POSLEDNJI DOGAĐAJI - IZ BIBLIJSKOG UGLA.

Nije vam palo na pamet da možda ta teorija je bio samo pokušaj uveravanja kako se nešto dešava po jednoj knjizi?

OČito moći nemaju kako su mislili da imaju da ljude obmanu kako u jednoj knjizi piše budućnost.

Takvo nešto smo vidjeli u 1st kad je jedno pogrešno proročanstvo doslovce ljude bacilo Izraela u mogućnost totalna istrebljenja od strane Rima.
Pogrešna proročanstva ljude dovode u nevolje i kazna je bila smrt za takve huškače u Izraelu koji bi krivo prognozirali budućnost.

Nije vam palo na pamet da možda ta teorija je bio samo pokušaj uveravanja kako se nešto dešava po jednoj knjizi?

OČito moći nemaju kako su mislili da imaju da ljude obmanu kako u jednoj knjizi piše budućnost.

Takvo nešto smo vidjeli u 1st kad je jedno pogrešno proročanstvo doslovce ljude bacilo Izraela u mogućnost totalna istrebljenja od strane Rima.
Pogrešna proročanstva ljude dovode u nevolje i kazna je bila smrt za takve huškače u Izraelu koji bi krivo prognozirali budućnost.

ELELET.
Nije bitno da li ce neko ili ti da verujes u to ili ne.

Postavio sam ti pitanja:

PITANJA SU BILA:

A sta bi bilo da je neko radio nedeljom?

Ko je pokrenuo to?

Tvoj cilj je ovde da se rugas jel tako, zato si ovde ili?

ZASTO SE BOJIS Elelet DA DAS ODGOVOR I ODMA VREDJAS???

PITANJA SU BILA:

A sta bi bilo da je neko radio nedeljom?

Ko je pokrenuo to?

Ja ne odgovoram na pitanja ŠTO BI BILO jer to nisu pitanja ...

A bilo je to što sam napisao NEMOĆ CRKVE DA TO PROVEDE DA OSTANE .crkva je sve nemoćnija u Hrvatskoj .i poreze su joj udarili..

Tako da je jasno da crkva propada ...No vi bi htjeli da crkva je jača da bi se vaše nebuloze ispunile..
Ali to je slučaj za analizu mozga.
Nije li?

A bilo je to što sam napisao NEMOĆ CRKVE DA TO PROVEDE DA OSTANE .crkva je sve nemoćnija u Hrvatskoj .i poreze su joj udarili..

Tako da je jasno da crkva propada ...No vi bi htjeli da crkva je jača da bi se vaše nebuloze ispunile..

.

Slazem se sa tobom da nemaju.

Zato ce dobiti vlast i silu od Evrope i Sjedinjenih drzava kada za to dodje vreme, kako kaze Otrkivenje Gospoda Isusa Hrista.
ODLICNO ZAPAZANJE LELET!!!

STA JE TEBI ZAR TE NEKO TERA DA O TOME DISKUTUJES I TO POVERUJES???

Lepo si sam potvrdio da je crkva to pokusala!!!!!!!

Potvrdila si i nasa tvrdjenja da je to cilj crkve.

- - - - - - - - - -

A KAKO CE GA ONA SPROVESTI NIJE TVOJA I NASA BRIGA...

Bog nam je OTKRIO da će prvo USA doneti takav zakon, a zatim će je slediti SVE DRŽAVE SVETA!

Kao što vidimo iz priloženoga takva glupost nije prošla.

Sotona misli da je to Remek-delo njegove prevare...

pošto njega stalno branite zašto onda kažete da je glupost?

(postoje brojni argumenti kojima katolici ukazuju na jednu takvu potrebu... porast nemorala, opadanje porodičnih vrednosti

A SAMO KADA BI SE DONEO TAKAV ZAKON, NEMORAL ĆE SE SMANJITI

(kako divni hvalospevi današnjih demagoga... koji ustaju protiv ZAKONA STVORITELJA))

A po Vama je ovo samo "gjup" zakon!?

