postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Bane...Ma svima nama nesto bas zesce zasmeta pa ne mislimo mnogo sta kazemo u tom momentu...I ja vise volim da ne znam sta ce biti ali verujem da je ipak negde nesto unapred zapisano..Sebi ni ne gledam u karte a i za sebe ne vidim nista..Ma samo opusteno bices ti uskoro jedan mocan gusar..Eto to ti ja proricem..Cao i tebi...

@ ZvezdanKa ..po ovim kartama to bi pre bio neko koga ne poznajes...Mislim da ces ga upoznati preko nekoga...Nije mnogo stariji od tebe ali zivi dalje..Ima kartu putovanja sto znaci da ili cesto putuje ili zivi dalje od tvog mesta stanovanja..
@ vodolijica ...za fax mi moras reci koji planiras pa mi dati brojeve...ne mogu ti ovako reci...A sto se ljubavi tice teko od 2008 ulazis u ozbiljnu i veoma dobru vezu....ipak otvaraju ti se razlicite veze do tada ali to nista nije ozbiljno...
@ kacica tebi je period koji dolazi malo tezak kada je brak u pitanju...postoji karta udaljavanja...nesto se van vaseg doma desava specificno i kvari vam brak....ipak mislim po ovim aspektima da cete vi ovu krizu pregurati i ostati zajedno.prolazak kroz iskusenje je period koji ti dolazi..ali imas ti energiju da ovo dovedes u red...

Halo,

Moja pitanja tarotu su se izgubila, a neznam zasto?

Ponovo:

1. Da li cu se uskoro preseliti?
14, 27, 33, 49, 58

2. Da li cu dobiti posao?
9, 21, 36, 48, 54

3. Da li cu uskoro dobiti pravu terapiju za moje hronicne bolove?
6, 19, 25, 41, 55

4. Da li cu opoznati novoga prijatelja?
5, 7, 27, 32, 61

Lep pozdrav,
venus8

Halo Tarot,

Nazalost nisam videla odgovore. Osim toga napisala sam 4 broja namesto 5.

Pre ovog odgovora, sam ponovo postavila pitanja. Tamo, gdeje ih je vise na Tarotu, Svako posebno, jer tek sada sam videla, kako se to radi.

Lep pozdrav i hvala za odgovor,
venus8

@ venus8 ..preseljenje ti je aspektovano u ovoj godini..posao rekla sam ti na donjoj temi..e sada zdravstveno stanje se od avgusta-septembra smiruje ali ne sasvim...ti bi trebala nest od alternative da ukljucis..raspitaj se..imas kartu koja ukazuje da tako nesto moze da ti pomogne...i promena lekara ili ustanove...cini mi se da ti vec imas nekog prijatelja u okruzenju ali ga ti ne primecujes i ne pruzas mu sansu...svakako ti od septembra krecu promene na bolje pa i u prijateljstvima...moras biti malo pozitivnija...pozdrav
@ kacka odlicne aspekte imas za odvajanje od roditelja i to bi moglo da se dogodi do marta iduce god...
visu zavrsavas u roku najverovatnije.... ipak imas otazavajuci aspekt na jednom predmetu/ne znam koji.../ pa postoji vrlo mala sansa da se oduzi taj zavrsetak skole..nesto nisu bas sjajni aspekti za Nikolu..nesto kratko mozda ali...i ako bude bice do kraja maja...
@ maca imas odlicne aspekte za decu ali kroz odlaganje i cekanje.....dodatak necega -pripomoc bi bila potrebna da bi stvari ubrzala....

tarot:
@ venus8 sto se tice stana tu je veoma teska situacija...ipak od septembra ove godine ti se otvara mogucnost zaposlenja..ipak to je posao kiji nece biti ono sto ti hoces ali ja ti savetujem da prihvatis...a prijatelje imas ...e sada zasto ti to ne primecujes ne znam ipak ima neko kome je bas stalo do tebe i ko zeli da ti pomogne...zdravstveno stanje se ne pogorsava...sa pocetkom posla i te zdravstvene tegobe se malo ublazavaju.....Nisu ti losi aspekti toliko koliko ti to sada crno vidis...krece na bolje od septembra....Moras i ti malo da se potrudis,da pocnes pozitivno da razmisljas,da budes zahvalna i na sitnicama..iskusenje kroz koje prolazis je tu da bi izasla jaca iz svega...imas se cemu nadati...Puno pozdrava i sve najbolje...

Halo Tarot,

To sto kazes, da ima netko kome je stalo do mene, ja ne znam. Ja sam ove godine kao Zombi. Samo cekam, da se nesto desi, da odem, jer me je ova hronicna bolest dotukla. Samo na to mislim.
Ne bi bilo lose, da je netko tu da mi pomogne. Ja ga na zalost ne vidim.

Lepo te pozdravljam,
venus8

Odgovor Tarotu,
Hvala ti mnogo. Mislim, da si jako dobra, jer je bas Alternativa ta, koja mi moze pomoci. Ja sam to malo kasno razumela. Prosle godine je jedna moja kolegica dobila slicnu bolest kao i ja. Isla je 20 x na terapiju, koja meni moze pomoci. Ja sam na istu terapiju isla pre 4 godine i mislila, da je 5 x dovoljno, da me izleci. Bas sada, kada nemam novaca, sada su mi oci otovrene. Sto se tice promene lekara, i tu si u pravu. Svaka ti CAST! Ako ovo radis zabadava, veruj mi, jednog dana ce ti se sve vratiti. Ja isto radim Natalne i Solarne Karte gratis, a nije mi zao, iako sam u velikoj nevolji. Sretna sam, kad mi kazu, da sam im sve pogodila.

Halo Banegad,

Mislim da nije lepo od tebe, da se igras ovde nekog frajera. Bolje, da ides negde drugde, i da sa svojim prisustvom ne kvaris ovaj lepi Forum.

venus8 (ona)

venus8 sve ovo sto radim zaista radim bez ikakve naknade...ti si po kartama izuzetno jaka licnost pa me je bas zbunila onolika doza pesimizma dole...divno je sto to radis a ne naplacujes ipak mozda je sada situacija da to sto znas i naplatis..ipak ti znas bolje....Hvala na podrsci..Zelim ti sve najbolje...Bice bolje..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back