Postavljacu teme mom drugu,Blajbingeru...
Cuveni britanski evolucionista Le Gros Klark kaze:
'Da se evolucija stvarno desila, moze se naučno dokazati samo otkrićem fosilizovanih ostataka reprezentativnih uzoraka pretpostavljenih prelaznih tipova.
Ključni dokaz za evoluciju moraju omogućiti paleontolozi, čiji je posao da proucavaju fosilni zapis.
Medjutim, da bi evolucijom nastali milioni postojećih i izumrlih biljnih i zivotinjskih vrsta, bilo je potrebno desetak miliona paralelnih evolucija, a svaka od njih bi imala milione stepenika.
Svaki od njih bi morao da ima hiljade ili milione predstavnika svaka vrsta je morala na svakom stepenu evolucije imeti mnoge predstavnike, kao što i danas postoje, na primer, milioni miševa, a ne samo nekoliko njih.
Tako bi sasvim formirane biljke ili životinje bile samo mali procenat ukupne populacije koju je imala svaka zasebna evolucija.
Međutim, do danas su nadjeni milioni fosila, oko 250.000 vrsta, a svi su sasvim formirane biljke i životinje.
Moje NE je nesto sasvim licno neki moj osjecaj koji ide u drugom pravcu da smo mi Zemljani za planetu na kojoj zivimo VANZEMALJCI...Samim tim evolucija na Zemlji ne dotice covjeka.Ta prica je za neku drugu temu,no ipak meni potrebna da ti priblizim moje misljenje.
Posto sam ja tipican prestavnik VODOLIJE malo cudna i posebna , malo ispred svog vremena nemoj se cuditi mojem ne Darvinovoj teoriji .
Nije mi zao sto mislis drugacije ,zao mi je sto ti i ja necemo docekati dan kad ce ljudi otkriti ISTINU.