Otvori takvu temuNaravno da nisu svi ali zašto su ovi koji jesu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvori takvu temuNaravno da nisu svi ali zašto su ovi koji jesu?
Neostvareni u RL.. za takve je najviše - forum - ... bilo koji, ne samo Krstarica..mnogi se foliraju
ljudi se generalno foliraju i kriju razne tajne
neke su mracne, neke su vjerojatno smijesne, al cinjenica je da jedni druge slabo poznajemo cak i kad se godinama znamo
A ovo nije takva tema?Otvori takvu temu![]()
A jutro je,lagano se probudi pa čitaj. Prvo kafa pa onda forum..Ček, ček... da vidim..
![]()
ne mislim na toNeostvareni u RL.. za takve je najviše - forum - ... bilo koji, ne samo Krstarica..
Daj da produbimo snove...
Moja mašta može svašta...
Kad se covjek krije onda je svjestan da radi nešto pogrešno. Znači šta rade znaju ali ne mogu drugačije.ne mislim na to
nego na to da se ljudi cesto izdaju za nesto sto nisu ili kriju neki dio sebe, pred sobom i drugima
iz razlicitih razloga, u stvarnom zivotu
paaa,.. nije više u modi,.. ali ostala je i danas izreka:ne mislim na to
nego na to da se ljudi cesto izdaju za nesto sto nisu ili kriju neki dio sebe, pred sobom i drugima
iz razlicitih razloga, u stvarnom zivotu
Za forum je karakteristična jedna stvar. Napad. Preventivni napad bez povoda. Dosta ima i nerazumevanja.Gledam malo po ovom našem Forumu i pitam se kad su se ovako zamrzili muškarci i žene?
Promaklo mi je kad je počelo. U svom okruženju nemam mrzitelje žena ali kad vidim šta se ovde piše zapitam se da li sam objektivna ili samo imam sreće u životu.
Ja nigdje to nisam vidjela u tolikoj mjeri kao ovde. Pa se pitam ko se pretvara,ovi ovde ili oni oko mene?
Ja ipak mislim da se po malo preteruje . Da bi bili primjeceni ljudi svašta rade.Ne znam gde zivis i kakvo ti je okruzenje, pa ne mogu da tvrdim, ali ovde se niko ne pretvara kada su u pitanju primitivna osecanja, pogotovo mrznja. Jer ovde, iza anonimnosti, ljudi kazu ono sto iz neke kurtiazije (ili nedostatka hrabrosti) nikada ne bi rekli uzivo.
ima i toga, da bi bili primeceni nije nuzno karikirati lose osobine, vec sto je cesci slucaj dobre (((:Ja ipak mislim da se po malo preteruje . Da bi bili primjeceni ljudi svašta rade.
To bih nazvao _ Stvar stila u reklami, - barem u početnim nastupima,.. vremenom i sa količinom postova - stvari dođu na svoje..ima i toga, da bi bili primeceni nije nuzno karikirati lose osobine, vec sto je cesci slucaj dobre (((: