postaje opasno!!!

• Začetnik teme Začetnik teme malecki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
blansh:
Malecki sve i nije tako strasno, a ako cemo o samopouzdanju ti ga sigurno imas vise nego mnogi, imas hrabrosti da kazes u cemu je stvar, cak i da das sebi nick "Malecki" :D mozda ti toga i nisi svestan ali sve to govori o tvom samopouzdanju.
ako si hteo potvrdu i ohrabrenje od ucesnika na forumu, mislim da si ih dobio i da svi to stvarno i mislimo.
a sto se tice takvih kompleksa, Incognito je u pravu sto ti je dao primer sa svojim zubima. Ja sam kao klinka bila iskompleksirana zbog malih grudi, mislila sam da ne postoji muskarac koji ne voli ogromne. I prevarila sam se.A sad me boli uvo i ne bih ugradila silikone niti ista slicno, sve da mi ih daju i besplatno.
i jos nesto izmedju duzine od 13 cm i 28 koje neko pomenu, sigurno bih izabrala od 13 8)

Prosto ne znam kome pre da se zahvalim na podrsci.Nevidjeno mi je da je ovakvu poruku napisala devojka.Svaka ti cast.Eh samo da naletim na jednu kao sto si ti i da ima isto misljenje.Hvala ti puno!!!1

nije mi bila namera da tesim nekoga zato sto ima lomplekse, onako kako mislim, tako sam i napisala, ne znam zasto se cudis da je to napisala devojka :) . a naleteces na devojku koja ima takvo misljenje, ne brini, ima ih! pozdravljam te 8)

LJUDI OVA-J JUST A GIRL JE TRANSVESTIT.
RADI ISPOD PLAVOG MOSTA I STA OCEKUJETE OD NJE(NJEGA)
A I SMRDI JOJ(MU)IZ USTA TAKO DA U ZADNJE VREME SVI BEZE OD NJE.
STA CE JADNICA?
SAMO NEZNAM ODAKLE JOJ PARE DE KUPI SATE ZA NET.

just a girl:
NE MOGU da verujem.Dopustite malo vi isfrustrirani muskarci sa ocigledno istim problemom,da zene odgovore na taj problem.DA bitna je velicina,i svaka ce te lagati kad kaze da nije.To je kao sto muskarci uglavnom u vecem procentu vole zene sa vecim grudima.Ne mnogo velike,ali ipak da ih ima.E prema tome i sa nama zenama je isto.Ipak frajer treba da ima alatku,a naravno da je tehnika najvaznija.I da 13cm je malo,ti imas problem.Idi kod hirurga.Nema te reci koju ces ovde procitati i da ti resi problem.Uvek ces se idalje plasiti kad ti riba stavi ruku na slic.Istina je bolna ali moras je podneti. :twisted: :twisted: :twisted:
volim ovu zenu

evidentno je da se situacija iskristalisala, pod paravanom drugarskog ponasanja i forumskih "pravila",
ovi x<13 nam napadaju jedino iskreno bice na temi...
cak se i mila mi gazdarica povukla sa teme kad je rasprava "jel mu samo mali ili i premali" postala bespredmetna

HVALA UFOLOG,mada meni podrska nije potrebna.Ja sve mogu sama da izguram do kraja(do jaja).Ne mislis valjda da ove budaletine znaju s kim imaju posla. :twisted: MAKO ljubavi nemoj da se svadjamo,hajde da se volimo! :twisted: :twisted: :twisted:

just a girl:
HVALA UFOLOG,mada meni podrska nije potrebna.Ja sve mogu sama da izguram do kraja(do jaja).Ne mislis valjda da ove budaletine znaju s kim imaju posla. :twisted: MAKO ljubavi nemoj da se svadjamo,hajde da se volimo! :twisted: :twisted: :twisted:

Hajde, evo, posto nece niko da te voli ovde, evo ja cu ! Vol vol vol vol vol ... :D

