postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej bane pa eto te i ovde..uf ti si bas resio da budes VIDJEN..pa sad malo paznje prija zar ne??? A sto se tvog pitanja tice javlja mi se da treba sto pre da nesto ....e sad mi je glupo da ti kazem sta ali znaces ti vidim i ti si vidovit....ali to sto treba da uradis moras da radis kako treba a ne kao do sada..ovo do sada nista nije valjalo...Veliki pozdrav za tebe..vidim volis veeelike stvari samo da li si i ti tako veeeliki..???

@ crocodile ono sto je aspektovano za bolest ovog coveka je poprilicno negativno...imace on bas ove godine prelomnih trenutaka ipak ima izuzetnu kartu univerzuma sto znaci da uz neku dodatnu pomoc moze da se bar stabilizuje ako ne i izleci...mozda da se nesto u terapiji te bolesti promeni doda.....pomoc mu stoji van njegovog mesta zivljenja...
@ lusy vi bas niste jedno za drugo..zao mi je sto ti to kazem ali dva ste razlicita sveta...ne mogu ti savetovati da raskines sa njim..to je tvoja odluka..ipak kraj veze je aspektovan..
@ truman skolska godina je teska...dobro je zato sto ce ti se taj fax isplatiti a nece biti samo diploma koja nicemu ne sluzi..
@ anap imas dobre aspekte da udjes u vezu sa njim ali to nece biti tako kako si ti ocekivala,neces biti srecna u toj prici...

HVALA svima koji me podrzavaju..Iskreno ovo radim samo da bi malo i skromno pomogla onima kojima pomoc treba..Bas nikakve koristi od ovoga nemam a pri tom nisam od onih koji u zivotu nemaju sta da rade...verujem da sve sto das to ti se i vrati...Zelim vam svima sve najbolje...I nastavicu sa odgovorima...

@ venus8 sto se tice stana tu je veoma teska situacija...ipak od septembra ove godine ti se otvara mogucnost zaposlenja..ipak to je posao kiji nece biti ono sto ti hoces ali ja ti savetujem da prihvatis...a prijatelje imas ...e sada zasto ti to ne primecujes ne znam ipak ima neko kome je bas stalo do tebe i ko zeli da ti pomogne...zdravstveno stanje se ne pogorsava...sa pocetkom posla i te zdravstvene tegobe se malo ublazavaju.....Nisu ti losi aspekti toliko koliko ti to sada crno vidis...krece na bolje od septembra....Moras i ti malo da se potrudis,da pocnes pozitivno da razmisljas,da budes zahvalna i na sitnicama..iskusenje kroz koje prolazis je tu da bi izasla jaca iz svega...imas se cemu nadati...Puno pozdrava i sve najbolje...

Tarot, hvala puno na odgovoru, ja bih jos jedno vrlo bitno pitanje za mene i ne bi vise posto nas ima mnogo i hteli bi sve da znamo.
Htela bi da znam da li cu vratiti kredit ranije, odnosno da li ce se moja materijalna situacija popraviti u skorije vreme?
2,9,13,17,24
Unapred puno hvala,

@ tamaral sestri je ova godina aspektovana za neku ozbiljnu ljubav a 2008 pa 2010 za udaju....ipak nekako joj pocetak braka nije sjajan ali posle se smiruje situacija...
@ jelana imas malo otezavajuce aspekte pa iako nesto bude bilo nece funkcionisati kako treba...i to od maja meseca. bi moglo da krene..
@ kacka imas aspekte da veza bas,bas potraje ali nije na kraju to to.../mesecima da traje ..../
@ domenika poboljsanje mat.situacije od avgusta/za kredit bas kada vracas tacno ne vidim ali ti dolazi laksi peroiod od jeseni...
@ zaxy po ovim kartama imas poboljsanje ali....to nije nesto sto ce se potpuno i zauvek resiti..ipak kao da ce se smiriti,umanjiti...teko i meni da ti dam odgovor kada neznam o cemu se radi..ipak imas karte olaksavanja situacije...

Hvala na odgovoru!!!!
Izgleda da da ce ta 2008 biti prelomna godina mnog zivota! :)

Sto bih ja postavila jos 100 pitanja!!

Nije bas da verujem u tarot, ali ko zna sta je istina, pa zasto da ne probam nesto novo. U svakom slucaju, divno je ovo sto radis.

:)))
Pozdrav!!

@ Samntha pa sad svi mi imamo malo drugaciji smisao za humor ali meni nesto ovaj njegov komentar nije bas smesan...ni malo...ali samo zbog onoga ko je postavio pitanje a ne zbog toga sto je KAO pokusao da ismeje sve na temu tarota..meni je tesko poljuljati samopouzdanje ali ne zato sto sam gorda pa mislim da sam ne znam ko i sta nego zato sto mi je bitno kakva mi osoba upucuje komentar a za baneta ne bih bolje komentarisala kakav je kao osoba /zna on to i bez mene/...ipak je to pomalo ponizavajuce za nekoga posebno tako mladog ... savetujem onome kome je bane odgovorio da ga iskulira i ne obrati paznju na njegov fuj komentar....

@ sofia9 imas veoooma dobre aspekte za putovanje..tako da mislim da ces uspeti u svojoj nameri..malo nesto moze da ti oteza situaciju/da li neki papiri ne znam.../ali mislim da ipak ides...
@ zelenooka tebi je 2009 aspektovana za ozbiljnu ljubav..to je neko koga ne poznajes..verovatno stariji od tebe,malo vise ozbiljan ali...Lepe aspekte braka imas...
@ kacka pa ne bih rekla bas oniliko brzo koliko ti ocekujes,ali bice....
@ nescaffe imate aspekte za pomirenje i nastavak veze..i ti si ovom prekidu malo doprinela....pokusaj i ti da ucestvujes u ponovnom pomirenju..napravi neki korak..ova veza nema lose aspekte pa...
@ max 73 imas dobre aspekte vezane za ovaj posao..ipak vodi racuna da sa nekim ne dodjes u neki sukob ili nesto slicno pa da se to odrazi i na tvoj polozaj na poslu..pocetak mallo konfuzan posle ide bolje...
@ mattru ova godina bi trebala da ti donese ostvarenje ljubavi i pocetak necega veoma interesantnog...ali ti si nekako blokirana..mozda malo opustenije ili drugacije...

tarot:
Ej bane pa eto te i ovde..uf ti si bas resio da budes VIDJEN..pa sad malo paznje prija zar ne??? A sto se tvog pitanja tice javlja mi se da treba sto pre da nesto ....e sad mi je glupo da ti kazem sta ali znaces ti vidim i ti si vidovit....ali to sto treba da uradis moras da radis kako treba a ne kao do sada..ovo do sada nista nije valjalo...Veliki pozdrav za tebe..vidim volis veeelike stvari samo da li si i ti tako veeeliki..???
dobro jesam preterao i nije trebalo ono sve da napisem posto vidim da se bas dosta ljudi javlja na ovu temu...stoga zeleo bih da se izvinim...ja licno ne verujem u tarot i ta sva proricanja sudbine...a cak i da verujem ne bih voleo da znam svoju sudbinu unapred...mislim cemu onda svrha zivljenja...ja sam vise za avanturu pa sta bude...procitao sam skoro da su se u juznoj americi skupile bande i da su krenule na krstarenje i u pljacku...kao neki savremeni gusari..to je carski...voleo bih da postanem gusar ali mislim da u mi male sanse za tako nesto...aj cao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back