postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vidim sta ce bude ! Ako ti ispadnu karte iz ruku ili bude nesto cudno . . . . .

Da li ce mi se desiti nesto dobro u zivotu u skorije vreme ? Mislim na sve, neka radost, sreca, ljubav, novac da li ce biti neke promene na bolje !
1, 19, 21, 46, 64

@ mayaz...upoznajes ga preko neke zenske osobe....nemogu stvarno da vidim detalje...bice dan i bice slucajan susret
@crocodile...on dolazi tebi...poslovno...nije jos dosao!!!!!!!!!!!!!!
@julli....vi ste karmicka veza ato je poprilicno komplikovan odnos za davnje prognoza..sansa u tim vezama za tacnu prognozu je 50 50.To moze da ti kaze onaj ko se bavi karmickom astrol.
@ Truman...60 posto..jos ucenja...
@nepopravljiva.....super....uskoro do avgusta
@crna ovca....od oktobra promena posla...napredovanje 30 posto..slabo
@tasaaa 70 posto...ali `cedice te`
@sladja...sansa 60 posto da ides...

@ anababy..koliko ja vidim postoji sansa za brak 60 posto...ali mart 2008 je presudan..tada ces zasigurno znati sta ce biti...ima sanse da se pojavi neko treci/tebi ili njemu ne vidim../sansa za prekid 40 posto...
@ stas...hoces...2008....
@ immph...generalno hoce ali ne potpuno kakve su tvoje zelje...
@ sekaz...od jeseni imas sanse 80 posto..ali neces biti zadovoljna platom-novcem pravi posao od sept.2008..
@ vekish..70 posto..
@ YYY pa uglavnom tugujes ...sansa za novimm 60 posto...vrati ti ti tog bivseg bar na kratko sad u julu
@ ivancica..interesantno...bice nekih malih promena na bolje...............
@ secikesa.......pa pitanje ti je vise za Silka ili nekog od astrologa nego za mene..ipak naravno da neki znaci imaju manje snage i energije od drugih....a ti imas kartu jake intuicije ne znam zasto to ne koristis...da li koristis????
@ sone ...da zans da se CUDO desi kada sam za tebe otvorila....ali necu reci kakvo...!!!salim se..
od februara 2008 prvo krece promena sto se novca tice..na bolje..do tada nsu sjajni aspekti...od avgusta 2008 bices siguran/ili si zensko???/da je pored tebe prava osoba-bice u toj vezi kriza ali trajace...2008 donosi pokretanje sa mrtve tacke

hvala na odgovoru,mislim pretpostavljam da karmicka veza izmedju dvoje ljudi znaci da su se poznavali u proslosti,da vuku vezu iz proslih zivota.
ali...ne mogu da nadjem nesto odredjeno o tome...celo jutro sam na netu od kada si mi to napisala,tj.od kada sam to procitala...
jeste da to nije tema ovog tvog dela foruma,ali ako neko ima neku adresu na netu o tome neka me uputi...hvala

(i necu vise daviti o svojoj dugogodisnjoj vezi ;) )

@ YYYY...bice...strpljivo...2008 i 2009 su aspektovane za to...
@ maya...dobro..moze da ti se desi manji kiks,neko kasnjenje,nemogucnost da nesto sitno odradis ali nista strasno
@crocodile..pa mogao bi biti malo stariji ili vrsnjak...poprilicno `neozbiljan`....60 posto zauzet tog trenutka....stituiran...
@ lana...2010 i 2011 su za brak ok...
@ juli...ne znam nijednu adresu...ali mongi astrolozi to rade/na pr.dusan velickovic.../
@ Stas...NEMA PITANJA VOLI LI ME ILI NE...citaj ispred...to je promenljivo iz dana u dan i ne bitno za ceo tvoj zivot...
@ YYYY..mislim da ne sansa da je to razlog 30 posto...doslo je do prezasicenja....
@ nepopravljiva..nista posebno...ono sto je do sada bilo bice i od sada...malo je jul jaci po emocijama..iskoristi taj period ali ...
@ Crna ovca...nema na cemu..........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back