POSLEDNJI DOGAĐAJI - IZ BIBLIJSKOG UGLA.

Ма важи... дошли ти и твој буразер... :roll:
Само што је чика Њутн дошао много пре вас. Дакле, ако нисте знали, џаба сте се трудили. Ако сте знали за Њутнов прорачун, онда није лепо да се китите туђим перјем :manikir:

Ако нисте знали, осим Принципа Математике, што ће рећи кретања небеских тела, проучавања оптике од чега је скоро ослепео, наслађивања у "покори" наметнутој католицима у Енглеској, те проучавања Апокалипсе... чика Њутн се бавио и алхемијом, стварима као што су раст кристала... Да не кажем да се бавио магијом, езотеријом, окултизмом :per:

Poslednja izmena:
Očigledno nisi ni pročitao temu. A mogao si makar naslov, gde se tretiraju poslednji događaji iz Biblijskog ugla, ne iz astrološkog.

pazi kad je sve povezano, zar nisu gledali zvezdu tri maga? ako verujes svakom slovu biblije, cemu prorokovanje kada je jasno napisano da to samo otac na nebessima ZNA, sve ostalo je mlacenje prazne slame oko ove teme

pazi kad je sve povezano, zar nisu gledali zvezdu tri maga? ako verujes svakom slovu biblije, cemu prorokovanje kada je jasno napisano da to samo otac na nebessima ZNA, sve ostalo je mlacenje prazne slame oko ove teme
I šta sa tim što su gledali u zvezdu? To treba da ukaže na astrologiju, vračanje ili šta već?
Samo Otac Nebeski zna kada će doći kraj. Ali nam je dato šta će da najavi taj kraj. Ovde se tretiraju Biblijska proročanstva, jasno napisani događaji koji trebaju da se dese.
Ja sam samo izneo pretpostavku o mogućoj godini Hristovog dolaska, nisam rekao da je to pouzdano.

I šta sa tim što su gledali u zvezdu? To treba da ukaže na astrologiju, vračanje ili šta već?
Samo Otac Nebeski zna kada će doći kraj. Ali nam je dato šta će da najavi taj kraj. Ovde se tretiraju Biblijska proročanstva, jasno napisani događaji koji trebaju da se dese.
Ja sam samo izneo pretpostavku o mogućoj godini Hristovog dolaska, nisam rekao da je to pouzdano.

ako su bili magovi ond su i vracali i ukazuje na astrologiju ukoliko su gledali zvezde, ne bezi od cinjenice.
a za ovo drugo svako neko kriticno doba ukazuje na moguc hristov dolazak, dakle bespredmetno je razgovarati o ovakvim temama ako se slazemo da samo nebeski otac ZNA.

ako su bili magovi ond su i vracali i ukazuje na astrologiju ukoliko su gledali zvezde, ne bezi od cinjenice.
a za ovo drugo svako neko kriticno doba ukazuje na moguc hristov dolazak, dakle bespredmetno je razgovarati o ovakvim temama ako se slazemo da samo nebeski otac ZNA.
Bili su mudraci. A pratili su zvezdu.
Mi smo pozvani da obratimo pažnju na to šta se dešava u praksi, i na osnovu toga da znamo u kom periodu živimo. To nije ništa skriveno, to nam je dato da znamo. Drugo je to što smo mi nezainteresovani i lenji da malo razmišljamo. Pa ćemo sutra Boga da krivimo što smo bili ucenjeni, žigosani, prevareni i td. Bog nam daje jasne znake i šta nam je činiti, to je za naše bolje. Ono što nije bitno da znamo to nam nije ni dato.

Ма важи... дошли ти и твој буразер... :roll:
Само што је чика Њутн дошао много пре вас. Дакле, ако нисте знали, џаба сте се трудили. Ако сте знали за Њутнов прорачун, онда није лепо да се китите туђим перјем :manikir:
Уопште нам није намера да се китимо туђим перјем, нити сматрамо да је људска слава нешто велико. Разлог нашег рачунања је духовне природе, а до резултата смо дошли на основу светог Писма, посматрањем знака у створеном свету и користећи историјске податке. Нисмо се уопште бавили Њутновим прорачунима, а и колико знам он тврди да ће Господ доћи 2060.:
http://www.isaac-newton.org/newton_2060.htm
,а не 2042., а чак и да негде тврди да је 2042. година Другог доласка (реци ми ако има негде та тврдња, можда постоји негде, али ја је нисам нашао) то је опет различито од 2043. године коју ми сматрамо годином Другог доласка. Такође, можда је још неко у свету израчунао 2043. као годину Другог доласка, можда није, ми не знамо за такве, али можда постоје, само нисмо сазнали за њих. Било како било, Богу слава за све, што је год добро и корисно од Бога је.

