- Poruka
- 60.291
неко у вашем животу, или можда чак и овде на форуму, коме бисте могли да поверите шифру вашег налога и могли да дозволите себи да прочита све што пишете?
nikom nisao dao, ali bih mogao ako bi mi trazila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
неко у вашем животу, или можда чак и овде на форуму, коме бисте могли да поверите шифру вашег налога и могли да дозволите себи да прочита све што пишете?

naravno da postoji,
to je moja ljubav.
mojne se ljutite, ali meni davanje passworda i trkeljanje po tudjim mailovima uopste nije nikakva bliskost, pre je to slabost.
Dobro bre kandid, smanji malo dozivljaj. Prica je vise hipoteticka - da li u nekog imamo toliko poverenje, toliko smo bliski s tom osobom, i nemamo sta da od nje krijemo u vezi s forumom. Naravno da realno to niko ne radi, iz razloga sto je tako nesto glupo, besmisleno, i kosi se sa izvesnim principima koji bi trebalo da postoje u jednom zdravom odnosu.uzas jedan majke mi. zato se sutra bijete i mrzite, eto bas zato. sta ce bre njemu tvoj password? zar on treba da zna toliko sve o tebi? mislim sta ga to zanima bre isto, svasta, ne razumem. cemu to sluzi? sta kao nemate tajne? pa to je bezveze bas. ne kazem da treba se laze i krade ali bre *** ja sam ja ti si ti, nikad ne mozemo da mislimo isto i da hocemo isto znaci ni da se toliko razumemo da mozemo da svarimo tudje privatno pisanje.