NIJE ZAKON GLUP! TO JE ŽIG ZVERIN

(to je potčinajvanje AUTORITETU Rimske crkve a samim tim i autoritetu Sotone)

Rev 13:7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobedi; i dana joj bi oblast nad svakim kolenom i narodom i jezikom i plemenom.
Rev 13:8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.

Poslednja izmena:
NA UVODJENJE NEDELJNOG ZAKONA SE RADI I TO JE CINJENICA A NE GLUPOST ILI LAZ..

Pitanje je samo vremena:

SKORO UVODJENJE NEDELJNOG ZAKONA ( Bozji dan odmora u bibliji ).

USKORO UVODJENJE NEDELJNOG ZAKONA ( Bozji dan odmora u bibliji ).
« poslato: Januar 11, 2012, 23:46:12 »
Komisija katoličkih biskupskih konferencija zemalja članica Evropske Unije (COMECE) zauzima se za to da se u evropskoj direktivi o radnom vremenu, nedjelja definiše kao neradni dan. Ovo tijelo katoličke crkve na svom novembarskom zasjedanju navelo je da je finansijska kriza u kojoj se nalazi i Evropa samo otkrila dublju duhovnu krizu i pogrešna mjerila vrijednosti.

U duhu umjerenosti, kako se dalje navodi u medijima, biskupi su zatražili od EU da uvede poštivanje nedjelje za dan od odmora kao jednog od temelja evropskog socijalnog modela pa i balansa između radnog i porodičnog vremena. U kontekstu prisutne ekonomske krize, konferencija biskupa tražila je od članova evropskog parlamenta da se prihvate odgovornosti i uključe zaštitu nedjelje na proteklom decembarskom zasjedanju evropske skupštine.

Međutim do prihvatanja ovog predloga od strane EU parlamenta ipak nije došlo. Generalni sekretar konferencije biskupskih zemalja Europske unije (COMECE) prof. Piotr Mazurkiewicz saopštio je juče, da neradna nedjelja neće biti uključena u buduću evropsku direktivu o radnom vremenu, premda je usklađivanje rada i porodičnog života jedan od glavnih ciljeva te direktive. Odluku EU parlamenta prof. Mazurkiewicz je ocijenio nedosljednom i “propuštenom prilikom” kad se uzme u obzir šta danas evropski građani očekuju u socijalnoj Evropi koja štiti radnike i njihove porodice. Zahvalio je svima koji su se zauzeli u prilog nedjeljnoga odmora – prenosi KTA (Katolička novinska agenicija biskupske konferencije BiH).

Zastupnici Marie Panayotopoulos-Cassiotou, Thomas Mann i Hubert Pirker predložili su dva amandmana o uvođenju nedjelje kao nedjeljnog dana za odmor. Amandmane je potpisalo više od 40 zastupnika svih političkih usmjerenja, a podržali su ih crkveni predstavnici, udruženja za zaštitu nedjelje i sindikati više zemalja članica. Mazurkiewicz izražava žaljenje što se zbog proceduralnih razloga nisu mogli izjasniti o
amandmanima te je tako popuštena prilika za raspravu o tom za evropske građane važnom pitanju. „S obzirom na snage koje su se zauzele za pitanje slobodne nedjelje u izglasavanju evropske direktive o radnom vremenu, važno je da Crkve, nevladine organizacije i sindikati ostanu budni i nastave se u svojim zemljama zajednički i složno zauzimati naročito kada su u pitanju temeljna socijalna prava“, poručio je Mazurkiewicz – dodaje agencija.

Početkom novembra u Bruxellesu je predsjedavajući odbora Evropskoga parlamenta za zapošljavanje i socijalna pitanja odbio da u glasanje uvrsti amandmane grupe zastupnika o uključivanju neradne nedjelje u buduću evropsku direktivu o radnom vremenu. Generalni sekretar COMECE-a tada je pozvao zastupnike da iskoriste mogućnost da do rasprave dođe na plenumu sredinom decembra u Strasbourgu, istaknuvši kako je neradna nedjelja ključna za izgradnju evropskoga socijalnog modela te ima centralno značenje za mnoštvo evropskih radnika i njihove porodice – donosi KTA.

