Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 9.158
Imamo mi odličan ukus za muziku...samo nam bubrezi ne rade.И ово много волим, целу ту хард рок и глам метал сцену 80тих. Много јака и много квалитетна музика
@LastDay
Izvini,morala sam,ovo je naša interna šala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo mi odličan ukus za muziku...samo nam bubrezi ne rade.И ово много волим, целу ту хард рок и глам метал сцену 80тих. Много јака и много квалитетна музика
И ово много волим, целу ту хард рок и глам метал сцену 80тих. Много јака и много квалитетна музика
Није лоше, прави тешки метал. За метал требаш бити прави виртуоз на инструменту.Nesto za tebe onda, da malo prosiris vidike
Послушај метал обраду песме Its a sin. Изводи је група која се зове GhostNesto za tebe onda, da malo prosiris vidike
Послушај метал обраду песме Its a sin. Изводи је група која се зове Ghost
Daj link.
Metal je tokom 80-ih imao pravu ekspanziju pa mi je kopanje po manje poznatim bendovima bilo zanimljivo jedno vreme.
@snowtrooper ...eeee,zanimljivo,nisam ni videla ovooo do sad
Evo za tebe,a iz mog macijeg sveta,a ne znam da li ce se tebi dopasti...

Sigurno i jesi,to je drugi album po redu od Prodigy izaso je jos 1994... stvar Voodoo people.Imam osecaj da sam ovo davno cuo negde.![]()

Sigurno i jesi,to je drugi album po redu od Prodigy izaso je jos 1994... stvar Voodoo people.
Inace meni je Prodigy temelj mnogih pravaca i ako oni sami i nisu pravac...bar ne jedan i bas ih volim.
I tako iskoristih da ima napisem hvalospev![]()
Ово си и мени могла посветити. Али енглеску верзију још више волим
Је л ово ју група на енглеском? Или ми се чини или халуциринирам?Može ovo?
Grupa "Dah"Је л ово ју група на енглеском? Или ми се чини или халуциринирам?![]()
Mocno je ovoJa sam vise za muzicke pravce koji su se ustalili pre toga.
Jedan macor za bubnjevima za tebe
Ovo je prelepo...slusam upravo...