POSLEDNJI DOGAĐAJI - IZ BIBLIJSKOG UGLA.

Možete da se pokajete!

Samo se Vi opuštajte...

Pro 1:32 Jer će lude ubiti mir njihov, i bezumne će pogubiti sreća njihova.

KONTEKST

Pro 1:20 Premudrost viče na polju, na ulicama pušta glas svoj;
Pro 1:21 U najvećoj vrevi viče, na vratima, u gradu govori svoje besede;
Pro 1:22 Ludi, dokle ćete ljubiti ludost? I podsmevačima dokle će biti mio podsmeh? I bezumni, dokle će mrzeti na znanje?
Pro 1:23 Obratite se na k@ranje moje; evo, izasuću vam duh svoj, kazaću vam reči svoje.
Pro 1:24 Što zvah, ali ne hteste, pružah ruku svoju, ali niko ne mari,
Pro 1:25 Nego odbaciste svaki savet moj, i k@ranje moje ne hteste primiti;
Pro 1:26 Zato ću se i ja smejati vašoj nevolji, rugaću se kad dođe čega se bojite;
Pro 1:27 Kad kao pustoš dođe čega se bojite, i pogibao vaša kao oluja kad dođe, kad navali na vas nevolja i muka.
Pro 1:28 Tada će me zvati, ali se neću odazvati; rano će tražiti, ali me neće naći.
Pro 1:29 Jer mrziše na znanje, i strah Gospodnji ne izabraše;
Pro 1:30 Ne pristaše na moj savet, i preziraše sva karanja moja.
Pro 1:31 Zato će jesti plod od puteva svojih, i nasitiće se saveta svojih.
Pro 1:33 Ali ko me sluša boraviće bezbrižno, i biće na miru ne bojeći se zla.

Potpis
STVORITELJ

J.ebo te on.

- - - - - - - - - -

Možete da se pokajete!

Samo se Vi opuštajte...

KONTEKST

Pro 1:20 Premudrost viče na polju, na ulicama pušta glas svoj;
Pro 1:21 U najvećoj vrevi viče, na vratima, u gradu govori svoje besede;
Pro 1:22 Ludi, dokle ćete ljubiti ludost? I podsmevačima dokle će biti mio podsmeh? I bezumni, dokle će mrzeti na znanje?
Pro 1:23 Obratite se na k@ranje moje; evo, izasuću vam duh svoj, kazaću vam reči svoje.
Pro 1:24 Što zvah, ali ne hteste, pružah ruku svoju, ali niko ne mari,
Pro 1:25 Nego odbaciste svaki savet moj, i k@ranje moje ne hteste primiti;
Pro 1:26 Zato ću se i ja smejati vašoj nevolji, rugaću se kad dođe čega se bojite;
Pro 1:27 Kad kao pustoš dođe čega se bojite, i pogibao vaša kao oluja kad dođe, kad navali na vas nevolja i muka.
Pro 1:28 Tada će me zvati, ali se neću odazvati; rano će tražiti, ali me neće naći.
Pro 1:29 Jer mrziše na znanje, i strah Gospodnji ne izabraše;
Pro 1:30 Ne pristaše na moj savet, i preziraše sva karanja moja.
Pro 1:31 Zato će jesti plod od puteva svojih, i nasitiće se saveta svojih.
Pro 1:33 Ali ko me sluša boraviće bezbrižno, i biće na miru ne bojeći se zla.

Potpis
STVORITELJ

Zbog čega da se pokajem, šta to loše radim? Šta trabunjaš ti?

Ali ih ja nisam video, nisi ni ti prijatelju, samo su ti tako rekli a ti verujes

To je smešan argument za neverovanje svedocima.

Znači sudija u istražnom postupku treba da kaže, ja nisam lično bio prisutan i odbacujem sve svedoke???

