kacica
Zainteresovan član
- Poruka
- 192
Sta se desava s mojim brakom?
11, 19, 3, 57, 7
11, 19, 3, 57, 7
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tarot @ slatka mal ove godine ti je aspektovana ljubav i onaj prvi decko je zainteresovan za tebe..pokusaj ti nesto prva...ovaj drugi nema aspekte da budete zajedno..opusti se bice momaka u tvom zivotu... [/QUOTE:Hvala puno na odgovoru. Dala si mi malo nada. Sada mogu na miru dalje da se posvetim studiranju . :-)
tarot:@ venus8 sto se tice stana tu je veoma teska situacija...ipak od septembra ove godine ti se otvara mogucnost zaposlenja..ipak to je posao kiji nece biti ono sto ti hoces ali ja ti savetujem da prihvatis...a prijatelje imas ...e sada zasto ti to ne primecujes ne znam ipak ima neko kome je bas stalo do tebe i ko zeli da ti pomogne...zdravstveno stanje se ne pogorsava...sa pocetkom posla i te zdravstvene tegobe se malo ublazavaju.....Nisu ti losi aspekti toliko koliko ti to sada crno vidis...krece na bolje od septembra....Moras i ti malo da se potrudis,da pocnes pozitivno da razmisljas,da budes zahvalna i na sitnicama..iskusenje kroz koje prolazis je tu da bi izasla jaca iz svega...imas se cemu nadati...Puno pozdrava i sve najbolje...