Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Verujem, ali nikad nije bilo, niti ce biti samo ispravnih ljudi.
Zato treba drustvo da se angazuje.
A drustvo treba da se pokaje i vrati na put Svetog Save.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem, ali nikad nije bilo, niti ce biti samo ispravnih ljudi.
Zato treba drustvo da se angazuje.
Стигла нас је казна Божија да најгори народи из нашег окружења владају нама Србима, управо зато јер смо одбацили благ јарам Христов.
Ко неће да служи Христу Спаситељу, робоваће за казну најгорим егоистима и лихварима, деци незнабожачке партије деструктиваца и србомрзаца.
Заслужили смо казну и биће нам још горе ако се не поправимо, а услов поправака је вапај Богу за помоћ И ПРИЗНАВАЊЕ И САГЛЕДАВАЊЕ УЗРОКА КВАРЕЊА НАРОДА.
Узрок свих тих несрећа је постављање крстова по храмовима.
Сваких пар километара постоји огромна црква с крстовима на крову, и не знам да ли сте приметили да је баш од тада почео малер !
Анђели не улазе у просторију где има слика живих створења, или где има паса.
А код нас је доста популарно држање паса и икона
хехе..Па, брате, неће Бог да дела тамо где нема слободне воље човекове, усмерене ка Богу!
Не може се само трпљењем већ пре свега борбом против зла.
У Србији закони губе смисао, у Србији држава губи смисао,
у Србији бити Србин, је бесмислено....
Србија је лидер у региону, такорећи рај за криминалце.....
Цигани лете у небо, Руси лете на Месец, а Срби лете ко' мува без главе...
Србија је одавно изашла из кризе. Тренутно је у коми....
Наше дно је дупло. Провалија испод провалије....
Из овог стања постоји излаз:
харикири или револуција – одлучите сами.![]()
![]()
Да, али си омакао трећи излаз, који одговара већем делу становништва Србије а и добрим делом Срба. Статус кво. Њима је излаз у томе, и зато ови други немају шансе да добију исто као што ни Цветковићевци немају шансе да изгубе на следећим изборима.
A drustvo treba da se pokaje i vrati na put Svetog Save.
Погрешно тумачење Светог Писма. Христос то говори о борби са демонима, и како се исцелити од страсти и од болести али то важи за људе који желе исцељење. Они који не желе - са њима мора другачије.А јеси ли ти чуо за оно да се овај сој изгони само постом и молитвом. Пуком борбом против људи не постижеш баш много, нечастиви олако нађе нове послушнике.
Твој став ме више подсећа на оно кад обичан народ критикује свештеника, а неће ни свећу за његово здравље да запали, да се помоли за њега...
Само ми није јасно одакле се појављујете ...
Погрешно тумачење Светог Писма. Христос то говори о борби са демонима, и како се исцелити од страсти и од болести али то важи за људе који желе исцељење. Они који не желе - са њима мора другачије.
Уосталом, што Срби на Косову 1389. нису само постили и молили се да би отерали Турке?..
Не, бато, већ и МАЧ треба подигнути.![]()
"..Није битан број људи који водим већ коју Светињу браним.."Јеси ли ти свестан да данас Свети кнез Лазар не би могао дађе десет Срба сличних онима које је водио на Косово поље? Не трчи пред руду, да не погинеш узалуд.
"..Није битан број људи који водим већ коју Светињу браним.."![]()
Брате, чувај се тог пацифизма и Жена у црном. То није у духу борбеног Православља.Не знам, али мислим да грешиш. Има књизи "Књига о Милутину", део кад главни јунак каже: ко у рат иде певајући, враћа се плаћући. Води рачуна да ти речи нису празна прича.
Брате, чувај се тог пацифизма и Жена у црном. То није у духу борбеног Православља.
Србин је Ратник...Србин је понос, Србин је дика и оличење правог ратника...(чек да нађем ову песму..)..
Ма знам. Али, пропашће Србија скроз, морамо се дизати на устанак, не вреди чекати...Ма знам ја шта је Србин, има у мени крви пчињских комита, није то проблем. Него, мало нас је остало, и то што нас има, морамо чувати.
ili pod "c"...У Србији закони губе смисао, у Србији држава губи смисао,
у Србији бити Србин, је бесмислено....
Србија је лидер у региону, такорећи рај за криминалце.....
Цигани лете у небо, Руси лете на Месец, а Срби лете ко' мува без главе...
Србија је одавно изашла из кризе. Тренутно је у коми....
Наше дно је дупло. Провалија испод провалије....
Из овог стања постоји излаз:
харикири или револуција – одлучите сами.![]()
![]()
ili pod "c"...
c) Kostunica
Macak ja sam se sad zabrinula zato sto si se ti zabrinuo![]()
Ма знам. Али, пропашће Србија скроз, морамо се дизати на устанак, не вреди чекати...
ili pod "c"...
c) Kostunica
Macak ja sam se sad zabrinula zato sto si se ti zabrinuo![]()
Наравно, нисам за класичну буну, револуцију, јер то није у духу Хришћанства..То је дело Вараве а не Христа. Ја сам за духовно-моралну револуцију, активан политички рад, акције, итд.