postaje opasno!!!

• Začetnik teme Začetnik teme malecki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
heh...yebeno drushtvo namece ideju o proporciji...a to shto gomila svih tih "obdarenih" ne zna ni dupe da obrishe nema veze...ne zelim da zvuchim kao yebena feministkinja ali veruj mi,velichina je samo izgovor..shta tje biti kad naidjesh na devojku kojoj je bitna velichina tvog penisa?...nishta,dovedi te "kurate" ortake da joj pomere utrobu i onda shutni skota....da li znash da zena moze da provrishti i razlije se samo od rechi,da ne pricham o dodiru i poljupcu...to ne moze svako da pokrene,ponajmanje "kuronje"...zato,relax,posmatraj i uzivaj...mozesh da imash svaku zenu,znachi SVAKU!..a kako to morash sam da izvalish,da osetish,ali ne gledajutji se ispod stomaka..
8)

kuronje"...zato,relax,posmatraj i uzivaj...mozesh da imash svaku zenu,znachi SVAKU!..a kako to morash sam da izvalish,da osetish,ali ne gledajutji se ispod stomaka..

istina.....Dok sam imao zelju za dokazivanjem u to sam se vise puta uverio.Medjutim,vremena su se promenila pojavom sponzora-sponzorusa,a i ove novije generacije imaju drugaciji stav 8)

Margott:
heh...yebeno drushtvo namece ideju o proporciji...a to shto gomila svih tih "obdarenih" ne zna ni dupe da obrishe nema veze...ne zelim da zvuchim kao yebena feministkinja ali veruj mi,velichina je samo izgovor..shta tje biti kad naidjesh na devojku kojoj je bitna velichina tvog penisa?...nishta,dovedi te "kurate" ortake da joj pomere utrobu i onda shutni skota....da li znash da zena moze da provrishti i razlije se samo od rechi,da ne pricham o dodiru i poljupcu...to ne moze svako da pokrene,ponajmanje "kuronje"...zato,relax,posmatraj i uzivaj...mozesh da imash svaku zenu,znachi SVAKU!..a kako to morash sam da izvalish,da osetish,ali ne gledajutji se ispod stomaka..
8)

zaboravljas na populaciju koja ne prima ispod 15 :shock:

Tebi izgleda bas sve treba crtati...
Dakle, kad je vec tako, onda citaj :arrow: godinama nisam imala partnera kojem je manji od 15 cm... Samim tim ni ne primam manji od toga...
Jasno sad...???
Naravno, nisam nikog od njih birala prema velicini polnog organa, ali i drago mi je sto su moji partneri bar pristojno obdareni... Cisto zbog vizuelnog efekta, koji se otprilike moze uporediti sa tim sto dosta muskaraca voli vidjeti vece grudi...
A naravno, velicina bilo kog polnog organa nije nesto sto utice na to da li cu se zaljubiti u nekog ili ne...
Uostalom, prelistaj malo i druge strane na ovoj temi, pa ce ti valjda biti jasno...

just a girl:
NE MOGU da verujem.Dopustite malo vi isfrustrirani muskarci sa ocigledno istim problemom,da zene odgovore na taj problem.DA bitna je velicina,i svaka ce te lagati kad kaze da nije.To je kao sto muskarci uglavnom u vecem procentu vole zene sa vecim grudima.Ne mnogo velike,ali ipak da ih ima.E prema tome i sa nama zenama je isto.Ipak frajer treba da ima alatku,a naravno da je tehnika najvaznija.I da 13cm je malo,ti imas problem.Idi kod hirurga.Nema te reci koju ces ovde procitati i da ti resi problem.Uvek ces se idalje plasiti kad ti riba stavi ruku na slic.Istina je bolna ali moras je podneti. :twisted: :twisted: :twisted:

Ovo je napisao neki bolesni tip ili neka lujka koja nema preca posla,u svakom slucaju ako ti je to malo uzmi drsku od lopate ili metle pa se igraj do ujutru,a tebi brate preporuka da zaboravis na ta sr*nja sa duzinom i nastavis da zivis normalnim zivotom,i ja imam 20 godina i 15-16 cm,i do sad se ni jedna nije zalila tako da ako mogu ja mozes i TI. :)

just a girl:
NE MOGU da verujem.Dopustite malo vi isfrustrirani muskarci sa ocigledno istim problemom,da zene odgovore na taj problem.DA bitna je velicina,i svaka ce te lagati kad kaze da nije.To je kao sto muskarci uglavnom u vecem procentu vole zene sa vecim grudima.Ne mnogo velike,ali ipak da ih ima.E prema tome i sa nama zenama je isto.Ipak frajer treba da ima alatku,a naravno da je tehnika najvaznija.I da 13cm je malo,ti imas problem.Idi kod hirurga.Nema te reci koju ces ovde procitati i da ti resi problem.Uvek ces se idalje plasiti kad ti riba stavi ruku na slic.Istina je bolna ali moras je podneti. :twisted: :twisted: :twisted:
da li ti znas pametnice koliko je ljudi ostalo i bez svojih maleckih posle operacija?

cvele_kv:
Ovo je napisao neki bolesni tip ili neka lujka koja nema preca posla,u svakom slucaju ako ti je to malo uzmi drsku od lopate ili metle pa se igraj do ujutru,a tebi brate preporuka da zaboravis na ta sr*nja sa duzinom i nastavis da zivis normalnim zivotom,i ja imam 20 godina i 15-16 cm,i do sad se ni jedna nije zalila tako da ako mogu ja mozes i TI.

sha kaes: "15-16 cm"? znachi malecki je pouzdano jedini tip koji NIJE kresno Gazdinku...

Back