Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje u Bibliji primeri kada su neki ljudi zbog zalosti postili..
Ili Isus nakon krstenja
Ne postoji zahtev od Boga da se obavezno posti...
Novi zavet ne daje nikakva pravila u vezi ishrane...
to je licna stvar...
Znaci da smo izmislili taj cin posta ?Ne postoji zahtev od Boga da se obavezno posti...
Novi zavet ne daje nikakva pravila u vezi ishrane...
to je licna stvar...
Znaci da smo izmislili taj cin posta ?
Interesuje me naravno. Zelim da znam,jer inace nebih bio na ovom forumuАтеисти се баш много интересују за веру и Библију. Знају они где је Извор али не желе да признају. хе-хе
Interesuje me naravno. Zelim da znam,jer inace nebih bio na ovom forumu
Nece da mozeNa pr. Post moze da bude i - da ostavis svoj laptop na nedelju dana... ili 3 dana.

Nece da moze![]()
Jel znas gde to tacno pise u Bibliji?

E pa eto...
Znam, jel ti ne znas pa ti treba![]()

Ok, tvoj izbor.Sto da se odricem zadovoljstva kao sto je sex, laptop, hrana.......
NECU DA TRPIM - ZIVOT JE JEDAN
To vazi za one koji veruju u neki drugi zivot. Ja ne verujem, nije dokazano nikada. Samo prazne priceKo nije spreman da se odrekne bilo cega za Isusa i zajednicu s njim.... nije dostojan da dobije vecni zivot u Carstvu Bozjem ^^
Атеисти се баш много интересују за веру и Библију. Знају они где је Извор али не желе да признају. хе-хе
Da
mogu da izguglam za 20 min.,ali mislila sam ako ti vec znas gde su ti stihovi ^^
- - - - - - - - - -
^^

Umesto paušalnih izjava, zašto ne bismo odlučili da ubuduće uvek priložimo argumente iz Biblije?
Мислио сам на овог КлинераPa nisam ja ateista
Мислио сам на овог Клинера