Постоји ли...

a kojim povodom da uopšte o tome razgovaram sa svojom lepšom polovinom...?? da li je poenta u poverenju ili u podrazumevanim, lascivnom dopiskama sa ženskinjama forumskim....
a ko je NEKO??

Ко је рекао да мора да буде у питању друга половина?
Неко је било ко, девојка, жена, момак, муж, пријатељ, пријатељица...
Неко коме те зна онаквог какав заиста јеси.

Ко је рекао да мора да буде у питању друга половина?
Неко је било ко, девојка, жена, момак, муж, пријатељ, пријатељица...
Неко коме те зна онаквог какав заиста јеси.

hvala na pojašnjenju ( :
dakle, u tom kontekstu ljubavnih odnosa, nemam šta da krjem. nevin sam forumski :hahaha: a što se tiče prijatelja, oni bliski znaju gde se po netu smucam, tačno bih mogao da im poverim pass...
ma, totalno sam neinteresantan za istražiivanje po porukama i pp..barem ja tako mislim.. ( :

неко у вашем животу, или можда чак и овде на форуму, коме бисте могли да поверите шифру вашег налога и могли да дозволите себи да прочита све што пишете?
Да, постоји.
А што је ово озбиљна тема о љубави и сексу, не могу да знам. :confused:

неко у вашем животу, или можда чак и овде на форуму, коме бисте могли да поверите шифру вашег налога и могли да дозволите себи да прочита све што пишете?

Da,postoji i neko na forumu,ko mi je bio poverio sifru,da mu sredim pozadinu profilcica,ali nazalost nije nesto valjalo,tako da nisam uspela...Ali,nisam nista citala,zaista,smatram da je to necija privatnost i da je to kao kada otvaras tudju postu ...Iskreno,nisam mogla da poverujem da mi je neko nakon mesec i po dana,dao svoju sifru,pa makar i na tih petnaestak minuta...:) Sto se mene tice,ja i kada bih poverila nekome sifru,ovde na Forumu,ne bi imao bog zna sta da procita,ne bi se nesto nacitao kakvih "tajni"...Ima jedna osoba u mom zivotu,kojoj verujem bezgranicno,osim mojih roditelja,koji ima sve sifre i korisnicka imena i na fejsbuku,ovde na Forumu,sto mejl adrese...Ne krijem nista,tako da nema potrebe da sakrivam pasvorde ili sl.....:):):)

Zašto ti nisi odgovorio?
Da li bi to pokazalo/dokazalo koliko verujem toj osobi, ili bi pokazalo /dokazalo koliko ne poštujem privatnost onih koje su mi ,možda,poverile neki deo sebe?

Brat, verovatno. Ionako može da vidi da želi, kad hoće. I privatne poruke, missim, ne odjavljujem se..... mada sad ima drugi komp ali svejedno..... računam da ako već pretura po mom inbox-u (a nadam se da ipak ne :lol: ) ima toliko razuma da o tome bar ćuti. A ne krijem ništa tako da.....

Zašto ti nisi odgovorio?
Da li bi to pokazalo/dokazalo koliko verujem toj osobi, ili bi pokazalo /dokazalo koliko ne poštujem privatnost onih koje su mi ,možda,poverile neki deo sebe?

Зато што мене нико није питао.

То ми је негде и било у позадини ове теме (приватност других људи) али нисам хтео да потенцирам већ сам хтео да видим како ће се прича развијати.

Наиме, о мени свако ко жели може све да сазна тако што ће да ме пита...
Али, поприлично је нељудски изложити неког трећег туђим очима...
Мада, моје ПП су толико безазлене да може било ко да их прочита...

Meni je to degenski. Moj prostor je moj prostor. Čitaj: moj mail, moj nalog, moj nickname, moj inbox, moj mobilni telefon, moja pisma, moja fioka, pa nismo u komuni.
Ne treba mešati babe i žabe. Ne krijem ništa od ljudi koji su mi najbliži, ali baš i da kakimo i piškimo u isto vreme ili da svako zna svaku moju reč ili poruku mi je previše hevi.

Да.
Нема разлога да се стидим својих постова нити било шта да кријем...:confused:

Da. Postoji osoba za koju mi ne bi smetalo da zna sve sto pisem, osecam i radim jer sam i te kako sigurna da bi to bilo sacuvano i nikad ne zloupotrebljeno, ali cemu?
Opterecenje i meni i njemu.

nema nikakvih problema da procita sta god hoce..mislim na partnera...ali pas ne volim nikom da dajem

a s obzirom da vecina ljudi s kojima se druzim zna da dolazim na krstaricu...plus slika mi stoji na temi slike jelte :) mogu ljudi da procitaju sta pisem...a preko pp se inace bas retko dospisujem

Back