Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
...ja nikad nisam stavila nekog na listu ignorisanih.... ne znam ni kako se to radi i shta mi to radi.... iskreno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da....modovi na zalost ne mogu na ignore...e to je tek nepravda...Gazdarica:A, ne mozete ni mene...![]()
sis:Ja sam otvoren za ljubav smatram sebe za romanticnu osobu uvek svakoj devojci posaljem bar jedno 5 sms poruka na dan ili na sat kako mi dodje . Sex mi nije bitan toga uvek ima
zelenooka85:Neki ovde...ne zene nego muskarci.
U tolikoj meri potenciraju sex da uopste ne ostavljaju prostor za ljubav.
I ne pada ljubav voljenog bica sa neba...treba je zasluziti...
Kad_LupimLupim:@trachara
Pa iskreno, riba dobro razmislja... ne znam sta si je od samog pocetka najahala i sad je njakas gde god stignes.
trachara:hmm... dobro.
najahala je nisam i ne sustizem je nigde. osim na temama koje su otvorene za samoreklamiranje.
ok, moze svako da otvori temu na kojoj cemo pricati o postavljacu teme, njenoj/njegovoj vezi, decku, sklonostima i sl.
ali onda temu nazovemo pravim imenom
a ne otvoramo temu o sponzorusama samo da bi privukli sto veci broj ljudi, jer znamo da ce tu ljudi svratiti u svakom slucaju...i onda na toj temi pricamo "kako me decko dobro k.ara", "kako sam ja lepa zgodna, originalna, a eto, zaboga, nisam sponzorusa" i bla bla truc...
prema tome, ona je egzibicionista, i nema veze i to je ok i prihvatljivo, ali necemo se pretvarati da u stvari pricamo o ljubavi dok zapravo trazimo drugaricu za trojku!