Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Konacno da nadjemo pravi posao za bundevu, a da taj posao ne ugrozava slonove!!!
Poz.
Poz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:blansh:Malecki sve i nije tako strasno, a ako cemo o samopouzdanju ti ga sigurno imas vise nego mnogi, imas hrabrosti da kazes u cemu je stvar, cak i da das sebi nick "Malecki"mozda ti toga i nisi svestan ali sve to govori o tvom samopouzdanju.
ako si hteo potvrdu i ohrabrenje od ucesnika na forumu, mislim da si ih dobio i da svi to stvarno i mislimo.
a sto se tice takvih kompleksa, Incognito je u pravu sto ti je dao primer sa svojim zubima. Ja sam kao klinka bila iskompleksirana zbog malih grudi, mislila sam da ne postoji muskarac koji ne voli ogromne. I prevarila sam se.A sad me boli uvo i ne bih ugradila silikone niti ista slicno, sve da mi ih daju i besplatno.
i jos nesto izmedju duzine od 13 cm i 28 koje neko pomenu, sigurno bih izabrala od 13 8)
Prosto ne znam kome pre da se zahvalim na podrsci.Nevidjeno mi je da je ovakvu poruku napisala devojka.Svaka ti cast.Eh samo da naletim na jednu kao sto si ti i da ima isto misljenje.Hvala ti puno!!!1
volim ovu zenujust a girl:NE MOGU da verujem.Dopustite malo vi isfrustrirani muskarci sa ocigledno istim problemom,da zene odgovore na taj problem.DA bitna je velicina,i svaka ce te lagati kad kaze da nije.To je kao sto muskarci uglavnom u vecem procentu vole zene sa vecim grudima.Ne mnogo velike,ali ipak da ih ima.E prema tome i sa nama zenama je isto.Ipak frajer treba da ima alatku,a naravno da je tehnika najvaznija.I da 13cm je malo,ti imas problem.Idi kod hirurga.Nema te reci koju ces ovde procitati i da ti resi problem.Uvek ces se idalje plasiti kad ti riba stavi ruku na slic.Istina je bolna ali moras je podneti.![]()
![]()
![]()
just a girl:HVALA UFOLOG,mada meni podrska nije potrebna.Ja sve mogu sama da izguram do kraja(do jaja).Ne mislis valjda da ove budaletine znaju s kim imaju posla.MAKO ljubavi nemoj da se svadjamo,hajde da se volimo!
![]()
![]()
![]()
netreba tebi ljubav tebi treba dobar sex izgleda da ti to fali.just a girl:HVALA UFOLOG,mada meni podrska nije potrebna.Ja sve mogu sama da izguram do kraja(do jaja).Ne mislis valjda da ove budaletine znaju s kim imaju posla.MAKO ljubavi nemoj da se svadjamo,hajde da se volimo!
![]()
![]()
![]()
Budalo jedna neizivljenajust a girl:MAKO kako ovako da se volimo,ja ne znam ovako pred svim ovim pederima.Daj mi neki broj duso da zovem,da mi cujes glas.HHHMMMMMMMM,danas mi treba dobar sex,opasan,strastven i naravno bez emocija.To je najbolja stvar.
![]()
![]()
![]()
just a girl:MAKO kako ovako da se volimo,ja ne znam ovako pred svim ovim pederima.Daj mi neki broj duso da zovem,da mi cujes glas.HHHMMMMMMMM,danas mi treba dobar sex,opasan,strastven i naravno bez emocija.To je najbolja stvar.
![]()
![]()
![]()
just a girl:gospode oko mene sve neka topla braca,koja se podrzavaju.Svi neki sa MALIM,ne mogu da verujem da vas bas toliko ima.![]()
![]()
![]()
milojica:imam 24 godine i isti problem, doduse meni je 1cm veci ako je za utehu. jos uvek sam nevin jer me je uvek bilo blam i bila mi frka zbog toga. a nije da nisam imao prilike. Jedna riba je cak krenula da se skida, ali mene bilo blam pa je iskulirao...ali kako da me ne bude blam kada mi je dve veceri pre toga pricala kako joj je bolje da tip ima veliki nego mali jer tada ne dobija dovoljno signala iz mozga.
Citajuci ove poruke dobio sam opet nadu...
sledeci put rizikujem, drzite mi palceve