postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Anita....strpljen spasen!!!! pa ne ide to tako odmah odgovor..kada izdadjem na forum dacu odgovor.....sansa da se pomirite je 60 posto ali moras da pustis da prodje par dana/do petka../onda pokusaj/nista previse napadno/da dodjes do njega,da razgovarate i slicno..ipak iako se sada pomirite ova veza ne moze mirno da traje do kraja zivota..
@ ruzica...sansa 50 posto...mozda moze neko da ti pripomogne u tome ali ja se ne bih bas ni trudila...
@ mell...ne....70 posto nov...od sredine 2008 do kraja upoznaces ga
@ marjaki..tesko..ne znam ja o astrologiji skoro nista...
@ RHC lose ide kada se pita za drugog ali ajde da pokusamo....60 posto do kraja jula
@ mili...lepo ti je aspektvano ovo leto za ljubav..pa iskoristi...a posao nije lose aspektovan..prihvati ali ne nadaj se odmah necemu ekstra...tek kroz vreme se ostvaruje bolje

tarot:
@ Molitvica.....Odlicno!!!!!! hvala!!!!...tebi malo kasnije analiza....E a za brata sta reci mi smo takooo dobri i fini ali nekako ne shvaceni od vas ostalih.../salim se naravno!!!/

Pozdrav za tebe....
=================
Ako sudim po njemu, onda i za tebe mogu da kazem da si jedna dobra dusa. Iako je on malo brzoplet, stalno negdje zuri, u obavezama, trci, nikada nema dovoljno vremena, ali je strasno ambiciozan. karijerista teski...ne znam da li si i ti takva, ali eto takav je moj brat.
A da ste neshvaceni hehe, pa da i on je u to ubijedjen, vjeciti buntovnik:)

@ Molitvica....

Uf ova godina je taaaako emotivna..verujem da do sada nikada pre nisi ovoooliko osecanja imala kao ove godine...ljubavna patnja ti je aspektovana za 2007 do oktobra..tada bi trebalo da udjes u mirniji period...U septembru bi mogla da otkrijes/i to poprilicno slucajno/ neku `tajnu` vezanu za muskarca koji te interesuje...To ce biti malo teska vest za tebe ali ce ti posle nje krenuti na bolje..Muskarac iz proslosti ima jos lepih emocija vezanih za tebe ali ne dovoljno da bi to bila ok veza ..Od ovog iz proslosti tesko da ima sta u buducnosti...iako se desi neko priblizavanje/a sansa za to je 30 posto../to nemoze da traje..TVOJ pravi muskarac se pojavljuje u martu 2008 ta veza krece iz nekog nazovi `prijateljstva`...mislim da ga ne poznajes...Ti bi morala da malo promenis krug ljudi sa kojima najcesce komuniciras..blokiraju te../verovatno ne namerno../2008 donosi neka putovanja/ne mnogo daleka ali cesca../Posao ti je ok i takav ce i biti..neka poslovna kriza u decembru ove god...Neko rodbinski vezan mogao bi da ima nezgodu-nesrecu koja bi mogla da te uznemiri/jan.feb.2008./koliko vidim ti ces ostvariti duzu vezu sa ovim koji se pojavljuje pa onda ulazis u brak..Cuvaj se kada su disajni putevi u pitanju malo losiji aspekti...

A sto se brata tice slicno kao i on i ja stalno negde jurim jer uvek negde kasnim i hiljadu stvari krecem da radim odjednom...

:o :o cao tarot ,imam 2 problema pa me interesuje sta ce se desiti.
1.pala sam poslednji ispit od koga mi je zavisio put ,pa me interesuje da li cu ipak ici?
6.55.2.1.7
2.osobu koja mi se svidja nikako da sretnem da bi mogla nesto da uradim,pa me interesuje da li ce se nesto desit u skorije vreme,da li ima nade ?
2.7.11.5.6.
hvala ti puno ;) :-) :lol:

Pa tarot zaboravila si me ;(
Molim te reci mi da li je on zainteresovan za mene ili zeli samo kratku vezu?
Molim te odgovori mi jer sam mnogo zaljubljena u tog decaka ali nisam sigurna sta on oseca prema meni.
Brojevi:43.23.45.12.34.

Hej Tarot, ja prosto ne mogu da vjerujem..za neke stvari si u pravu iako je meni samoj jako tesko da si to priznam trenutno jer sam jos uvijek jako vezana za tog muskarca i da, zaista nikad nisam ovako jako voljela. I nisam sigurna da cu ikada vise biti sposobna da bilo koga zavolim...nisam sigurna da sam spremna da saznam bilo kakvu tajnu o njemu:(
Sto se tice disajnih puteva...jaoooo ahaha da previse pusim i moracu malo da smanjim i tu si u pravu...
Posao jeste ok, i nekako sam u tom domenu zaista uvijek imala srece...
Sta da ti kazem? Ti si zaista divna i ja ti se od srca zahvaljujem sto ovoliko vremena odvajas za sve nas ovdje i zelim i tebi i tvojoj porodici sve najbolje u zivotu.

Pozdrav

Sa osobom koja mi mnogo znači i koju mnogo volim sam se razišla prije neka tri tjedna, nismo više ni u kontaktu a zanima me da li če se javiti i da li postoji mogučnost da se čak naša veza nastavlja?

5, 23, 45, 56, 63

Puno hvala na odgovoru i sve dobro vam želim!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back