ne pamti brze, frka joj kad se odmara od ucenja sto joj se ne pokloni Lane Gutovic odmah , u tih pola sata, frka joj ako kad odvoji vreme od necega, odmah ne bude sto poziva i sto poruka, pa da to odgovori...
Frka joj sto je otudjena, a ovamo milion porukica svima i svakom...
Frka joj sto bi da se ebe kad joj se ebe, a onda se seti da tako ostane na kraju suva jer svi je poebu par puta i onda je tretiraju kao smece (sto i jeste, ima pojam na.ku.rnjak)...
Frka joj sto je ne postuju, a ovamo nikog ne postuje, sto su sebicni , a ovamo nikad nesto nesebicno nije uradila....
Frka joj sto je sponzori tretiraju kao seks aparat i call girl, a ovamo nije ni prineti svim zenskama koje se muvaju oko takvih bogatih kao krpelji i paraziti...

Samo postavis pitanje, jel se desava nekad da se zavalis u stolicu ili fotelju i samo odmoris 5 min, a da nista ne ocekujes i da ti je sve potaman onako kako ti je...
NE....
Onda se pitas, kako izgleda onaj poremecaj prevelike aktivnosti , a kako bipolarac, a kako granicni poremecaji licnosti, pa razmisljas ako je mlada hoce li otici u shizo negde oko 26te...

Kod muskaraca imas animalce , koji privlace ovakve hiperaktivne zene ili one malo manje hiper aktivne, i one koji gledaju svoja posla, koje smatraju tupanima, nedovoljno prezentovanim, ili zatucanim zato sto se ne loze na famu, na prestiz, na lovu , na imidz, na provod, na sjaj, glamur, koje vide kao idealne projekte i prilike za svoje projekte, samo da ih malo kultivishu, hej, da one kultivisu nekog, a vecina njih brise nos prstima.....vecina...umiva se jednom dnevno....i to je iznad proseka...

A da odgovorim svim zenama...

Gospodin sam veci nego sto zene mogu da shvate, jer zenama ne postoji gospodin koji je bez para...
Frajer je neka cudna definicija , tu ne bih ulazio , ali da imam integritet hrabrost i herca , to imam , i stila...i mangupluka i maste
Ebac, gde ces veceg, kad mogu 5h u cugu bez svrske i imam onih 1cm koji donosi srecu.....

Ali to sve nema veze sa vrednostima koje ce zene razumeti....hoce kad osete, ako ih nateras nekako...
Jer one razumeju samo
-seks u glavu
-rivalitet izmedju zena
-novac i moc
-ucenu i uvlacenje

Tako da kad bi se lagali, onda zene traze
-inteligentnog
-gospodina
-odanog
-pozrtvovanog
-posvecenog

Svi mi znamo iz prakse da to nema veze sa onim u praksi .....

Sam naslov je interesantan pre svega sa sociološkog gledišta.
Sve ovo o čemu pričaš je sasvim logičan proces degradacije i gušenja individualnosti za potrebe jačanja i opstanka grupe (društva, civilizacije uopšte) ..Dakle, kako se neko društvo razvijalo , jačalo i omasovljivalo tako je potreba za ukalupljivanjem pojedin(a)ca bila veća.

Ulogu tog svojevrsnog sociološkog inženjeringa su vremenom odradile što religijske dogme, što pravosudni, politički i uopšte ropski sistemi, a u savremeno doba mediji i kojekakve egalitarijanske mantre koje idu u krajnost sa forsiranjem izjednačavanja baba, žaba , muških, ženskih...do granica i biološke i zdravorazumske (ne)podnošljivosti.
Ali upravo tako skrojeno društvo apatičnih, ukalupljenih i poslušnih jedinki koje imaju iluziju slobode može napredovati i uspeti... Muškarac je podoban isključivo kao feminizirani, ućutkani i submisivni šraf u mehanizmu tržišne ekonomske utakmice, a njegova urođena individualnost, priorodna testosteronska agresivnost, nagon za preživljavanjem, borbom i intelektualnom i fizičkom dominacijom , ceo taj iskonski muški arhetip
proglašava se za subverziju, dok društvu više odgovara tipično ženski arhetipski i sociološki princip poslušnosti, prilagodljivosti, zajedništva, kolektivizacije itd.
Ovde treba napomenuti da je i patrijarhat takođe bio svojevrsni društveni inženjering, ali pod isključivom kontrolom muškaraca.
Nije neobično što je jačanjem zapadne civilizacije upravo takav sistem doživo krah,
a na snagu stupilo upravo ovo o čemu pričamo...ovaj degradirajući moralno nakaradni egalitarijanski bućkuriš u kojem su podobne samo apatične, uhranjene i kojekakvim gadgetima anestezirane narodne mase.
A kako kažeš, perverzija m/ž odnosa nije ništa drugo nego posledica svega ovoga i jedna sveopšta sluđenost zbog potpunog poremećaja prirodne ravnoteže...pa ako hoćeš, i hormonske i mentalne neravnoteže, oboljenja itd...atak na prirodu
koja evolucijski "uzvraća" udarac.

Poslednja izmena:

Back