izvini,ali nikako ne mogu da nadjem odgovor...jel ti tesko opet da mi odgovoris?
izvini jos jednom i veliko veliko HVALA!!!
izvini jos jednom i veliko veliko HVALA!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaxyca:Da li ću uskoro riješiti veliki problem koji vučem već godinama za sobom? 7, 18, 33, 24, 11
Moglo bi se reći da se odnosi na zdravstveni problem. Malo je komplicirano da sad ovako objašnjavam.
banegad:karte kazu da ces biti vrlo dobra sa prosekom 4.37, a celo selo ce ti se smejati ukljucujuci krave, kokoske i prasice

kako si lud 

))dobro jesam preterao i nije trebalo ono sve da napisem posto vidim da se bas dosta ljudi javlja na ovu temu...stoga zeleo bih da se izvinim...ja licno ne verujem u tarot i ta sva proricanja sudbine...a cak i da verujem ne bih voleo da znam svoju sudbinu unapred...mislim cemu onda svrha zivljenja...ja sam vise za avanturu pa sta bude...procitao sam skoro da su se u juznoj americi skupile bande i da su krenule na krstarenje i u pljacku...kao neki savremeni gusari..to je carski...voleo bih da postanem gusar ali mislim da u mi male sanse za tako nesto...aj caotarot:Ej bane pa eto te i ovde..uf ti si bas resio da budes VIDJEN..pa sad malo paznje prija zar ne??? A sto se tvog pitanja tice javlja mi se da treba sto pre da nesto ....e sad mi je glupo da ti kazem sta ali znaces ti vidim i ti si vidovit....ali to sto treba da uradis moras da radis kako treba a ne kao do sada..ovo do sada nista nije valjalo...Veliki pozdrav za tebe..vidim volis veeelike stvari samo da li si i ti tako veeeliki..???