Vatikan zahteva da se donese zakon o praznovanju Nedelje

U pronalazenju razloga sadasnje globalne ekonomske krize, Vatikan je izjavio da je jedan od uzroka nepostovanje Nedelje.

Konferencija biskupa podnela je zahtev Evropskom parlamentu da ulozi napore u „zastiti Nedelje“ i ovaj zakljucak treba da podnese Parlamentu na glasanje.

Zvanican dokument na engleskom jeziku mozete preuzeti sa sledeceg linka: http://www.catholic-ew.org.uk/ccb/content/pdf/4049

„Nedeljni zakon“ na snazi u Hrvatskoj

(Associated Press) Hrvatski parlament doneo je odluku o stupanju na snagu tzv. Nedeljnog zakona – javljaju svetski mediji. Na redovnom sastanku parlamenta zakonodavci, uz dopustenje Rimokatolicke crkve, izglasali su zakon kojim se zabranjuje rad nedeljom.

Katolicka crkva u Hrvatskoj godinama je vodila borbu kako bi nedeljni dan posvetili Misi i porodici koja u 90 odsto slucajeva pripada ovoj verskoj zajednici. Hrvati su do sada vikend uglavnom provodili kupujuci po trgovackim centrima koji su preplavili zemlju sa otvorenim vratima u svih sedam dana.

Medjutim novi zakon, koji je usvojen drugom polovinom jula, stupa na snagu vec 1. januara iduce godine i nece tolerisati prekrsioce. Izuzetci pravila bice trgovci u vreme letnje turisticke sezone i bozicnih praznika – pisu mediji.

Nedeljni rad dopustice se onima koji drze standove i klupe za prodaju cveca i sveca te kioska za prodaju stampe kao i pekarama. „Na ovakve se odredbe dugo cekalo jer“, kako je rekao premijer Hrvatske Ivo Sanader, „trebalo je usaglasiti stavove svih socijalnih partnera“.

Poslednja izmena:
Nemačka potvrdila Nedeljni zakon
Objavljeno jul 9, 2012

(Deutsche Welle) Rad trgovina nedeljom krši posebnu zaštitu nedelje koja je uređena Nemačkim ustavom. Tako je u prošli utorak odlučio Nemački ustavni sud.

Presudom Ustavnog suda, Katoličkoj ali i Protestantskoj crkvi dato je za pravo.

U svojim tužbama koje su bile uložile Ustavnom sudu, obe crkve su navele kršenje zaštite tzv. „nedeljnog mira i odmora od rada“ kojeg garantuje Temeljni zakon, što je službeni naziv nemačkog ustava.
http://www.ekumenizam.com/2012/07/nemacka-potvrdila-nedeljni-zakon/

Nije ovo neko nevažno pitanje...

POKUŠAJ USPOSTAVLJANJA NEDOLJNOG ZAKONA U DRŽAVI HRVATSKOJ

morao bi da PROBUDI Vaš uspavani logički aparat (ako ga uopšte koritite za moralna pitanja)!

Jesam li 5 puta rekao da od toga nema ništa,nisu uspjeli to je prošlost jer je crkva jako slaba ...Nisu uspjeli jer jača je struja razuma.NItko se ne bavi tim glupostima u HR ima drugih problema a ne tih koje b ti htio da se ima.

:dash:

Poslednja izmena od moderatora:
http://de.scribd.com/doc/76884593/DOGADJAJI-POSLEDNJIH-DANA-Elen-Vajt-hyperlink-sadrzaj-word-2003

- - - - - - - - - -

Eleleth;

Jesam li 5 puta rekao da od toga nema ništa,nisu uspjeli to je prošlost jer je crkva jako slaba ...Nisu uspjeli jer jača je struja razuma.NItko se ne bavi tim glupostima u HR ima drugih problema a ne tih koje b ti htio da se ima.

:dash

Tako je.

