Постоји ли...

неко у вашем животу, или можда чак и овде на форуму, коме бисте могли да поверите шифру вашег налога и могли да дозволите себи да прочита све што пишете?

ne postoji, niti ce. svasta. ne razumem ni ovde za koliko ljudi to postoji. mislim meni ne treba da mi se neko toliko daje da mogu da zavirujem u njegovu postu, fuj. a kad bi neko mene pitao za da udje u moju, znaci makar moja ljubav, mislio bih da nije cool i uplasio bih se cak sta hoce u stvari od mene.

naravno da postoji,
to je moja ljubav.

uzas jedan majke mi. zato se sutra bijete i mrzite, eto bas zato. sta ce bre njemu tvoj password? zar on treba da zna toliko sve o tebi? mislim sta ga to zanima bre isto, svasta, ne razumem. cemu to sluzi? sta kao nemate tajne? pa to je bezveze bas. ne kazem da treba se laze i krade ali bre *** ja sam ja ti si ti, nikad ne mozemo da mislimo isto i da hocemo isto znaci ni da se toliko razumemo da mozemo da svarimo tudje privatno pisanje.

mojne se ljutite, ali meni davanje passworda i trkeljanje po tudjim mailovima uopste nije nikakva bliskost, pre je to slabost.

:mazi: Dobro bre kandid, smanji malo dozivljaj. Prica je vise hipoteticka - da li u nekog imamo toliko poverenje, toliko smo bliski s tom osobom, i nemamo sta da od nje krijemo u vezi s forumom. Naravno da realno to niko ne radi, iz razloga sto je tako nesto glupo, besmisleno, i kosi se sa izvesnim principima koji bi trebalo da postoje u jednom zdravom odnosu.

Dakle pitanje se odnosilo samo na to da li takva osoba postoji. I postavljeno je u kondicionalu.

uzas jedan majke mi. zato se sutra bijete i mrzite, eto bas zato. sta ce bre njemu tvoj password? zar on treba da zna toliko sve o tebi? mislim sta ga to zanima bre isto, svasta, ne razumem. cemu to sluzi? sta kao nemate tajne? pa to je bezveze bas. ne kazem da treba se laze i krade ali bre *** ja sam ja ti si ti, nikad ne mozemo da mislimo isto i da hocemo isto znaci ni da se toliko razumemo da mozemo da svarimo tudje privatno pisanje.

zbog čega si se ti toliko napalio na ovu moju izjavu?
imaš ti svoju ljubav? živi bre čoveče sa njom kako god hoćeš, niko od tebe ne traži da razumeš MOJ odnos sa MOJIM partnerom.

Ne postoji.:cool:
I niko ne zna ko sam.Ja.
4ca1c4e135069a25e550731.gif

неко у вашем животу, или можда чак и овде на форуму, коме бисте могли да поверите шифру вашег налога и могли да дозволите себи да прочита све што пишете?

Postoji ali ne vidim svrhu toga...osim da se sumnja u moje poverenje...

Back