MAKO kako ovako da se volimo,ja ne znam ovako pred svim ovim pederima.Daj mi neki broj duso da zovem,da mi cujes glas. :lol: HHHMMMMMMMM,danas mi treba dobar sex,opasan,strastven i naravno bez emocija.To je najbolja stvar. :twisted: :twisted: :twisted:

just a girl:
MAKO kako ovako da se volimo,ja ne znam ovako pred svim ovim pederima.Daj mi neki broj duso da zovem,da mi cujes glas. :lol: HHHMMMMMMMM,danas mi treba dobar sex,opasan,strastven i naravno bez emocija.To je najbolja stvar. :twisted: :twisted: :twisted:

A sto ti duso ne das tvoj broj ? Siguran sam da nas mnogo vise zeli tvoj broj nego moj ? :D

Ne znam sto ste postali prosti u medjuvremenu,a tema je zanimljiva...
Ja ne podnosim komplekse,oni nas ubijaju u pojam kroz zivot,i daleko od toga da ih ja nemam,zato 'Ne tuguj sine,nije sve u snazi...'Pre ili kasnije svi nadjemo nas par,kome nece da smetaju nase osobenosti,cak ce ih voleti...
Znam par drugarica koje boli kad tip ima veliki,tako da su one negde u masi i traze te...ima takvih,budi siguran...
A sa druge strane,bezveze je sto ne dozvolite svakom da kaze svoje misljenje,ne svidja vam se OK..napisite svoje,sto se raspravljate...
Npr. da budem skroz iskrena ja volim vece...I to je to,ali nije presudno...Jednostavno,to mi prija,ali ne biram momke po tome,niti raskidam sa njima zbog toga...
Zato,ne opterecuj se time...Ona koja te voli volece te celog takvog kakav si!

:wink: :wink: :wink: :wink:

just a girl:
gospode oko mene sve neka topla braca,koja se podrzavaju.Svi neki sa MALIM,ne mogu da verujem da vas bas toliko ima. :evil: :?: :evil:

Eeeeeh stvarno....moram da se ukljucim...po prvi put citam ove vase rasprave na forumu.Tvoj prvi komentar o velicini skoro sam podrzala, ali moram ti reci da ti stvarno imas problem....izgleda sa svim muskarcima....i sa onima kojima je "mali", a izgleda i sa onima kojima je "veliki".Sta ce tebi muskarac uopste?

imam 24 godine i isti problem, doduse meni je 1cm veci ako je za utehu. jos uvek sam nevin jer me je uvek bilo blam i bila mi frka zbog toga. a nije da nisam imao prilike. Jedna riba je cak krenula da se skida, ali mene bilo blam pa je iskulirao...ali kako da me ne bude blam kada mi je dve veceri pre toga pricala kako joj je bolje da tip ima veliki nego mali jer tada ne dobija dovoljno signala iz mozga.
Citajuci ove poruke dobio sam opet nadu...
sledeci put rizikujem, drzite mi palceve

milojica:
imam 24 godine i isti problem, doduse meni je 1cm veci ako je za utehu. jos uvek sam nevin jer me je uvek bilo blam i bila mi frka zbog toga. a nije da nisam imao prilike. Jedna riba je cak krenula da se skida, ali mene bilo blam pa je iskulirao...ali kako da me ne bude blam kada mi je dve veceri pre toga pricala kako joj je bolje da tip ima veliki nego mali jer tada ne dobija dovoljno signala iz mozga.
Citajuci ove poruke dobio sam opet nadu...
sledeci put rizikujem, drzite mi palceve

Trebalo je da je pitas: kog mozga. Ona ga ocito nema.

ma ona je neki sex manijak koliko sam ja skontao...
a ja uopste nisam odmah izvalio da je takva..covece malo je falilo da se zaljubim...onda bi bilo sranja...

uz celu tu pricu i to kako nikada nije spavala sa nevinim deckom, nekako mi je bilo logicno da tako reagujem...na kraju sam joj rekao kada se cudila kako sam nevin a imam toliko godina, da znam da bi joj bio bezveze sex i da sto se mene tice mozemo samo da se setamo i ljubimo

eh lako je reci zaboravi....zaboravim ja ako se napijem,
a kada se napijem onda me ribe odjebu, to bi bilo zanimljivo znati koliko devojaka se
smuva sa tipom koji je pijan...
ja imam prilicno negativan skor. ma doci ce i mojih 5 minuta... :D :D

Back