Rec je o tome da oni to hoce i pokusavaju.
Kada ce uspeti nije tvoj i anas problem.

Naci ce oni resenje za to i silu...

60% americkih para je u katolickoj banci...

Kada takav zakon bude usvojen i Sjedinjenim drzavama i evropskom parlamentu, a vidimo da crkva pokusva,

Zar je onda problem sprovesti ga u hrvatsku???

Poslednja izmena:

Zato ce dobiti vlast i silu od Evrope i Sjedinjenih drzava kada za to dodje vreme, kako kaze Otrkivenje Gospoda Isusa Hrista.
ODLICNO ZAPAZANJE LELET!!!

STA JE TEBI ZAR TE NEKO TERA DA O TOME DISKUTUJES I TO POVERUJES???

Lepo si sam potvrdio da je crkva to pokusala!!!!!!!

Potvrdila si i nasa tvrdjenja da je to cilj crkve.

- - - - - - - - - -

A KAKO CE GA ONA SPROVESTI NIJE TVOJA I NASA BRIGA
.

Abraham Linkolnu će dati moći i proglasiti će ga bogom.Ja znam čitao sam knjigu jednu ona je prava knjiga.Krivu čitate.

http://de.scribd.com/doc/76884593/DOGADJAJI-POSLEDNJIH-DANA-Elen-Vajt-hyperlink-sadrzaj-word-2003

- - - - - - - - - -

Tako je.

Rec je o tome da oni to hoce i pokusavaju.
Kada ce uspeti nije tvoj i anas problem.

Naci ce oni resenje za to i silu...

60% americkih para je u katolickoj banci...

Kada takav zakon bude usvojen i Sjedinjenim drzavama i evropskom parlamentu, a vidimo da crkva pokusva,

Zar je onda problem sprovesti ga u hrvatsku???

PA vidiš da je problem jer nisu uspjeli i ne potežu više oko toga.

Ja držim da upravo to potežu van crkve kao vi što ovde potežete da bi se ostvarile vaše papazijanije i da bi onda zaveli što veći broj ljudi u vaše odaje koje su ljubomorne što su slabo popunjene.

.

Abraham Linkolnu će dati moći i proglasiti će ga bogom.Ja znam čitao sam knjigu jednu ona je prava knjiga.Krivu čitate.

Mi imamo osnovu za ono sto govrimo i to smo dokazali.
I u Bibliji i u svetskim desvanjima.
Zasto se bojis onda da das odgovore na pitanja koja sam ti postavio?

A to za Linkolna, ja nemam problema za to.

Ako ti to verujes to je ok.
Necu da te pravim budalom.

Samo iznesi bar neke argumnet zasto?

Amerika je Židovska cjela od a do ž oni Rimsku crkvu ne podnose...Kakve bulaznije nećeš ćuti ovde..Koja Nedjelja i Amerika...

Svašta..

2001. godine većina Amerikanaca bili (52%) su protestanti, 24,5% katolici, 13,2% ne pripada određenoj vjeri, i 1,3% su Jevreji. muslimani i budisti čine manje od 1% ukupnog stanovništva.

U AMERICI CE NEDELJNI ZAKON ZAHETVATI PROTESTNATI I KATOLICI ZAJEDNO---

A to je oko 240 do 280 miliona...

Jevreja oko 3,5 miliona...

Elelet, ne zelis da to prihvatis???

Pa ko te uopste terao ili pitao???

Poslednja izmena:
Mi imamo osnovu za ono sto govrimo i to smo dokazali.
I u Bibliji i u svetskim desvanjima.
Zasto se bojis onda da das odgovore na pitanja koja sam ti postavio?

A to za Linkolna, ja nemam problema za to.

Ako ti to verujes to je ok.
Necu da te pravim budalom.

Samo iznesi bar neke argumnet zasto?

Dobro nisi počeo o svinjskoj gripi koja je daleka prošlost da će i to pokušati ponovno.

Zašto se baviti nečim što je prošlo?

Je li ti živiš u prošlosti?
Jesi ti živ uopće?

