Posvadjani

Gledam malo po ovom našem Forumu i pitam se kad su se ovako zamrzili muškarci i žene?
Promaklo mi je kad je počelo. U svom okruženju nemam mrzitelje žena ali kad vidim šta se ovde piše zapitam se da li sam objektivna ili samo imam sreće u životu.
Ni ja u okruženju nemam mrzitelje žena niti sam ikada videla ovo što vidim ( čitam) ovde.
Ne znam odakle crpe toliku inspiraciju i da li zaista imaju tako loša iskustva?!

Da je tema na LjiS-u pa da odgovorim.
Mada mislim da bi tamo izgubila na ozbiljnosti.

Ovako kada se postavi na forumu Zene, zna se ko ce voditi rec.

Slicno bi se desilo da je postavljena na forumu Muskarci.

Ја више видим да се сви бране нападом иако ни нису нападнути него су изгубили осећај за дискусију или га нису ни имали, него мржњу.
Тако је и на кувању. Неко напише да кува супу из кесице, други се надовеже да то не воли и онда се овај први осети прозваним и крене да се правда или напада.
Више ми се чини да су људи преосетљиви, да не смеш ништа рећи јер ће се увек неко увредити, извући из контекста, неспособни да прихвате критику. Постали смо као гова.нца- чим нас пипнеш смрдимо.

Gledam malo po ovom našem Forumu i pitam se kad su se ovako zamrzili muškarci i žene?
Promaklo mi je kad je počelo. U svom okruženju nemam mrzitelje žena ali kad vidim šta se ovde piše zapitam se da li sam objektivna ili samo imam sreće u životu.
Ма какви.Мало је до година неких форумаша,а има и онога да тестиси расту крај тастатуре,ваљда је време мреста

Ја више видим да се сви бране нападом иако ни нису нападнути него су изгубили осећај за дискусију или га нису ни имали, него мржњу.
Тако је и на кувању. Неко напише да кува супу из кесице, други се надовеже да то не воли и онда се овај први осети прозваним и крене да се правда или напада.
Више ми се чини да су људи преосетљиви, да не смеш ништа рећи јер ће се увек неко увредити, извући из контекста, неспособни да прихвате критику. Постали смо као гова.нца- чим нас пипнеш смрдимо.
Pa nije bas da si govance ako se opravdava neki šamar, neka agresija jer je to u nečijem viđenju u redu a ti si protiv toga.

Naravno da nisu svi ali zašto su ovi koji jesu?

neostvareni zivoti. promaseni iz par pokusaja.

svi koji pisemo smo sami sebi u zivotu pozelei sve najlepse.
pa kad se ne oatvare zelje ili ne poklope zelji i mogucnosti trazimo krivca.
a posto samoljublje sa godinama raste naravno da su svi drugi krivi osim nas samih.
tu dolazi do onog sto je meni zanimljivo.

umesto da slusaju zene, nebili ukrali neki fazon kako da izadju na kraj sa svojim, neeee oni su najpametniji i sve znaju a svi ostali su tupi, zatucani.
manjak kucnog vaspitanja na prvom mestu pa sve ostale "dijagnoze" je njihov problem po meni.
svako malo banovanje je potvrda da je na prvom mestu kucno vaspitanje i osnove diskusije. razmene misljenja a ne p.r.o.ser.av.anje kako vlada jednoumlje.
ako su svi kreteni a samo ti pametan znaci da nesto sa tobom nije bas kako treba :)

ukratko - karakter "0" ego "na max"...

Pa nije bas da si govance ako se opravdava neki šamar, neka agresija jer je to u nečijem viđenju u redu a ti si protiv toga.
Da, ali sa druge strane su stizali beli bubrezi u sosu i slične budalaštine. U normalnom dijalogu normalna osoba se ne ponaša nenormalno. Problem je u (ne)kulturi dijaloga.

Da, ali i sa druge strane su stizali beli bubrezi u sosu i slične budalaštine. U normalnom dijalogu normalna osoba se ne ponaša nenormalno. Problem je u (ne)kulturi dijaloga.

za ljubav i svadju je uvek potrebno dvoje.

ja nisam cveka ali pamtim neke tvoje svadje sa zenama.
dakle do nas je i kakav nam je dan. plus ko je sagovornik
ne brani "one muske" koji su sve samo ne muskarci vec obicni ogorceni sovinisti i zatucani pravilima musko zenakih odnosa iz nekog kamenog doba

ne brani "one muske" koji su sve samo ne muskarci vec obicni ogorceni sovinisti i zatucani pravilima musko zenakih odnosa iz nekog kamenog doba
Svađa sa ženama?! Nije svađa, nego borba za svoja prava.

Kad te neko u RL ošamari, ćušne, vređa, šta ti onda radiš?

nisu se zamrzili muskarci i zene nego se ovdje sjatilo neko musko drustvance neshvaceno u realnosti
zato sto im relativna anonimnost interneta djeluje kao sigurno mjesto za verbalizaciju tih njihovih...problema sa stvarnoscu 😆

Svađa sa ženama?! Nije svađa, nego borba za svoja prava.

Kad te neko u RL ošamari, ćušne, vređa, šta ti onda radiš?

u RL nemam problem jer sam 183/110kg i nisam na oko neko da me zahebava.
Prvi dajem svima.maksimum postovanja a samim tim zauzvrat istom merom mi vracaju.
Davno je proslo vreme da se na misice objasnjavam sa decacima.

ovde mesas temu jer je jasna kao dan a to je "kada su OVDE NA FORUMU" muski postali odvratne stoke prema zenama?

I feminizam u svom izvornom obliku je borba, odbrana, nikako ga ne bismo mogli nazvati svađom.

u RL nemam problem jer sam 183/110kg i nisam na oko neko da me zahebava.
Prvi dajem svima.maksimum postovanja a samim tim zauzvrat istom merom mi vracaju.
Davno je proslo vreme da se na misice objasnjavam sa decacima.

ovde mesas temu jer je jasna kao dan a to je "kada su OVDE NA FORUMU" muski postali odvratne stoke prema zenama?
Bilo je toga i ranije, sećam se Kiza i njegovog drugara, mislim da je neki sugenzi...moderacija tada nije stala na stranu žena koje su se bunile. I ja sam bila među njima. Bilo im je svašta dozvoljeno.

Znam i u realu mnogo muških osoba koji će svaku priliku iskoristiti da spuste ili popljuju ženski pol.
Da li je to mržnja?
Ne bih je baš tako nazvala.
Više mi liči na neku ljigavu mušku nadmenost i ono primitivno zatucanje shvatanje da je samo muškarac -neko.

Kako u realu , tako i ovde .
Na ovom forumu ima previše muških ljigavaca koji pišu o ženama sve najgore.
A dalje , bez njih ne mogu , barem ne mogu bez ženskih fizičkih atributa na koje odmah prorade pljuvačne žlezde .
I neke druge stvari , ali nije tema.

Isto tako , mislim da ovde ima i previše glumatanja.
Lako je lajati iza tastature i monitora .

Back