IMATE MNOGE SVEDOKE (VASKRSLE LJUDE I ČITAV GRAD SVEDOKA)
IMATE NAUČNE DOKAZE* DA POSTOJI STVORITELJ NEBA I ZEMLJE

*(TICIUS-BODEOV ZAKON, KEPLEROVI ZAKONI, ZLATNI PRESEK SVUDA... OD ŽIVOG I NEŽIVOG.. OD BILJAKA, ŽIVOTINJA, ČOVEKA... SVE DO GALAKSIJA)

NEMATE IZGOVOR PRED BOGOM I LJUDIMA ZA IZBOR KRŠENJA BOŽJEG ZAKONA!

E ako isus kaze..........a inace je do sada rekao mnoge stvari koje idu u prilog coveku :zcepanje:

Znači sudija u istražnom postupku treba da kaže, ja nisam lično bio prisutan i odbacujem sve svedoke???

*(TICIUS-BODEOV ZAKON, KEPLEROVI ZAKONI, ZLATNI PRESEK SVUDA... OD ŽIVOG I NEŽIVOG.. OD BILJAKA, ŽIVOTINJA, ČOVEKA... SVE DO GALAKSIJA)

Zilion puta su ti ljudi na ovom forumu dokazali da ti zakoni ne dokazuju postojanje stvoritelja, ali ne vredi...

Nesreča, ratova, tajfuna i zemljotresa je uvek bilo, ništa novo. I to ne treba na bilo koji način tumačiti kao nekakve znake nekakvog "kraja". Ko je dovoljno lud pa hoće da se ovaj život završi, neka se slobodno ubije, neće lišče da zašušti za takvima.

Na odseku Politika, forumasi komentarisu ovaj video.... o buducnosti planete...

Skoro da sam poverovala, zvuci kao bajka. Da ne verujem u Bibliju, tacno bi poverovala u ovu teoriju .... HVALA BOGU ZA ISTINU KOJU NAMJE OTKRIO ZA KRAJ SVETA!!!!!

Vera je dar- ti ocigledno nemas dar verovanja.... Za religiju je neophodan duhovnodar- verovanje!

Sta ti imas- odsustvo alternative ! PONAVLJAM SE :Za Boga nema alternative! ;)

Ti nisi kršćanka to se vidi iz priloženoga jer kršćani nisu toliko oholi a uz to ne boje se smrti..

Kojoj vjeri ti pripadaš ako nije problem?

.

- - - - - - - - - -

Kršćani nisu spasni po zakonu ti si u doba Mojsija zapeo..

Ti nisi kršćanka to se vidi iz priloženoga jer kršćani nisu toliko oholi a uz to ne boje se smrti..

Kojoj vjeri ti pripadaš ako nije problem?

.

- - - - - - - - - -

Kršćani nisu spasni po zakonu ti si u doba Mojsija zapeo..

Ne,ne,ne, neces kod mene sa tom pricom ;) hahahah

Jako sam ponizna...i spremno cujem svako misljenje i proverim! Ovo sam ooodavno proverila, i zbog toga mogu s odgovornoscu da tvrdim da nema alternativne opcije za postojanje Boga! ;)

Mozes da verujes- ili da budes izgubljen i beznadezan!

Evo ti što inače vjernici kad tumače bibliju koriste kao argument naravno kad im paše u kontekstu određenom kao npr za opravdanje onoga iz Edenskog vrta.dok isto ne primjenjuju na druge situacije..No kako sam rekao stvar je biti ili ne biti intelektualno pošten..

Ti povraćaš čovjeka u prah i govoriš: "Vratite se, djeco čovječja!"
4 Jest, u tvojim je očima tisuća godina kao dan jučerašnji, što je prošao, kao straža noćna

PSALM 90

Evo ti što inače vjernici kad tumače bibliju koriste kao argument naravno kad im paše u kontekstu određenom kao npr za opravdanje onoga iz Edenskog vrta.dok isto ne primjenjuju na druge situacije..No kako sam rekao stvar je biti ili ne biti intelektualno pošten..

Opet nicega smislenog od tebe ;)

SDG I Glasnik mnogo bolje objasnjavaju od tebe- tj.oni imaju argumente za razliku od tebe!

