Postoji li neko cije je srce otvoreno za ljubav?

sis:
Ja sam otvoren za ljubav smatram sebe za romanticnu osobu uvek svakoj devojci posaljem bar jedno 5 sms poruka na dan ili na sat kako mi dodje . Sex mi nije bitan toga uvek ima

To sto ti saljes toliko sms poruka devoci na dan ne znaci da si romantican.Bilo bi lepo kad bi rekao sta jos priredjujes devoci pa da mi onda procenimo da li si romantican ili ne!
Mislite o tome! ;)

zelenooka85:
Neki ovde...ne zene nego muskarci.
U tolikoj meri potenciraju sex da uopste ne ostavljaju prostor za ljubav.
I ne pada ljubav voljenog bica sa neba...treba je zasluziti...

Ja zaista ne razumem zasto se ti cudis!Muskarci su jednostavno takvi.Vole da pr..ju i to je to.Kod nas ako nema sexa,je...s ljubav.Naravno govorim o vecini muskaraca.Za one druge ne znam. :roll:

Kad_LupimLupim:
@trachara
Pa iskreno, riba dobro razmislja... ne znam sta si je od samog pocetka najahala i sad je njakas gde god stignes.

hmm... dobro.
najahala je nisam i ne sustizem je nigde. osim na temama koje su otvorene za samoreklamiranje.
ok, moze svako da otvori temu na kojoj cemo pricati o postavljacu teme, njenoj/njegovoj vezi, decku, sklonostima i sl.
ali onda temu nazovemo pravim imenom
a ne otvoramo temu o sponzorusama samo da bi privukli sto veci broj ljudi, jer znamo da ce tu ljudi svratiti u svakom slucaju...i onda na toj temi pricamo "kako me decko dobro k.ara", "kako sam ja lepa zgodna, originalna, a eto, zaboga, nisam sponzorusa" i bla bla truc...
prema tome, ona je egzibicionista, i nema veze i to je ok i prihvatljivo, ali necemo se pretvarati da u stvari pricamo o ljubavi dok zapravo trazimo drugaricu za trojku!

trachara:
hmm... dobro.
najahala je nisam i ne sustizem je nigde. osim na temama koje su otvorene za samoreklamiranje.
ok, moze svako da otvori temu na kojoj cemo pricati o postavljacu teme, njenoj/njegovoj vezi, decku, sklonostima i sl.
ali onda temu nazovemo pravim imenom
a ne otvoramo temu o sponzorusama samo da bi privukli sto veci broj ljudi, jer znamo da ce tu ljudi svratiti u svakom slucaju...i onda na toj temi pricamo "kako me decko dobro k.ara", "kako sam ja lepa zgodna, originalna, a eto, zaboga, nisam sponzorusa" i bla bla truc...
prema tome, ona je egzibicionista, i nema veze i to je ok i prihvatljivo, ali necemo se pretvarati da u stvari pricamo o ljubavi dok zapravo trazimo drugaricu za trojku!

u potpunosti se slažem sa ovim

Back