Posvadjani

Никада не можемо знати који мрак неко носи у себи. Живе парови деценијама заједно па се неке ствари открију тек након смрти једног од њих. А не комшије, познаници...
Колико пута је ето, за насилнике околина имала само речи хвале, а у 4 зида ђаво. Неке особе су заиста способне да живе двоструки живот.
И неко вероватно носи мржњу у себи али је ја само зато што сам жена заиста нисам осетила. Имала сам и врло лоше искуство па опет не мислим да је то било усмирено ка мени зато што сам жена, него из неких других побуда. Верујем да бих исто прошла и да сам мушко па у хомо заједници са истим типом личности.
Код мене на послу сам ја једино женско. И ако ћу бити поштена заиста ме штеде и пазе. Не дају ми да батерију на сату променим. А никакве задње намере уз то нисам осетила. Стварно су колеге.
Не кажем да мржње нема, али мислим да уопште није распрострањена као што се овде потенцира. Иначе се на форуму реч мржња потенцира. А претешка је. Чим неко није са неким сагласан или на нешто има критику испада да мрзи. Побогу!

Gledam malo po ovom našem Forumu i pitam se kad su se ovako zamrzili muškarci i žene?
Promaklo mi je kad je počelo. U svom okruženju nemam mrzitelje žena ali kad vidim šta se ovde piše zapitam se da li sam objektivna ili samo imam sreće u životu.
Za forum je karakteristična jedna stvar. Napad. Preventivni napad bez povoda. Dosta ima i nerazumevanja.
U realnosti je sve opuštenije.

Ja nigdje to nisam vidjela u tolikoj mjeri kao ovde. Pa se pitam ko se pretvara,ovi ovde ili oni oko mene?

Ne znam gde zivis i kakvo ti je okruzenje, pa ne mogu da tvrdim, ali ovde se niko ne pretvara kada su u pitanju primitivna osecanja, pogotovo mrznja. Jer ovde, iza anonimnosti, ljudi kazu ono sto iz neke kurtiazije (ili nedostatka hrabrosti) nikada ne bi rekli uzivo.

Ne znam gde zivis i kakvo ti je okruzenje, pa ne mogu da tvrdim, ali ovde se niko ne pretvara kada su u pitanju primitivna osecanja, pogotovo mrznja. Jer ovde, iza anonimnosti, ljudi kazu ono sto iz neke kurtiazije (ili nedostatka hrabrosti) nikada ne bi rekli uzivo.
Ja ipak mislim da se po malo preteruje . Da bi bili primjeceni ljudi svašta rade.

ima i toga, da bi bili primeceni nije nuzno karikirati lose osobine, vec sto je cesci slucaj dobre (((:
To bih nazvao _ Stvar stila u reklami, - barem u početnim nastupima,.. vremenom i sa količinom postova - stvari dođu na svoje..
Sto ljudi, sto ćudi,.. ne vredi puno na to trošiti reči.
Neki eksperimentišu, neki vežbaju,..
U stručnim forumima je toga manje.
ovde gde je zabava i pametovanje je zabavno biti i glumac i klaun i Gargamel,.. namćor,.. da likovi budu upečatljiviji.

Back