postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ AnCh..pa ja ti ispred odgovorila..pogledaj..na koje pitanje nemas odgovor???????????

Ajmo ljudi ponovo..ne mogu i necu da vam odgovaram preko privatnih poruka/tu ne mislim na dopisivanje sa nekima od vas../ PRIV.PORUKE samo za zakazivanje licnog kontakta samnom!!!!!!!!!!!!!!!!

Eo i mene...nije me bilo davno sa nekim uuuumnim pitanjem ;-)
zanima me ako to moze da se vidi dali g-dina "sudjenog" poznajem,ili tek treba da ga upoznam???Sanja ,koliko i sama vidis,"navukli" smo se na tebe.....inace svaki dan otvaram ovu stranicu i citam sve ,i suzdrzavam se da te ne "maltretiram" pitanjima,al prosto moram da se javim po dje kad;-)
2 3 5 12 54
veeeliki pozdrav!

Evo i mene , nije me odavno bilo! ;)

O ljubavi necu vise da te pitam-dosadila sam i sebi...
E sad imam stvarno jedno pitanje koje mi je veoma bitno. Tj. bitan mi je tvoj odgovor. Naime , radi se o jednom sudskom postupku , u kojem ja tuzim jednu osobu. Tuzba je podnesena i interesuje me kako ce se sve to zavrsiti? Da li cu uspjeti da izguram svoje?

6 , 36 , 54 , 58 , 27

Hvala , hvala , hvala !

@ Mell..uf malo slabije sanse..40 posto i ako bude bice jesen...
@ Anch..uf pa ja tebe nisam preskocila samo jos nisi dosla na red..prati malo ispred pa ....ovaj voljeni nije taj pravi..sansa da se kao pomirite tj.da imate nesto na kratko postoji.60 posto avgus,sept..a prava ljubav te ceka od marta,apr 2008
@ tina..BG 80 posto posao..ljubavni aspekti za ovu godinu su dobri tako da to traje..
@ zena..joooooj pogledajte malo ispred NE MOGU nije da necu da odgovaram o necijim osecanjima to je taaaako promenljivo...znacis mu ..da ali nemoj vise takva pitanja
@ nidy...80 posto da..

@ wild...uf ako krenem da svakom objasnjavam sta koji posto znaci oticicemo predaleko........nista samo 60 posto eto...
@ stash..uvek mi je drago kada se javis/zaista to mislim../..a takva sam ja lako se ljudi navuku na mene../salim se naravno../ koliko ja vidim sansa da ga poznajes je 40 posto a da ga ne znas 60 posto..eto nisam ti bas pomogla zar ne???pozdrav..........
@ cupavica..iams anse ali od 2008...
@ Milica...e tebi je kao skorpiji sada sve oprosteno...cera mi je skorpijica pa sam slaba na vas....a sudski spor..to ce se jos odlagati i kao da neces nesto dobiti bas kako si ti ocekivala ali ce biti u tvoju korist..ali uz neko ponavljanje..uf..ajd sad shvati sta je pisac hteo da kaze.
@ red...2008 i 2009 jake su za inost.pa 2011..

@ Crocodile...e bas si luda...pa aspektovano je da ce mi proci do srede a vec je skooooro sve proslo...ma doziveh ja neki energetski sok izgleda zato sam se i osula...sta ces sve ide u rok sluzbe...POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cao draga Tarot,
zanima me da li cu uskoro,od ovog ili sledeceg meseca,imati platu na koju mogu da se oslnom,tj.da li ce me poslodavci zavlaciti neplacanjem ili su ovi sadasnji poslodavci od reci pa ce primanja biti redovna?
5.6.12.26.3

pitam ovo jer me to bas muci,jer radim od 20-te godine a svi me zavlace.ne pamtim da li sam ikada za 6 godina dobila platu na vreme

tarot:
@ Crocodile...e bas si luda...pa aspektovano je da ce mi proci do srede a vec je skooooro sve proslo...ma doziveh ja neki energetski sok izgleda zato sam se i osula...sta ces sve ide u rok sluzbe...POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U sredu? Vidis, danas je petak, i to 13.! Nemas ti pojma gledati sebi. Al' zato sta nama raaaadis......
Cmoka!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back