ПОСТОЈИ ИЗЛАЗ

Узрок свих тих несрећа је постављање крстова по храмовима.

Сваких пар километара постоји огромна црква с крстовима на крову, и не знам да ли сте приметили да је баш од тада почео малер !

Анђели не улазе у просторију где има слика живих створења, или где има паса.

А код нас је доста популарно држање паса и икона

Значи још од Светога Саве "тера нас малер" - на кога ли си ти тако паметан да ми је знати...:hahaha::hahaha::hahaha:

А ти изгледа мислиш да су светитељи на иконама "слике живих створења" - е, благо теби...:rotf::rotf::rotf:

:mazipsa:

E Sami, samo si jos ti falio! ;)

Sto bi rekli u "Ko to tamo peva" - "Verujem(o) ti!"

Значи још од Светога Саве "тера нас малер" - на кога ли си ти тако паметан да ми је знати...:hahaha::hahaha::hahaha:

А ти изгледа мислиш да су светитељи на иконама "слике живих створења" - е, благо теби...:rotf::rotf::rotf:

Ma pusti, ja trazih taj post, ali ga ne videh, ovo nije samo za prijavu, ovo je za sva moguca ispitivanja.

Da li sto je pun mesec, sta li...?

Јерес се по плоду (симоније и непротивљења злу) познаје, једини је проблем што су многима очи ума затворене хедонизмом, страхом од испитивања и површношћу (маловерјем).

Воћка се по плоду познаје, а нисам имао прилике да видим неке здраве плодове цепања СПЦ. Слаба је вајда да се кука на екуменске владике, кад у својим личним животима не чините ништа. Знати законе и правила је лепо, али живи живот је нешто друго.

Ма не верујеш ти у Бога, немој себе заваравати. Јер, да верујеш - не би овако писао.:)

Друго, лепо признајеш да су Срби некад били религијски освешћени, па то и ми желимо сада народу!..

Covece....sta je tebi!?? Sto neko mora da veruje u Boga i da ide u crkvu da bi bio patriota? Uopste ne mora neko da veruje u Boga da bi postupao u skladu sa intresima naroda i drzave! Pusti tu "seljacku" retoriku!

Између политике СНС-а проданих и ДС-а -нема никакве разлике... осим што се ови из СНС још увек нису накрали па су појачано "гладни власти"... :cool:

не знам како да ти објасним разлику између млаћења празне сламе и покушаја да се дође у позицију да се нешто заиста и уради(што,буди сигуран,није могуће ако не причаш причу коју светски моћници хоће да чују...)...а сем тога,то је био позив да подржите захтев за ВАНРЕДНЕ ИЗБОРЕ ,тј за покушај да скинемо овај олош са власти...толико о *државотворној и мудрој* политици коју воде радикали и дссовци...

Poslednja izmena:
Covece....sta je tebi!?? Sto neko mora da veruje u Boga i da ide u crkvu da bi bio patriota? Uopste ne mora neko da veruje u Boga da bi postupao u skladu sa intresima naroda i drzave! Pusti tu "seljacku" retoriku!

Мора, мора! Нема Србина без његовог слатког Православља. Али ти полако, не мораш нигде да журиш, све ће се коцкице твог живота временом сложити. :) Веруј ми!

Воћка се по плоду познаје, а нисам имао прилике да видим неке здраве плодове цепања СПЦ. Слаба је вајда да се кука на екуменске владике, кад у својим личним животима не чините ништа. Знати законе и правила је лепо, али живи живот је нешто друго.

Ево видиш плод ''нечињења ничега'' да се унијате разобличе и стигматизују као издајници светосавља.

Истински Живот је живот Хришћански, који свугде ратује и устаје протви зла, ма којом се маском (или одеждом) ЗАОгрнуло.

У Србији закони губе смисао, у Србији држава губи смисао,
у Србији бити Србин, је бесмислено....
Србија је лидер у региону, такорећи рај за криминалце.....
Цигани лете у небо, Руси лете на Месец, а Срби лете ко' мува без главе...
Србија је одавно изашла из кризе. Тренутно је у коми....
Наше дно је дупло. Провалија испод провалије....
Из овог стања постоји излаз:
харикири или револуција – одлучите сами. :per: :per: :per:

Заиста, не тврдим да мора. Јер, може неко бити моралан иако није верник мада Свети Оци доводе у питање и морал неверујућег. Али, то је друга тема...

Само кажем ово: ми смо изабрани народ Божији (тј. наши преци), и од нас (новог Израиља) се тражи много јер нам је и много таланата од Бога дато!:D

Ево видиш плод ''нечињења ничега'' да се унијате разобличе и стигматизују као издајници светосавља.

Истински Живот је живот Хришћански, који свугде ратује и устаје протви зла, ма којом се маском (или одеждом) ЗАОгрнуло.

Ја већ написах да нам је стрпљење најпотребније. Са којим народом мислиш да ратујеш против зла? Са овим што га гатаре шаљу код свештеника? Или са свештеницима који за добре паре продају своје услуге гладном народу? Кад је болест тешка, лек је још тежи, горчији, али имајмо трпљења. Ионако све воденице мељу у Божију корист, имајмо вере и стрпљења и небојмо се.

Nije Vladane, necmo da se sporimo oko toga.

Стигла нас је казна Божија да најгори народи из нашег окружења владају нама Србима, управо зато јер смо одбацили благ јарам Христов.

Ко неће да служи Христу Спаситељу, робоваће за казну најгорим егоистима и лихварима, деци незнабожачке партије деструктиваца и србомрзаца.

Заслужили смо казну и биће нам још горе ако се не поправимо, а услов поправака је вапај Богу за помоћ И ПРИЗНАВАЊЕ И САГЛЕДАВАЊЕ УЗРОКА КВАРЕЊА НАРОДА.

па да верујеш у Бога,умео би да видиш који је сатанизам ухватио и Србију и свет..па би знао да треба да се плашиш..овако затрован сатанском подвалом комунизма нећеш умети да увидиш право лице онога који стоји иза свега овога док ти лично на крају не буде рекао *кажи драгичка*! :evil:

Док имамо проеуропског змаја на челу - нема зиме(само врућине)!

v211920p2.jpg
"Izraziti pad polucoveka"

Ја већ написах да нам је стрпљење најпотребније. Са којим народом мислиш да ратујеш против зла? Са овим што га гатаре шаљу код свештеника? Или са свештеницима који за добре паре продају своје услуге гладном народу? Кад је болест тешка, лек је још тежи, горчији, али имајмо трпљења. Ионако све воденице мељу у Божију корист, имајмо вере и стрпљења и небојмо се.
хехе..Па, брате, неће Бог да дела тамо где нема слободне воље човекове, усмерене ка Богу!

Не може се само трпљењем већ пре свега борбом против зла.

Стигла нас је казна Божија да најгори народи из нашег окружења владају нама Србима, управо зато јер смо одбацили благ јарам Христов.

Ко неће да служи Христу Спаситељу, робоваће за казну најгорим егоистима и лихварима, деци незнабожачке партије деструктиваца и србомрзаца.

Заслужили смо казну и биће нам још горе ако се не поправимо, а услов поправака је вапај Богу за помоћ И ПРИЗНАВАЊЕ И САГЛЕДАВАЊЕ УЗРОКА КВАРЕЊА НАРОДА.

A to je?

Komunizam?

Pa dobro, jesmo li odavno ostavili taj komunizam, ima nesto drugo, i to ne moze evolucijom da se resava, nego revolucijom.

Back