postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cao tarot!Sacu da ti objasnim situaciju pa mi ti reci...
E OVAKO:bila sam sa jednim deckom vec neko duze vreme,i stvarno ga volim on je malo stariji od mene.raskinuli smo :( jer ja njemu vise neverujem i pre neki dan je hteo da se pomirimo i razgovarali smo i rekao mi je puno lepih stvari ali ja sam ostala pri tom da necu da se pomirim sa njim :( ,on se iznervirao i otisao.sad se kajem i volela bi da se pomiri m sa njim.Zvala sam ga na telefon ali je nedostupan i neznam i nevidim nacin da dodjem do njega.on vec 4 dana ne izlazi i sad neznam sta da radim.. :-( .A ja njega stvarno volim...
eto rekla sam ti sve pa mi ti sad pomozi ako mozes reci mi barem nesto.IZVINI AKO TE SMARAM ALI NEZNAM KOME DA SE OBRATIM ZA POMOC......

BROJEVI SU:3,17,12,7,5

HVALA UNAPRED :razz:

Cao tarot,imam pitanje u ime moje drugarice koja je pored mene...da li ce da zavrsi fakultet posto joj se sve iskomplikovalo(obnovila godinu i sada nema novca za nastavak) 3,4,7,33,52....i da li ce da ostane sa deckom sa kojim je sada u zabranjenoj vezi(a to joj je prvi momak)sta ih ocekuje...2,13,27,45,52...hvala puno...

Milica HN...drug uf to malo teze ide ali bi 2009 mogla da bude god braka..A tvoja veza se nastavlja ali ista kao i pre..cici mi se da je ovo vise za pravi raskid veza 70 posto nego za brak 30 posto..
@ vib..da preguracete tu krizu i ostajete zasada zajedno.
@ nepopravljiva ..uf rado bih prihvatila tvoj poziv ali...obaveze me pojedose!!!!!!..ma i ja sam maloooo usporena pa bi se nasle...
@ Truman..mislim da znam zasto pitas...koliko tarot uopste to moze da sudi i da vidi od prosecne ka natprosecnoj/tu granica../
@ mackic..pa 40 posto...ja bih na tvom mestu odustajaal polako od njega..ipak odluka je samo tvoja...
@ Raisa..ima sanse 40 posto..ma nemoj da patis za njim..nije on taj koga ti cekas...veruj mi..
@ devojka sasela..kraj 2008..
@ JeCa..ima sanse 60 posto..ipak ja mislim da je tebi neki drugi sudjen..

E ovo je super...Bar i ja da znam da gledam to,pa da samu sebe ratosiljam muka,a boga mi i tebe!:))Ako ti nije problem,imam dva pitanjca:
1.Da li cu uspeti da upisem drugu godinu?brojevi koji mi padose na pamet::9,19,38,25,63
2.Da li cu u skorije vreme naci nekoga za bar malo ozbiljniju vezu?brojevi su:7,15,45,29,55
Unapred ti puno hvala-mogu da zamislim koliko nas te je do sada izmucilo...

Hvala Tarot!

Znam i ja da je ova veza vise za raskid , nego za brak , nego sam se ucaurila u njoj , pa je malo teze izaci iz svega ovoga... U svakom slucaju , tebi hvala na odgovoru.
Kao sto i napisah , svjesna sam da ova veza bas i ne funkcionise najbolje , e sad me interesuje , da li ce se , ipak zavrsiti brakom (da li ce tih 30 posto biti dovoljno ) ili cemo se na kraju razici?

Brojevi : 5 , 19 , 58 , 49 , 36

Pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back