Strpljen, spasen. Nego, brine li te sta je sa sekom?neki lik:Ih,a ja nestrpljiva.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strpljen, spasen. Nego, brine li te sta je sa sekom?neki lik:Ih,a ja nestrpljiva.....
nesa zmaj:Strpljen, spasen. Nego, brine li te sta je sa sekom?neki lik:Ih,a ja nestrpljiva.....
Mama mi dosla...Majka:nesa zmaj:Strpljen, spasen. Nego, brine li te sta je sa sekom?neki lik:Ih,a ja nestrpljiva.....
Pa valjda vam je jasno da je seku iznervirao onaj, nazovi otac sa sluzbenog puta, i ovaj Nesa Zmaj koji ga je doveo...Misle da tek tako mogu da se igraju osecanjima.
.neki lik:Mislim da se Enica krije iza mame i tate.
I svadjali se na pravdi boga,a ona,srce moje malo,patila zbog vas.Otac na sluzbenom putu:neki lik:Mislim da se Enica krije iza mame i tate.
Eh, da smo joj to omogucili...Vise smo se mi krili iza nje.
Otac na sluzbenom putu:neki lik:Mislim da se Enica krije iza mame i tate.
neki lik:I svadjali se na pravdi boga,a ona,srce moje malo,patila zbog vas.Otac na sluzbenom putu:neki lik:Mislim da se Enica krije iza mame i tate.
neki lik:Smetalo,nego kako.Zato sam i pobjegla od vas sa tako malo godina.Sjecas li se koliko sam imala kad sam otisla?
Ne bjezi se samo udajom.Cini mi se da sam bjezala na drugi nacin,ipak ne pamtis .Majka:neki lik:Smetalo,nego kako.Zato sam i pobjegla od vas sa tako malo godina.Sjecas li se koliko sam imala kad sam otisla?
Eh, secam li se!? Mislila si da ces udajom pobeci od nasih svadja. Plasila sam se da ne ponovis isto...
Majka:Ja idem. Ionako imam posla preko glave. Treba znati kada se povuci.
Glas razuma:Ili vas je poplasio, ili vam je dosadio. Svraticu ja jos da vidim. Devojke, ako vam treba pomoc sa ovim tipom...Moze Georgije malo da bocne azdaju. Samo zovnite. Izgovorite carobne reci: Glasu razuma, Glasu razuma, i ja cu sigurno doci.