postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ juli....60 posto....recice ti se samo do kraja ove godine............
@ skriben...uf nisam najbolje shvatila pitanje..da li cete ziveti zajedno????da li ces ti ziveti u Srbiji????da li ce on ziveti u srbiji??? ajde pitaj ponovo...
@ pahuljica 2088 je presudna godina za ljubav..koliko ja vidim sansa za bivseg 60 posto,sadasnjg 50 posto a buduceg 70 posto..
@ aura...pa ne bih bas rekla sansa da jeste 60 posto
@duran...citaj ispred nema odgovora na takva pitanja!!!!!
@ devojcurak....veruj mi iz iskustva znam reeeeeetko ko je srecan u ljubavi.....a plakati zbog toiga je greh!!! to je taaaako normalno i nista tu nije vredno suza/ne daj Boze da ti se zaista desavaju PRAVE tragedije pa da places.../...Imaces jedan period u zivotu/koji nece biti vecan ali ce potrajati/ kada ces se osecati ispunjenom i poprilicno srecnom/u roku od dve naredne godine../
@ Estrela...sansa 60 posto...ali TI bi mogla da radis na tome da ti se vrati.....ipak i posle pomirenja opet vam stoje krize...

Hvala ti puno na odgovoru.Mada mi je neodredjen odgovor jer bih volela znati hoce li to sto se desi do kraja godine biti pozitivno,dobro za mene ili ne?
A hoce li mi zvezde biti naklonjene u buducem bracnom zivotu?ako ti je moguce dati odgovor na ovo pitanje.11.6.7.9.35

@ devojcurak....veruj mi iz iskustva znam reeeeeetko ko je srecan u ljubavi.....a plakati zbog toiga je greh!!! to je taaaako normalno i nista tu nije vredno suza/ne daj Boze da ti se zaista desavaju PRAVE tragedije pa da places.../...Imaces jedan period u zivotu/koji nece biti vecan ali ce potrajati/ kada ces se osecati ispunjenom i poprilicno srecnom/u roku od dve naredne godine../

na tvoj odgovor se nadovezujem pa pitam......kada ce "naici taj pravi"? 33, 44, 22, 6, 9

i kako cu ga prepoznati (opis, posao ili bilo sto, dal je razvednen bilo sta)?

34, 11, 7, 49, 2

Tarot ,

Na pitanje "Kada cu postati majka i koliko cu imati djece" dobila sam odgovor da mi je aspektovano dvoje djece , medjutim na pitanje "Kada cu postati majka" trazila si mi godinu rodjenja koju sam ti ja poslala , ali vjerovatno nisi procitala.

Rodjena sam 1980. godine..

Ne znam da li su ti potrebni brojevi , ali evo za svaki slucaj :

18 , 34 , 55 , 59 , 61

Hvala unaprijed i izvini sto ti malcice dosadjujem!

Pozdrav

Hvala tarot, evo bas se vratih sa ispita i polozih ga. Mada i nije neki bauk tako da je razumljivo da su mi ispali povoljni aspekti. No imam jos jedno pitanje koje je dosta slozenije - naime, zvala me je jedna drugarica na rodjendan u petak. Nisam siguran da li bi to bilo dobro po mene ( da ne objasnavam sad razloge ) pa moje pitanje glasi - kako ce mi biti na tom rodjendanu ako odem, tj. da li treba da idem?

12. 6 23 7 60

nazalost bolja formulacija mi ne pada na pamet... Pozdrav za tarot!

@ juli..nekako sve sto nasm se desi bude dobro za nas pa tako i ovo tvoje...brak ti je solidno aspektovan..uglavnom ces biti zadovoljna..ne uvek naravno!!..a tajne...e pa mislim da tajne nece biti otkrivene..
@ may tebi je od sept.dobar period..imas veliku sansu 80 posto zaunapredjenje..
@ skribe ..e sada te razumem....sansa da pocnete zajednicki zivot ove godine je 80 posto...pa uzivaj.....
@ milic...tebi je 2009 i 2010 aspekt.za decu...dvoje..koliko ja vidim...
@ Mackic...mogao bi da se dogodi neki inter.trenutak ali veza duza tesko..
@ Estrela...pa sta vise da ti kazem...ne znam svako od nas ima neki pristup kada zavodi..posalji mu lepu poruku..pozovi ga na kafu pa ga zavedi...odvedi ga na reku pa ga gurni a onda kreni da mu spasavas zivot.../salim se za ovo naravno..//..ovo moras sama bez tarota..
@ Truman...e super drago mi je....a rodjendan provod pa onako 60 posto..ako ti osecas da ne treba da ides nemoj!! mozda mala neprijatnost tamo nista extra..
@ nepopravljiva...ne vredi za ispite sam ti rekla i to ti je to...nemozemo traziti nesto sto ne ide...Vage lose stoje ljubavno svima ali vas dvoje bi mogli neko vreme da se `zabavljate`...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back