- Poruka
- 187.875
Tj javi Sputnjik u njeno ime.![]()
Korak po korak... Ko voli neka ide u EU, i nek ponese debeli dzemper i koje cebe i svecu da svetle u mraku... O da, ne zaboravimo da ide i 500 vakcina koje ce servirati WHO... Wake da F up!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tj javi Sputnjik u njeno ime.![]()
Ja malopre naleteh na clanak gde ce cene da idu dole od 1. januara
Al sta ja znam, ja samo zivim u Nemackoj koja je propala, Tihi iz Tutina zna bolje![]()

NijeJel Nemacka zatvorila sve termoelektrane?
Jel ima logo televizije na kojoj je ovo objavljeno?Jel Svaba je zatvorio sve nuklearke? Jeste
WA p
Jel Nemacka zatvorila sve termoelektrane? Jeste
Jel proizvode solarne elektrane struju zimi kad se najvise trosi? Ne
Sve je potpuno logicno
I ranijih godina se pricalo o restrikcijama u Nemackoj nije ovo prvi put
Priča se po Kremlju koješta. Ako mom burazeru nije za 14 godina nijednom nestala struja, a verujem ni Frederiku, ko si ti da znaš bolje?I ranijih godina se pricalo o restrikcijama u Nemackoj nije ovo prvi put
Pricali Rusi, ja nisam cuo, a niti je iko od ljudi koji ovde zive
Nego, sto lazes da su zatvorili sve termoelektrane?![]()
Kakav kredibilan izvor: "dijaspora dnevno"Nemačkoj slede restrikcije struje, energetski resursi pred kolapsom
od strane Nevena Milošević | 07/03/2023 | EU, Evropa
![]()
(Foto: Freepik)
Nemačka bi mogla da se suoči sa nestašicom električne energije u naredne dve godine, jer njeni energetski resursi postaju sve nedovoljniji, dok potražnja raste, pokazuje studija Mekinzi.
Prema ovim nalazima, do 2025. zemlji će nedostajati oko četiri gigavata električne energije, a do kraja ove godine deficit će se povećati na 30 gigavata.
U studiji je razmatrano u kom vremenskom periodu može da se desi da dođe do nestanka struje i koliko će trajati najduža takva faza.
– Dakle, idemo ka značajnoj nestašici. Tvrdi se da zemlja neće moći da pokrije svoje energetske potrebe sopstvenim resursima pri vršnim opterećenjima, a do 2030. može doći do stotinu nestanka struje, a najduža faza će trajati oko 21 sat. Takođe, analitičari upozoravaju da Berlin neće moći da odustane od gasa u narednih deset godina – smatraju analitičari.
U studiji se upozorava šta treba da se uradi kako bi električna energija bila dostupnija.
– Naša analiza scenarija pokazuje da će prirodni gas morati da igra ulogu u miksu električne energije u budućnosti. Stoga je važno smanjiti zavisnost od uvoza diverzifikacijom dobavljača. Deo strategije mora biti i da se više zelenog vodonika učini dostupnim za proizvodnju električne energije – navode analitičari.
Oni su dodali da Nemačka mora da obezbedi da dobija struju iz susednih evropskih zemalja, što zahteva inovacije i širanje mreža.
https://dijasporadnevno.com/evropa/...cije-struje-energetski-resursi-pred-kolapsom/
Da, da će postojati mogućnost isključiti struju područjima koja preopterete mrežu punjenjem e-auta i radom dizalica pumpi jer nisu planirane za takve skokove opterećenja, ali da mora ostati temeljno snabdijevanje.Znaci istina je ovo sve iz uvodnog posta?
Naravno, evo, pocele restrikcije, gledam TV u mrakuJel se vi zaebavate?
Ja nema vodu i kazance bice da je restrikcija i tamo...Naravno, evo, pocele restrikcije, gledam TV u mraku![]()
Naravno, evo, pocele restrikcije, gledam TV u mraku![]()

To samo znači da tvoj brat nije obavešten o restrikcijama struje.Sreća pa takve vesti,naš Tihi ne propušta.
Tiksi prati sve kremaljske propagandnopolitičke kanale na Telegramu i Tviteru non stop.To samo znači da tvoj brat nije obavešten o restrikcijama struje.Sreća pa takve vesti,naš Tihi ne propušta.
Još malo.Tiksi prati sve kremaljske propagandnopolitičke kanale na Telegramu i Tviteru non stop.
Da i Nemci krenu da ih prate isto, do sad bi izbila revolucija.
Čekaj prvo da propadne Amerika u utorak, pa je Nemačka ostavljena za sredu.Još malo.
Ne budite nestrpljivi
Sve ide po planu, nagužena nemačka uvek ide na rusijuПочињу искључења струје у Њемачкој у јануару 2025. и смањивање напона снаге
Грађани ће бити ОГРАНИЧЕНИ на 4.2 киловата, а Е-аутомобили на само 50 км/дневно
Зелена Агенда ће зацрнити Немачку
Затворили термоелектране на угаљ, угасили нуклеарке, ОБУСТАВИЛИ НАБАВКУ ЈЕФТИНИХ РУСКИХ ЕНЕРГЕНАТА, уништили АУТО ИНДУСТРИЈУ СА НАЛОГОМ ЗА ПРОИЗВОДЊУ Е-ВОЗИЛА...
Ауторска тема