postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ crocodile prvi posao je veoma dobro aspektovan...drugi malo loseji ali ne bez sanse...uspeh u poslu ti stoji samo budi strpljiva...
@ zaxy moras mi reci problem/bar da li je emotivno,poslovno,zdravstveno/
materijalna situacija se popravlja od polovine iduce godine a godine koje dolaze tek ti donose materijalnu dobit...
@ domenica sresces ga na nekom veoma neobicnom mestu/ne pitaj gde ne vidim/ ali moraces jos da cekas...prvo ti sledi jedno vece ljubavno razocarenje pa se pojavljuje on/malo problematican ali.../kraj 2008 je tvoje vreme
@ tasaa pomiricete se i steta je sto ste se uopste i posvadjale...budi pametna pa napravi korak pomirenja..dobre ste jedna drugoj..

@ fancz on je stvarno mislio ali ti mozes da ga ubedis u suprotno..polako i strpljivo...ovo nije losa veza za tebe ali nije on taj....samo od tebe zavisi ako zelis tu vezu budi mudra i uspeces...
@ hanny stranac nece biti duhovit,pribliznih ste godina,veoma puno vremena ce provoditi zaradjujuci novac...lepi su ti aspekti....
@ mell meni se cini da sam odkucala ali evo..ne stoji ti inostranstvo za dug period nesto kratko da...mozda pre turisticki...

@ truman imas dobre aspekte da das uslov..ali moras neki predmet bas,bas da ucis intenzivno..malo ti stoji pad u ucenju iduce godine..ne odustaj ovo je nesto sto je odlicno za tebe..
@ devojcurak hoce ali tek 2010 i 2012 su njene godine za ljubav..ipak ce to pre biti ziivot sa nekim nego klasicna udaja..
@ kacka ne ide tarot bas tako precizno da li ce biti bas naredne nedelje...ali bice uskoro..pa veza ce potrajati duze ali osudjena je na kraj...toliko ozbiljna u svom trajanju..
@ tamara L potrudi se da se on zaljubi u tebe..imas aspekte da bi zaista mogao ali ti nmoras da odradis svoj deo...zavodjenje i slicno..srecno..

@ crocodile prvi posao je veoma dobro aspektovan...drugi malo loseji ali ne bez sanse...uspeh u poslu ti stoji samo budi strpljiva...

Hvala ti puno, tarot! Hvala sto se mlatis sa svima nama, bas si dobra :-)
Ja te vise necu daviti, postavicu ti za jos jedno kompleksno pitanje vezano za bolest, od kog mi je, iskreno, malo i frka......

Dakle, bolestan muskarac, sta ce biti s njim?

brojevi su : 12, 32, 54, 42, 27

Jako mi je vazno i puno ti hvala....

tarot:
Nemojte se ljutiti ali ajde da prvo odgovorim Samanti pa nastavljamo....Cini mi se da si ti nekako vec imala neku vezu koja je mogla da bude bas,bas ozbiljna ali...@009 pocetak su ti odlicni aspekti za ulazak u pravu ozbiljnu vezu...Bices ti bas zadovoljna u toj prici....

Zaposliti se hoces ali to nece biti nesto gde ostajes...ponovo ti sledi promena i tek taj drugi posao ili polozaj ti donosi sigurnost...Zelim ti sve najbolje..pa cucemo te nadam se....

Hvala...videcemo kad se ostvari ....ako se ostvari....

@ ana p odgovor ti je na str.5

e ovo za ocene i ja mislim..ali...neke tako sudbinski ne bitne stvari se ne vide bas tacno kroz tarot ..tako da @ aleksandra nista ti ne garantujem ali bices zadovoljna...
@ vekish pa nije bas tako ljubav ce te iznenaditi i to lepo 2009...a u poslu ti stoji veliki uspeh i materijalna stabilnost od 2008 kraja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back