postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ maja imas malo teske aspekte ljubavi pa i onda kada budes ostvarila kvalitenu vezu ti ces emotivno biti zadovoljna jedan kraci period..ipak neces biti sama aspektovan ti je i brak...ozbiljna vezaod oktobra...

@ kabum do kraja ove godin desice se nesto veoma interesntno na polju ljubavi kod tebe..
@ Suza tebi je 2008 aspektovana za ozbiljnu vezu/pocetak.i to je nesto sto ima sanse da se ozvanici...

@ Duran malo je ne zahvalno na ovaj nacin raditi sa kartama/ipak je licni kontak nesto drugo i mnogo jace.../ipak i ovakve prognoze na nevidjeno imaju sanse...stvarno se zbog tebe nadam da ce se ostavriti...

Pitanja Tarotu,
Opet sam ja tu. Jucer sam ja delila savete na jednom Forumu (stranom), a za sebe neznam nista, kao da sam slepa.
Ti si mi rekla, da imam nekog prijatelja, koji zeli da mi pomogne, a ja ga ne primecujem. Veruj mi, da imam veze samo preko Interneta, a takvi su me prevarili. To nije bio Astroloski Forum, nego nesto drugo. Ja moram videti coveka, kakav je, a to preko Interneta nije nista.
Tako, da je istina da nemam nikoga jer sam se jos 2001 preselila u malo mesto. Radila sam u turizmu, a ovde nema bas nikakvog turizma.
Istina je i to, da su mi 3 osobe, oktobra 2006 pomogle, jer sam rekla, da idem u London. Nisam isla iz dva razloga: prekinula sam kontakt sa osobom u Londonu (gde mi jedna engleska agencija trazi posao). Drugo, opet me je jako bolelo (sinusi i neuralgije). Posle sam s tim novcem placala stare racune.

Zato imam ponovo dva pitanja:

1. Da li me se vidi novi prijatelj (moji prijatelji su uvek bili stranci)?
5, 11, 25, 27, 54

2. Da li cu dobiti kakvu financijsku podrsku?
2, 8, 29, 36, 45,

Lep pozdrav,
venus8

@ filozof od septembra mnogo bolja..desice se neka mala pozitivna promena u vezi posla...
@ putzaraj ajde malo konkretnije o cemu su zelje..ipak tarot ne radi kao solja..pozdrav
@ devojcurak...pogledaj napred mislim da ima odgovor u vezi onog ko je pravi za tebe...kada ce i kakv ce biti....ako nema javi..
@ lejla od oktobra ove godine pocinje tvoje vreme sto se tice ljubavi...i smirenje...
@ crocodile nov stan tj preseljenje je dobro aspektovano...ako si to mislila...Karijera tek od 2008 ali potrebno je nesto na tu temu bas promeniti....
@ venus hajde javi mi se na pr.poruku i daj tvoj datum rodjenja i brojeve za ova pitanja opet...

Halo,

Za sada neka ostane tako, moglo bi biti i gore.
Razbesnila su me dva Astrologa, koja manje znaju nego ja. U stvari razocarala su me.

Tako, da cu sama pokusati naci resenje. Dosta dobro si mi rekla, necu to da kvarim. Jako sam vrazeverna.
Ako se to ostvari, ponovo cu se javiti.

Tebi zelim puno srece u poslu, i da ti se to jednom isplati.

Lepo te pozdravljam, venus8

p.s. Ja sam bila ceo dan na Forumu, ucim se nove grane Astrologije, jer mi svi kazu, da se pocnem tim baviti.

@ crocodile nov stan tj preseljenje je dobro aspektovano...ako si to mislila...Karijera tek od 2008 ali potrebno je nesto na tu temu bas promeniti....

Mislila sam na moj, bas moj stan, imam neku opciju da nesto izmuvam. A karijera tako kazes, a sta promeniti, kako, vezano za sta? Uf, kako imas strpljenja za sve nas?

Hvala, u svakom slucaju...

@ kiss tebi je od oktobra 2007 do 2009 period ljubavi pa se tada najverovatnije pojavljuje pravi za tebe....
@ ivana pred tobom su velika iskusenja...ovo je vreme kada moras biti mudra i tolerantna...da na kraju ne bi osecala krivicu da nisi pokusala...ide teze taj odnos...mozda poboljsanje tek od kraja 2008..do tada usponi i padovi/ovi padpvi su bas tezi../
@ gorjancica imaces ove godine ozbiljnu vezu...zivot sa njim je malo teze aspektovan...udaja izmedju 2008 i 2010
@ kacka ti bas ne odustajes od njega...okreni se buducem...cim je veza osudjena na kraj sta da ti kazem kakva ce biti....uzivaj dok traje i ne opterecuj se...
@ Beograd pa imate lepe zajednicke aspekte..postoji karta braka...nije sigurno ali...nemam bas,bas ono sto inace ukazuje na brak..ipak veza vam je sudbinska i jaka....
@ crocodile dobri su ti aspekti za resavanje necega u vezi stanovanja pa ti ces bolje znati sta to znaci...e sada karijera..morala bih da znam cime se bavis da bih znala sta znaci ova promena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back