Opet nicega smislenog od tebe ;)

SDG I Glasnik mnogo bolje objasnjavaju od tebe- tj.oni imaju argumente za razliku od tebe!

Ti sad ode u krajnosti ja nisam ni pokušao objašnjavati Otkrivenje da poređuješ s ovm ili onim nego sam primjećujem da ima dvostrukih aršina i nije bilo tebi upućeno nego nekom drugom a to je da JEDAN DAN JE 1000 GODINA u tom citatu i to nije od mene korišteno nego od vjernika koji su ogroman broj puta koristili i ovde i na drugim forumima u određene svrhe dok upravo kad je drugo nešto kao npr Otkrivenje koja je isto božija riječ koriste dan božiji kao dan ljudski da je jedno te isto..

Izgleda da ti nisi znala za to i takve upotrebe ...PA onda se može reći da nisi koristila dvostruke aršine ali na drugom primjeru ćemo vidjeti uskoro da li ćeš se držati toga i dalje...

Ti sad ode u krajnosti ja nisam ni pokušao objašnjavati Otkrivenje da poređuješ s ovm ili onim nego sam primjećujem da ima dvostrukih aršina i nije bilo tebi upućeno nego nekom drugom a to je da JEDAN DAN JE 1000 GODINA u tom citatu i to nije od mene korišteno nego od vjernika koji su ogroman broj puta koristili i ovde i na drugim forumima u određene svrhe dok upravo kad je drugo nešto kao npr Otkrivenje koja je isto božija riječ koriste dan božiji kao dan ljudski da je jedno te isto..

Izgleda da ti nisi znala za to i takve upotrebe ...PA onda se može reći da nisi koristila dvostruke aršine ali na drugom primjeru ćemo vidjeti uskoro da li ćeš se držati toga i dalje...

Ti ne razumes..... dokazi ovde, i okaci stih ...i reci- Ja znam da vi ovo i ovo tumacite ovako.... a ovo i ovo -na drugi nacin-

pa cemo onda oboje da ih pritisnemo :)

- - - - - - - - - -

Pa evo- eleleth trazi..... cekam sta ce da nadje...... samo da nije iz knjige o Merkuru...

Bog zadrzava prirodne katastrofe.

Sto vise odbacujemo Boga onemogucavamo ga u tome.

Jer mu oduzimamo pravo na to.

Ustvari kazemo, necemo te skloni se.

Bog postuje slobodu ljudskih bica.
znači, po tebi, to zlo, te katastrofe i ta ubistva nedužnih ljudi možemo pripisati bogu!?

sotona takve stvari ne radi...a ni ljudi se ne mogu smatrati odgovornim jer ne mogu da utiču na tajfune, cunamije i slične katastrofe.

Bog zadrzava prirodne katastrofe.

Sto vise odbacujemo Boga onemogucavamo ga u tome.

Jer mu oduzimamo pravo na to.

Ustvari kazemo, necemo te skloni se.

Bog postuje slobodu ljudskih bica.

100% ISTINA

Mat 23:37 Jerusalime, Jerusalime, koji ubijaš proroke i zasipaš kamenjem poslane k sebi! Koliko puta hteh da skupim čeda tvoja kao što kokoš skuplja piliće svoje pod krila i ne hteste!
Mat 23:38 Eto će vam se ostaviti vaša kuća pusta.

Isus Hrist

znači, po tebi, to zlo, te katastrofe i ta ubistva nedužnih ljudi možemo pripisati bogu!?

sotona takve stvari ne radi...a ni ljudi se ne mogu smatrati odgovornim jer ne mogu da utiču na tajfune, cunamije i slične katastrofe.

Vi ste već dobili odgovor...

SOTONA MOŽE DA UNIŠTAVA VATROM, VETROM...

PRIRODNIM KATASTROFAMA! (KADA BOG POVUČE SVOJU ZAŠTITU)

Poslednja izmena:

Back