postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kada cu upoznati coveka za koga cu se udati?
11 23 45 65 45

da li me voli osoba koja me trenutno interesuje ili je tosamo nesto bezveze?
43 26 57 53 17

da li mi uskoro stoji neka nova ozbiljan veza?
51 33 44 64 32

hvala na prethodnom odgovoru super si

Draga Samantha da li ti verujes u astrologiju?????????????????????????? A da pitamo ove ljude ispred da li sam im nesto pogodila???????????Mozda jos bolje pokusaj da postavis pitanje pa sacekaj malo da vidis sta ce se dogoditi pa se javi!!!!!!! Ja sam tu ajde sada izvoli.......

@ anababy ne bih isla sad bas u objasnjavanje da li je razvod ili sta...ima tu iks stvari koje mogu da budu....Ali to sto ti imas kartu dva braka nije 100 posto da ce se desiti.Ipak mnoooogo vise zavisi od nas samih..eto pa ti pamet u glavu...
@ Tatjana imaces dece...imas aspekt jednog deteta malo odlozeno ali....
mama ima dobre aspekte ova godina je doduse bas prelomna....teska....treba da ukljuci jos nesto u lecenju...javi mi se na pp za nju...
ana p imas aspekt da ce se medju vama nesto lepo desiti...ali posle toga sve ide nekako konfuzno,polovicno pa nece dugo trajati

@ zvezdanka uspeh na poslu ti vidim...posebno kraj 2008 ce biti dobar...imas promenu na poslu ali na bolje...
zaljubices se u drugog i mozda ti sada malo nestvarno zvuci ovog se coveka neces ni secati....2008 je tvoja godina...
@ marge.. nazalost moras je pustiti...imaj strpljenja sve ce doci na svoje...samo trebace bas vremena...unesi malo ti optimizma u zivot....
@Mell Pa taj Milos nije bas sjajno aspektovan...nesto polovicno moze da se desi....udaja ili 2009 ili 2011
@ sofia imas dobre aspekte verujem da ces uspeti da ostvaris tu vezu....postoji karta preseljenja do kraja ove godine...trudi se da to uradis...za tebe je to veoma dobro...
@ kacka ta osoba koja te trenutno interesuje moze da bude veeeoma interesantna...pa nije lose da se tu malo potrudis ali nije to to...Tebi je udaja aspektovana 2009,2010 i to ce ti i biti ozbiljna veza...kratko ces biti u vezi sa buducim muzem..to je covek potpuno razlicit od ovih koji ti se sada dopadaju...
@ Tamara imas aspekt da ce covek za kojeg se udajes biti veoma drugaciji od tebe sto moze da predstavlja stranca...cak i jedan deo zivota ti stoji u inostr....
inostranstvo aspektovano samo turisticki....

Sada moram da napisem nesto i da se obratim moderatorima.
Mislim da su osobe kao sto je @tarot zaista zasluzile svojim postupcima da dobiju besplatnu reklamu ovde jer je mnogima pruzila nadu, odgovor ili bar zabavu.
Nadam se da ce me podrzati i ostali koji posecuju ovaj forum.
Dozvolite joj da napise kontakt telefon, adresu i da time dobije vise posla. Mnogi su se do sada reklamirali a nista nisu pruzili za razliku od nje.

tarot:
Draga Samantha da li ti verujes u astrologiju?????????????????????????? A da pitamo ove ljude ispred da li sam im nesto pogodila???????????Mozda jos bolje pokusaj da postavis pitanje pa sacekaj malo da vidis sta ce se dogoditi pa se javi!!!!!!! Ja sam tu ajde sada izvoli.......

Ajd evo bas da probam...hm...:)

Evo ti pitanja....

Kada cu naici na OZBILJNU vezu??? 7 25 16 60 33
Da li cu se zaposliti do kraja godine???? 45 28 55 11 2

a kako dobijam tvoj dogovor???

Nemojte se ljutiti ali ajde da prvo odgovorim Samanti pa nastavljamo....Cini mi se da si ti nekako vec imala neku vezu koja je mogla da bude bas,bas ozbiljna ali...@009 pocetak su ti odlicni aspekti za ulazak u pravu ozbiljnu vezu...Bices ti bas zadovoljna u toj prici....

Zaposliti se hoces ali to nece biti nesto gde ostajes...ponovo ti sledi promena i tek taj drugi posao ili polozaj ti donosi sigurnost...Zelim ti sve najbolje..pa cucemo te nadam se....

@ Marge Hvala na pohvali i podrsci..Zaista ovo sto radim radim otvoreno jer znam koliko ima ljudi kojima treba uteha i pomoc a ne mogu do nje da dodju/cene i sl.../ I verujem svojim kartama i prognozama..Pozdrav tebi i svima na ovoj temi...

Moram jos jednom da vas zamolim da ovde postavljate pitanja a preko pr.poruka moze licni kontak/eto sad ako je ovo reklama brisite ovu poruku/Nemogu da stignem..Sem za devojku koja ima bolesnu mamu /javi se na pp/Nastavljamo.....

Halo,

Meni su se u zadnjih 6 godina dogodile najgore stvari. Sve sam izgubila.

2001, izgubila posao,
2003, izgubila sav novac, ostala bez prijatelja,
imam kredit, a dobijem samo socijalnu pomoc, nemam dovoljno novca za hranu,
imam bolove jos iz skolskih dana (sinuse u licu, misicne krce u vratu, ramenu, trigeminus neuralgiju, hipotireozu) i nista i nitko vise mi ne moze pomoci,
ne radim, a govorim 3 strana jezika,
stan mi je na sudu, jer ne mogu placati kredit.

Zanima me, da li ce ista od svega ovoga da se promeni?
Ako ne, ostaju mi samo tablete za spavanje.

Venus8

Brojevi: 9, 27, 49, 58

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back