2001. godine većina Amerikanaca bili (52%) su protestanti, 24,5% katolici, 13,2% ne pripada određenoj vjeri, i 1,3% su Jevreji. muslimani i budisti čine manje od 1% ukupnog stanovništva.

Ma da su protestanti 90% to ništa ne znači jer Židovi drže cjelu Ameriku.
Što oni kažu tako biva na to sam mislio a ne na procenat Židovskih vjernika to su nebitne stvari.

Nemačka potvrdila Nedeljni zakon
Objavljeno jul 9, 2012

(Deutsche Welle) Rad trgovina nedeljom krši posebnu zaštitu nedelje koja je uređena Nemačkim ustavom. Tako je u prošli utorak odlučio Nemački ustavni sud.

Presudom Ustavnog suda, Katoličkoj ali i Protestantskoj crkvi dato je za pravo.

U svojim tužbama koje su bile uložile Ustavnom sudu, obe crkve su navele kršenje zaštite tzv. „nedeljnog mira i odmora od rada“ kojeg garantuje Temeljni zakon, što je službeni naziv nemačkog ustava.
http://www.ekumenizam.com/2012/07/nemacka-potvrdila-nedeljni-zakon/

U Nemackoj svetkovanje nedelje ooodavno zivi medju stanovnistvom- i to ono koje ih uslovanjava i da druge ogranicavaju .....

Kada sam zivela tamo, komsije su se zalile jer smo ukljucivali masinu za ves nedeljom.... ne zato sto im smeta- vec zato sto NE SME da se radi nedeljom....

Tako i treba- da pokazu od kog su katolickog nacina ponasanja ... i preci su im tako nametli svoju ideologiju, i ubijali one oji nece da se ponasaju kao oni !!!!

U Nemackoj svetkovanje nedelje ooodavno zivi medju stanovnistvom- i to ono koje ih uslovanjava i da druge ogranicavaju .....

Kada sam zivela tamo, komsije su se zalile jer smo ukljucivali masinu za ves nedeljom.... ne zato sto im smeta- vec zato sto NE SME da se radi nedeljom....

Tako i treba- da pokazu od kog su katolickog nacina ponasanja ... i preci su im tako nametli svoju ideologiju, i ubijali one oji nece da se ponasaju kao oni !!!!
ajde ne laži, ima ih ovde još koji žive u nemačkoj i znaju da to nije istina.
istina je da je nedelja neradni dan, ali te niko ne sprečava da obavljaš svoje kućne poslove...u proleće, recimo, veliki broj nemaca vikendom uređuju svoje bašte.

istina je da je nedelja neradni dan, ali te niko ne sprečava da obavljaš svoje kućne poslove...u proleće, recimo, veliki broj nemaca vikendom uređuju svoje bašte.

Sve dok te neko ne prijavi.
Prijavi lki te obrao si bostan.

Ali dolazi vreme kada nista neces smeti da radis...

da i tebi treba da

E pa vidis, ja sam ovo dozivela.... ) i otkud ti pravo da mi tako kazes-da lezem ?? toliko si nevaspitan i primitivan ). a ja pricam iz prve ruke!

Dakle, judi smatraju da i tebi smeju da narede da ne smes da radis nedeljom...

Ako ne poslusas- onda si totalno - out (aut) i c,c,c

Uskoro ce hteti i da nas ubiju zbog toga !

DA USKORO CE BITI OVAKO:

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone NEDELJI zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko POSTUJE NEDELJU , ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Izmene napravio Glasnik.

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

DA USKORO CE BITI OVAKO:

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone NEDELJI zverinoj.
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko POSTUJE NEDELJU , ili ime zveri, ili broj imena njenog.

Izmene napravio Glasnik.

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

"Upozoravam svakog ko sluša proročke reči ove knjige: ko im nešto doda, njemu će Bog dodati pošasti opisane u ovoj knjizi; i ko oduzme nešto od reči ove knjige, njemu će Bog oduzeti njegov deo od drveta života i od svetog grada koji su opisani u ovoj knjizi."

Back