postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tarot molim te imam jedno pitanje za tebe.....Ja sam imala 99 god jednu ljubav i mnogo smo se druzili ali nije bilo niceg jer je on otiso iz zemlje al smo sve vreme bili u kontaktu sto meil sto telefon ali smo ovih dana bas aktivno na netu,i vidimo i cujemo...i on mene zove tamo da ja vidim kako je i pre neku noc sam ja njemu sve rekla i kako sam bila puno zaljubljena i sve i on meni i oboje smo onako ostali iznenadjeni jer valjda tada nismo ni znali da je to bilo tako jako...ja sam u vezi i on to zna i to lepoj dugoj vezoj pa me sad sve ovo poremetilo pa da te pitam mozes li mi reci sta se desava ,sta dalje...molim te treba da idem na put a u haosu sam:)5,17,22,19,9...hvala ti puno

dok cekam odgovor na ono vazno pitanje za cerku, nadam se da ce mi biti dozvoljeno da nesto i za sebe pitam: kakve su mi sanse da dobijem stalan posao 100/% i da materijalno stanem na zelenu granu. Imam li sanse da dobijem na lotu ili da dodjem do neke vece zarade u skoro:
Hvala, hvala, hvala
5,9, 16, 8, 24, 33

cao tarot ja sam nova ovde htela bi da postavim par pitanja

da li cu uskoro imati ozbiljnu vezu i kada?12 31 45 51 11
on je rodjen 22.02.1985 u 07;30 u sarajevu a ja 12.01.1986 u 11;45 u nisu da li cu biti sa njim i sta od toga mogu da ocekujem? 44 31 53 22 10
da li cu uspeti da do oktobra zavrsim visu ? 11 31 24 13 4
da li cu do kraja godine dobiti posao u banci ili lizingu?21 16 3 5 7

hvala unapred

tarot:
Evo u jednoj od tema odgovori niko se ne javlja pa ja cu za vasa pitanja otvoriti tarot i dati vam odgovor.Nema reklame,nema mog br.telefona,nema adrese sve ide preko foruma i samo na taj nacin!!!!nema tarot bas veze sa astrologijom ali ni neke druge teme ovde ih nemaju pa...

Malo me izbaci iz takta kada se neko tako malo `neposteno` izreklamira pa resih da vam ja `posteno` otvaram karte/kada imam vremena/

Unapred se izvinjavam doticnoj ako je iz nekih `opravdanih` razloga bila odsutna sa teme!!
E pa izvolite...pitajte....

Imam jedno večno pitanje:

Hoću li ikada otići u Ameriku? Mislim, da tamo radim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back