Post-Apocalyptic Movies

prodavao covek polovne televizore pre apokalipse
i onda saznao da u njemu cuci vodja
a zaneo se vala mnogo
kakve zveri u ljudima cuce mozemo saznati tek posle ovakvih sranja
mozda je moj komsija moler talentovani slejer
ko zna

:lol:
onaj glumac me strasno nervira
al sto velis za molera
moze biti
ubjedljivo najbolji lik iz zanra mi je Mad Max
a tek interceptor
kad krstari onim drumovima
sa svih strana pustos
i ostaci nekadasnjeg poretka
sjajno

http://www.imdb.com/title/tt0253556/
reign of fire
zmajevi na sve strane
svet u qurcu
jedan ludi lovac na zmajeve
onako
post apokaliptik
monday_-_reign_of_fire_2_796.jpg

slika sve govori

http://www.imdb.com/title/tt0086429/

nije bash klasichan ali REALAN nema nichega sem kako bi smo svi poumirali od radijacije da se bace atomke..vishe drama ali meni jezivo zbog realizma
mladjani kevin kostner i rebeka de morej glume bachni par kome crkava beba-sitna epizoda
missim..meni od zombija je strashnija slika americhkog gradica sa sve kutjicama i zelenilom..dechak vozi bajs sunce sija sve lepo a sa strane gomila ljudi u charshafima se spaljuje

Чини ми се да није поменут Casshern:

http://www.imdb.com/title/tt0405821/

mv5bmjg4mzg5mjyxnv5bml5oi7.jpg

Јапански филм из 2004, рађен према истоименој анимираној серији из 1970-их. Радња се дешава у не тако далекој будућности, у новој над-држави на Далеком Истоку, након рата са Европом, и у току рата са терористима. Антиутопијски свет сурове диктатуре, бездушне и покварене власти и померених вредности у којем мутантска раса надљуди (нео-сапиенси) побеглих из лабораторија за генетска истраживања започиње рат до истребљења са људском расом, где им се супротставља једино Кесхерн, главни протагониста, бивши човек, а оживљен уз помоћ истих нео-ћелија. Прича о љубави, патњи, освети и бесмислу рата, филм у којем нема негативаца, већ само сукобљених страна, од којих свака има своје разлоге, са обиљем фантастичних ефеката и сцена борби и помало необичним приказом где је у неким сценама тешко раздвојити фикцију главних јунака од стварности.

Препоручујем. За мене је филм чиста 10-ка и просто не могу да верујем да на IMDB-у има онолико ниску оцену (6,3).

392px-1976_movie_poster_for_the_movie_'a_boy_and_his_dog'.jpg
Ovaj film me odusevio
jedna od najbizarnijih prica ikad
prikazanih na filmu
Don Dzonson je odlican.
Bolje imat ovakvog psa no KERBERA.

Овај филм сам управо скинуо... заинтересовао ме је опис. А филм сам видео пар пута на ТВ-у, и то увек само по део оне друге половине, када се Дон Џонсон нађе заробљен у оном граду налик на 1950-те... и увек сам га прекидао, као незанимљив. Нисам ни знао да је реч о постапокалиптичном филму, нити сам знао да је то тај филм, док сад нисам прегледао делове.

Чини ми се да није поменут Casshern:

http://www.imdb.com/title/tt0405821/

mv5bmjg4mzg5mjyxnv5bml5oi7.jpg

Јапански филм из 2004, рађен према истоименој анимираној серији из 1970-их. Радња се дешава у не тако далекој будућности, у новој над-држави на Далеком Истоку, након рата са Европом, и у току рата са терористима. Антиутопијски свет сурове диктатуре, бездушне и покварене власти и померених вредности у којем мутантска раса надљуди (нео-сапиенси) побеглих из лабораторија за генетска истраживања започиње рат до истребљења са људском расом, где им се супротставља једино Кесхерн, главни протагониста, бивши човек, а оживљен уз помоћ истих нео-ћелија. Прича о љубави, патњи, освети и бесмислу рата, филм у којем нема негативаца, већ само сукобљених страна, од којих свака има своје разлоге, са обиљем фантастичних ефеката и сцена борби и помало необичним приказом где је у неким сценама тешко раздвојити фикцију главних јунака од стварности.

Препоручујем. За мене је филм чиста 10-ка и просто не могу да верујем да на IMDB-у има онолико ниску оцену (6,3).

Овај филм сам управо скинуо... заинтересовао ме је опис. А филм сам видео пар пута на ТВ-у, и то увек само по део оне друге половине, када се Дон Џонсон нађе заробљен у оном граду налик на 1950-те... и увек сам га прекидао, као незанимљив. Нисам ни знао да је реч о постапокалиптичном филму, нити сам знао да је то тај филм, док сад нисам прегледао делове.
Na imdb-u je to slucaj
sa velikom vecinom post-apocalyptic filmova
samo Mad Max odskace

Back