SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Vaš izbor!
SPAMER No. 2
SPAMER No. 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vaš izbor!
SPAMER No. 2
Jes, ali pre toiga upozorava da de doci vukovi, i naravno posle da necete razaznati istinu od lazi ,kravate od brade.Mene Božja reč upozorava na ovakav razvoj događaja...
2Ti 3:1 Ali ovo znaj da će u poslednje dane nastati vremena teška.
2Ti 3:2 Jer će ljudi postati samoživi, srebroljupci, hvališe, ponositi, hulnici, nepokorni roditeljima, neblagodarni, nepravedni, neljubavni,
2Ti 3:3 Neprimirljivi, opadači, neuzdržnici, besni, nedobroljubivi,
2Ti 3:4 Izdajnici, nagli, naduveni, koji više mare za slasti nego za Boga,
2Ti 3:5 Koji imaju obličje pobožnosti, a sile su se njene odrekli. I ovih se kloni.
Jes, ali pre toiga upozorava da de doci vukovi, i naravno posle da necete razaznati istinu od lazi ,kravate od brade.
Apostol Pavle kaže da će po njegovom odlasku....
Act 20:29 Jer ja ovo znam da će po odlasku mom ući među vas teški vuci koji neće štedeti stada;
2. Progonstva u prvim stolećima
Ne govori o tome...
već govori o ČOVEKU BEZAKONJA učiteljima između vas samih...
Act 20:29 Jer ja ovo znam da će po odlasku mom ući među vas teški vuci koji neće štedeti stada;
Act 20:30 I između vas samih postaće ljudi koji će govoriti izvrnutu nauku da odvraćaju učenike za sobom.
pa naravno od jevreja i njihove propagande do agnostika,,staq ovo znaci nego njihovo ucenje u modernoj filosofiji.
Bojite se jer nemate ljubavi u sebi,sumjate u brata Israela a ne znate da njegov brat je vaš otac ili Esau(Ezav) koji će na kraju pasti u zagrljaj svome bratu Jakovu(Israelu).
Ljubav pobjeđuje imate u starom zavjetu provjerite,braća se pomiruju.
pa naravno, , podelismo se na istocnu i zapadnu crkvu, pa se zapadna podeli na protestante, pa od ostalih izadjoise sekte i sekte, i sada mi kazi ko ostade gde treba?
oce kada mu ovaj izadje u susret i pokori se kao starijem, a prtomn ponese datove.
Daj Boze, ali znas kako se zavrsava prica o bludnom sinu_?
Vjeruj u bolje, nemaš što izgubiti,sumnje samo nagrizaju dušu.
Zašto dozvoliti sumnji da hranu dobija?
Nema smisla.

jao koji sam ja lik
nju ejdz, zar ne,za malo da se upecam?jao koji sam ja lik
![]()
pa naravno, , podelismo se na istocnu i zapadnu crkvu, pa se zapadna podeli na protestante, pa od ostalih izadjoise sekte i sekte, i sada mi kazi ko ostade gde treba?
Sumnjaš što je razumljivo.
No od sumnjati nema ništa osim davati pažnju negatvnom osjećanju.
Ne slažeš se?
Cekaj, porices da sio nju ejge pookret, ?
ja da jesam nikada nebih