Posvadjani

Zena me isece na b brdu na bajsu idem 40-45/h nekako je izbegnem i pocne pickaranje,ona se na mene breca nesvesna da sam mogo da zaginem,u mnogim situacijama imaju takav odbrambeni nadrk stav sa svakim muskarcem, sto nema veze s tim kako smo vaspitani,samo sto ce opet vecina stati u njenu odbranu kao slabiji pol jel
isjekao te drugi biciklista koji nema obzira, a ne zena
kad to skapiras lakse ces zivjeti i efikasnije ces se ispickarati ako bas odlucis

Верујем да има тога. Код нас се увек више радовало девојчицама. Мој деда је био тако као 13. прасе а сестра величана. Код нас су тек сада кренули дечаци да се рађају и буде па... ОК :lol: Али их опет волиш највише на свету, наравно.
Вероватно зависи од средине.
Али тога не би смело бити, а неће након две генерације нармално одгојених. Не кажем да отац није битан и најбоље је када је породица идилична, али је ипак ту моћ више у нашим рукама и уместо то да искористимо ми се од тога перемо, а то је најјаче оружје- васпитавање нових генерација.

Па и код Достојевског у Злим дусима има оно да је довољно једну генерацију удаљити од правих вредности и заокупити привидним сјајем па си уништио један народ. Исто је и обрнуто.

nije isto i obrnuto
obrnuto trazi puno vise vremena

Мене највише нервирају деде у саобраћају :lol: Возе 30 на сат, нит виде нит чују, као да је пут само за њих прављен.

Има свега, зато мене она тема о бесним женама уопште није увредила. Ем виђам свашта, ем се и сама препознам. Али то не значи да величам мушки пол како неко тумачи. Прихватити критику па се и нашалити на свој рачун није мржња према себи, побогу.

Али како ова тема и јесте, много људи, невезано за пол само диже нос и само вреба прилику да се брани од оног другог.
Evo saces da vidis ovu provalu kako ce da nastavi iako je pojela gomno i zna da nije u pravu

Isekla me kolima feministkinjo tupava
А мени је неки дан излетео лик на бајсу. Возим нормалном брзином и излази лик са десне стране из неког улаза на пут, нит гледа нит има намеру да погледа. Закочила сам на метар од њега. Још ме бледо гледа. То није до полова, то је до зомбираних људи.

А мени је неки дан излетео лик на бајсу. Возим нормалном брзином и излази лик са десне стране из неког улаза на пут, нит гледа нит има намеру да погледа. Закочила сам на метар од њега. Још ме бледо гледа. То није до полова, то је до зомбираних људи.
Nastavak price da ona vidi muskarca kome moze da se suprotsavi iako je njena krivica

Мени некада буде и жао бициклиста. Ем најмање загађују околину, ем се здраво крећу а свима сметају и возачима и пешацима :lol:

Мени некада буде и жао бициклиста. Ем најмање загађују околину, ем се здраво крећу а свима сметају и возачима и пешацима :lol:
pa ne smetaju svi biciklisti
nego ovi sto voze tur de frans po gradu recimo
i oni sto je cesta samo njihova
pa se recimo drze za rukice dok voze
sto je bas slatko mozda, aj vrv ipak nije 😆

Nije bila staza
znaci genije bio si na cesti i vozio 40 po vlastitom priznanju
realno, ko zna sta je tu bilo
al bitno da si ti tako sav fin i obziran zakljucio da je po defaultu kriva zena za volanom i tako nam to prezentirao
bas me zanima sta bi saobracajac zakljucio da zavrsite kod prekrsajnog 😆

Poslednja izmena od moderatora:
mislim po stazi vidjam razne mentole
najgori su korisnici trotineta i majmuni koji uce djecu da voze bajs po stazama
al sto vidjam mentole na bajsevima van staze, po cesti to je cudo jedno
Tako ja na bazenu bežim od očeva koji uče sinove da plivaju. Pa to je strašno! Užive se u ulogu učitelja, pa ništa ne vide oko sebe. Sa jednim sam se sudarila, i to glavama, nisam znala šta mi se desilo. Vidi da plivam na leđima, i on krenuo isto tako, samo u suprotnom smeru, na mojoj strani staze.:zeek:

Jedan je ispomerao sve ljude iz staza, jer on sinu hoće da pruži najbolje uslove. Samo dođe i kaže pomerite se, dete hoće da skače, da koristi stepenice, uči da pliva...Klincu bilo nezgodno, stideo se oca, ali trpi, šta će...dete je.

Tako ja na bazenu bežim od očeva koji uče sinove da plivaju. Pa to je strašno! Užive se u ulogu učitelja, pa ništa ne vide oko sebe. Sa jednim sam se sudarila, i to glavama, nisam znala šta mi se desilo. Vidi da plivam na leđima, i on krenuo isto tako, samo u suprotnom smeru, na mojoj strani staze.:zeek:

Jedan je ispomerao sve ljude iz staza, jer on sinu hoće da pruži najbolje uslove. Samo dođe i kaže pomerite se, dete hoće da skače, da koristi stepenice, uči da pliva...Klincu bilo nezgodno, stideo se oca, ali trpi, šta će...dete je.
Odatle sve i kreće, od djece se prave male privilegovane osobe i kad odrastu to tako ne ide i svi su im krivi osim onih koji su ih nakaradno vaspitali. Mrze svakog ko im ne povladjuje.

Odatle sve i kreće, od djece se prave male privilegovane osobe i kad odrastu to tako ne ide i svi su im krivi osim onih koji su ih nakaradno vaspitali. Mrze svakog ko im ne povladjuje.
И сматрају да им све припада, све им се подразумева. Очекују да свако простре црвени тепих пред њих, а реално немају покриће за то. И да имају? Понашај се као сав нормалан свет. За мене је скромност заиста врлина, макар и лажна. Ту видиш да човек није још изгубио срам и зна за ред.

Back