Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Tarot,hvala lepo na odgovoru i ako moze jos jedno pitanje
Da li cu dobiti odgovor od njega,na moje pismo?
1,15,27,33,35
Da li cemo se ikada vise sresti,videti?
21,6,29,10,7
HVALA unapred puno
Poštovana TAROT !!!
U neizvesnosti sam,šta će biti nadalje oko mog posla,pošto očekujem izveštaj od
invalidske komisije.Da li mi oko toga možeš nešto ukratko reći?
S poštovanjem...Karmen.m 7,8,33,46,2 Unapred HVALA
opet ja, pitam za cerku a pisem u prvom licu, trebalo je: da li ce uspjeti itd. Pitanje je da li se uopste moze pitati za drugu osobu?
Na svemu hvala unaprijed
@aura..ima sanse da odes 70 posto..a kada..uf...i da to nije lose za tebe..
@ cmoka...da moze to da bude..mozda se njemu svidi druga..mozda se ti okrenes drugom..ima x stvari..ne vidim...
@ stash...malo teze ovako ide za druge..ali kako ja vidim ovaj sadasnji je 80 posto i taj sudjen..bas takav kakav je...ipak moze da joj se otvori mar,april 2008 upoznavanje drugog..20 posto...
@ marija..uf e to bas ne znam...ali taj nije bas sjajan izbor za tebe..
@ devojcurak...da 80 posto.....ne.....kada sve ispuni uslove..ne vidim god.ne znam ni koliko on ima da bih ti rekla ali sve,sve,sve mora da ispuni uslove..
@ pipina..od 2008 kraja god..nesto se menja i krece bas,bas bolje
@ tasaa..pa prolana 60 posto..ipak..bice toga sada jos...
@ juli...ali nece bas uvek svakog meseca biti isto...
@ micika..imas sanse 60 posto..ipak nije on bas taj ....@ Mikana..od 2008 sept,ili oktob....da 70 posto za brak
hvala tarot! prvi deo odgovora se odnosi na prvo pitanje ( karijera), jel?
jos jedno pitanje:
kada je moguca promena mesta (drzave) boravka? 29 47 20 10 4
Ovdje Maja,nisam u prilici da se registrujem pa postavljam pitanje preko stasinog nika.
Raskinula sam sa deckom da li postoji sansa da se ponovo pomirimo?17 2 3 4 15
cao tarot! interesuje me da mi pogledas da li imam sanse kod R,i da li da pokusavam nesto sa njim ili da odustanem.mislim da sam imala sanse kod njega pre 2,3 meseca. 7,18,19,34,64 a ako ne,kad ce da mi krene u ljubavi,posto situacija nije bas najbolja 15,16,22,44,56 hvala!