Postupak protiv Velimira Ilića

Moja testamentalna poruka za Srpkinju sa krnjim naci identitetom, sevilju, a glede srBskog jezika je- ne kaze se "u vezi krivicnih tuzbi" vec u vezi Sa krivicnim tuzbama. Moj mali doprinos opismenjavanju- za vise snage nemam.

Ne samo da ste politicki idioti, vec ste i nepismeni. Ne samo funkcionalno.
inga, jesi li to ti ili se neko pokenj'o?
p.s. umem i da psujem( po srpski, razume se!), a ti ne umeš da odgovoriš na konkretna pitanja, tupiš floskulama i zastranjuješ idejama o sopstvenoj veličini.;)

p.s.2 ti daješ formalne, a ja suštinske primedbe....ah da, lepo je čitati knjige, ali ista radnja ne služi samo za širenje vokabulara, već i za širenje vidika. tvoji poseduju centralni skotom.

Kakav retrd! Da covek ne poveruje da ovo postoji u 3d!

Velja je rekao da je podigao jebeni kredit od pola miliona. Jbte. Ej, bre, na 30 odsto od plate od 1300 evra. Ej, to je krimos. Kapiras? Treba li da se crta? Sta nije jasno? To je antropomorfna orvelovska svinja. Alo, legalisti! Ili vise legalizam ne vazi, sad ste presli na kosovizam.

A to ko je podrzavao ubice, ciji su se ljudi sastajali se sa njima, a ubice rekle da veruju u vlast tog coveka, to znamo. Znamo ko je imao direktnu politicku korist. I znamo ko je omogucio da dodje do onoga sto i u optuznici stoji kao glavni punkt delovanja te bagre pre ubistva. Znamo ko su Putnovi agenti ovde, i zna se cija je BIA filijala.

I ti, kao glasac Kostunicine stranke, se protivis reformaciji te poliicje cije su premijerove ubice bile vedete. Treba da te bude sramota!

А теби би било боље да мало забодеш нос У РАЧУНЕ И ФИНАНСИЈЕ НАРКОСА ЧЕДОМИРА ЈОВАНОВИЋА, КОЈИ У ЖИВОТУ НЕМА ПЕТ МИНУТА РАДНОГ СТАЖА, па се онда поново јави да нам објасниш о чему се ради.

А теби би било боље да мало забодеш нос У РАЧУНЕ И ФИНАНСИЈЕ НАРКОСА ЧЕДОМИРА ЈОВАНОВИЋА, КОЈИ У ЖИВОТУ НЕМА ПЕТ МИНУТА РАДНОГ СТАЖА, па се онда поново јави да нам објасниш о чему се ради.

A tek G17 sta bi se sve tu pronaslo.

Back