postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tarot,jos jedno pitanje u vezi ovog decka za kog si mi rekla da bi moglo da bude interesanto! Zanima me da li se ja njemu svidjam,deluje mi malo "smotano",ne mogu da ga provalim,pa me zanima sta ti mislis da se ne blamiram bezveze ili da ja krenem u akciju?;)
5,15,24,18,32
pozdrav!

Lek za tarot i sve koji imaju alergje...to je u stvari pad imuniteta koji se tako izrazava isto kao i groznice...treba pripremiti organizam sledecim:
Aloa gel-ima ga od bar dva proizvodjaca pa moze da se bira od 25eura i italijanski od 1105din, za to su potrebne dve flase...beta karotin jedna flasica od 100kom otprilike 700-800din najjeftinija varijanta...ehinacea po 3kom dnevno od italijana ili ivancic i sinovi(kapi, sirup, tablete, pa biras), moze dodatak i voce kojeg sada ima da biras, oko mesec dana je ova terapija...VREDI maltretiranja

@ nepopravljiva......posao ovde u skorije vreme jeste aspektovan 80 posto..do kraja sept.ali inostranstvo teze..40 posto..ipak si ti za ove prostoro sta god ti mislila o tome....A za savet za alerg.HVALA!!!!!!!!!!!! prepisala sam sve samo da prvo uradim al.testove da nisam alerg na aloju ili ehinaceu pa da bude souuu..Veeeeeeliki pozdrav za tebe draga!!!!!!!!!!!!!!
@ red...ima veeeeelike sanse 70 posto..i to kraj 2008 ili 2009..
@ julli...e pa tebi je tako pisano uvek ti novac dolazi sa zakasnjenjem pa tako da i ovde postoji sansa kasnjenja/30 posto da ce kasniti../ ali...
@ Anch...za sada uglavnom je ok ali zima 2008 moze oneti problematiku/disajni putevi i zeludac../ a posle 45 god kosti i donji deo stomaka/to ne znaci da ces se siguno od svega porazboljevati samo slabiji aspekti../
@ mayaz e pa ako ga `savatas`/uf sto mi je izraz/ pocece odmah ako ne od kraja avg su ti ok aspekti za nove veze..pa...
@ zena..ovo nesto otezano ide...sansa 50 posto...ako uspes da udjes u pravu vezu bice sve ok ali...malo su manje sanse...
@ nina bg..ja sam uvek za akciju pa i po cenu blama/ma kakav blam kada si ti sama sebi u pitanju??? / ne mogu ti govoriti o njegovim osecanjima/ne vidim/ ali imas sanse da ga zavedes 60 posto...ma samo napred pa kud puklo....i ako ne uspes zivot ide dalje bar si probala..
@ aura 9..izvini ti!!! daj molim te ponovi pitanje.......

@ j-a-c-a da ali tek kada se budes udala...zato pocni odmah da radis na sebi/energetski,autotreningom i sl../i guraj..ma kakva stidljivost..propustices diiiiiivne stvari u zivotu sta te briga sta ce ko da misli uzivaj!!!!!!!!!!!
@ beogradjanka veza sansa 60 posto a tvoj odlazak 50 posto..ipak ne odustaj od ove veze moglo bi da bude bas,bas dobro..
@ Crocodile....ovo ti jeste pametna ideja a sansa da je realizujes pa 60 posto..ako ne ulazes mnooogo novca kreni...a kasting rekoh ja da to nesto traljavo ide..jos ima nade ali sansa 50 posto ipak ....
@ devojkasasela...ako se selis neka to bude u 2008..za sada su aspekti tu bolji.......

tarot:
Au pa ja sam postala HIT na ovom forumu!!!!! da li se pitate kako da stignem svima da vam odgovorim??? pa ja bih se obogatila kada bi za svaki odgovor dobila bar pola evra..Ali sta da se radi takakv je zivot..mora da se da da bi se dobilo zar ne???

@ cmoka...pa sansa da je pravi je 60 posto..bice maaalo tu komplikacija nista starsno..

prvo hvala do neeeeeebaaaaaa..
ali kakve komplikacije ..mi smo udaljeni jedno od drugog i mozemo se videti tek 2008..mozda tako nesto?

tarot:
@ Molitvica...Tebi su odlicni aspekti za promenu posla ...da imaces doooobru ponudu...
@ Crocodile...uf...putovanja..e kamo lepe srece...kuma 60 posto..francuska 30 posto...eto...pozdrav
@ micika 015 ..sansa 80 posto..ali kraj jula moooooras mnoooogo da radis od 20 do 30 jula-ucis
@ Truman ..eto dobro prodje...pa i ovaj ima lepe aspekte -cudi me da prosli put nije proslo...70 posto da...
@ tina...801 posto da...on ti je sudbina...
@ mina....70 posto da...ti radis na brodu??? ili samo da te brod preveze??
@ nepopravljiva82....2009 i 2010 su tvoje godine ljubavi i tada krece ta sudbinska veza-brak..
@ devojcurak ..pa eto ti odgovor ispred!!!!!!!!!!!
@ Milica Hn...posao je ok..dobri aspekti bices zadovoljna a za druga tesko ide prava prognoza kada je taaako preko treceg lica..daj godiste njegovo pa da vidimo
@ Beogradjanka89...Eno odgovora gore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ aleksandra67...vidi na 43 str.da li sam ti dala odgovor..pogubih se u ovolikim pitanjima
@pahuljica...vec od marta-aprila 2008 upoznavanje a veza sa njim maaalo kasnije..
@ litle d...da mogla bi zaista biti 80 posto..cuvaj se da je ti ne pokvaris/ne pitaj kako ne vidim../
@nepopravljiva..ti si ona bik-jarac??!..nista novo jos...danas 70 posto..petak ..60...petak 70...subota...70...

Hvala puno na odgovoru, iskreno nisam se nadala....
Svesna sam da moram da uchim i to i radim.... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back