gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Из групе дах је еволуирала ју група, је л тако?Grupa "Dah"
Песма се приписује гитатисти златку манојловоћу међитим је то јеврејска песма. Ми смо је изгледа само препевали

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Из групе дах је еволуирала ју група, је л тако?Grupa "Dah"

Сама себи, најјача си стварно. Ја бих теби посветио ону једну песму, но не змам како се зове а заб сам и како иде
Hahaha...pa sta fali,ulepsam sebi danСама себи, најјача си стварно. Ја бих теби посветио ону једну песму, но не змам како се зове а заб сам и како иде
Нешто као "себи ћу купити цвеће".
Само на енглеском језику наравно

Па вала и саму себе треба некад да почастишHahaha...pa sta fali,ulepsam sebi dan
...nemoj cvece tematiku,nisam fan buketa...a hvala na pesmici ko da jesi
![]()
Zavisi od percepcije

Обожавам ову песму, баш погађате мој музички укус са песмама.@bernardo
Nema odustajanja u osvajanju devojaka, samo napred
Zapamti, kažu:
"Nema neosvojivih tvrđava, ima samo loše napadanih" .
Pa kaže pesma, "ne bojim se drugova, tvoga frajera..."
Da,Zlatko Manojlović.Da li je jevrejska, ne znam..Из групе дах је еволуирала ју група, је л тако?
Песма се приписује гитатисти златку манојловоћу међитим је то јеврејска песма. Ми смо је изгледа само препевали![]()
Јесте, баш сам јуче ишчитао много о тој песми. Ево ако нађем изворе па ћу ти дати овдеDa,Zlatko Manojlović.Da li je jevrejska, ne znam..![]()
https://zurnal.me/sosana/Јесте, баш сам јуче ишчитао много о тој песми. Ево ако нађем изворе па ћу ти дати овде
Није ово прва песма за коју сам мислио да је оригинал. А оригинал сам имао прилику да чујем дуго времена после верзије групе Дах. Erev Shel Shoshanim,, или у преводу Вече ружа, а негде и Вече љиљана је јеврејска популарна песма, коју је прва издала ондашња певачица Јафа Јаркони 1957. године. Песму је компоновао познати јеврејски композитор Јозеф Хадар на текст једног од највећих јеврејских модерних књижевника, песника Моша Дора. Поменути јеврејски песник је у својој библиографији издао доста збирки песама, а сматра се можда и највећим модерним љубавним песником у Јевреја
U svakom slučaju , pesma je dobra.Јесте, баш сам јуче ишчитао много о тој песми. Ево ако нађем изворе па ћу ти дати овде
Није ово прва песма за коју сам мислио да је оригинал. А оригинал сам имао прилику да чујем дуго времена после верзије групе Дах. Erev Shel Shoshanim,, или у преводу Вече ружа, а негде и Вече љиљана је јеврејска популарна песма, коју је прва издала ондашња певачица Јафа Јаркони 1957. године. Песму је компоновао познати јеврејски композитор Јозеф Хадар на текст једног од највећих јеврејских модерних књижевника, песника Моша Дора. Поменути јеврејски песник је у својој библиографији издао доста збирки песама, а сматра се можда и највећим модерним љубавним песником у Јевреја