Bili su mudraci. A pratili su zvezdu.
Mi smo pozvani da obratimo pažnju na to šta se dešava u praksi, i na osnovu toga da znamo u kom periodu živimo. To nije ništa skriveno, to nam je dato da znamo. Drugo je to što smo mi nezainteresovani i lenji da malo razmišljamo. Pa ćemo sutra Boga da krivimo što smo bili ucenjeni, žigosani, prevareni i td. Bog nam daje jasne znake i šta nam je činiti, to je za naše bolje. Ono što nije bitno da znamo to nam nije ni dato.

sta je to no astrologija "pratili su zvezdu" drugo, ko je tumacio snove faraonu i kotirao se zbog toga visoko. to sto ti nisi lenj ne znaci da si u pravu,

sta je to no astrologija "pratili su zvezdu" drugo, ko je tumacio snove faraonu i kotirao se zbog toga visoko. to sto ti nisi lenj ne znaci da si u pravu,
Znači da crtam...
Mudracima se pojavila zvezda, koja im je pokazala put do Hrista. Ta zvezda nije crtala astrološke znake, niti je određivala budućnost, prošlost i td. Bog je vodio tu zvezdu. Ako ovo ima bilo kakvih dodirnih tačaka sa astrologijom, onda sam ja vidovita Zorka.

U nekim slučajevima se nekom Bog javi u snovima i to ima svoj smisao, a u većini slučajeva se javljaju demoni. Josifu je bilo dato od Boga da to razume.

Zemlja je ovog puta imala sreće

Džinovski asteroid dugačak skoro 2,7 kilometara u prečniku preleteo je juče posle podne planetu Zemlju i bio je na relativnoj bezbednoj udaljenosti.

http://www.serbiancafe.com/lat/evropa/

Mislim da ce u skoroj buducnosti to biti slucjavi, udaranje asteroida u zemlju kako opisuje Otrkivenje Jovanovo...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pre nego to bude svuda u svetu nailazuimo na sve vece i ucestalije katstrofe kao opomene.

Zadnjih dana zute kise, tornada i neprestalne kise po svetu i hladnoce su neobicn za ovo vreme i na takav nacin.

LJUDI SE PITAJU STA JE OVO?

Iako Meterolozi pokusvaju da nadju odgovore, slabo ko vise veruje tim odgovorima jer vise nista nije normlano u svetu.

TO SU SVE MANJE OPOMENE PRE NEGO DODJU VELIKE.

Opomene da se ljudi probude i vrate od zla is vog bezboznog nacina zivota.

Dolazi vreme kada ce Bog uzeti jasno i vidljivo stvar u svoje ruke, a tada ce najverovatnije biti kasno.

Noje je gradio kovceg 120 godina.

To je bilo vreme milosti i opomene tim tadasnjim ljudima.

1.Mo 6:5 I Gospod videći da je nevaljalstvo ljudsko veliko na zemlji, i da su sve misli srca njihovog svagda samo zle,

Posle isteka tog perioda, vreme milosti je proslo i Bog je ZATVORIO VRATA:

1.Mo 7:16 Muško i žensko od svakog tela udjoše, kao što beše Bog zapovedio Noju; pa Gospod zatvori za njim.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ne može sve da stane na jednu stranicu pa ću razdeliti post.

Dakle, obraćenje Izraela je u Svetom Pismu najdetaljnije opisano, evo još citata:

Jezekilj 36;16-38 Opet mi je došlа Gospodnjа reč: „Sine čovečiji, Izrаelov dom je živeo u svojoj zemlji i onečistio ju je svojim ponаšаnjem i svojim delimа. Njihovo je ponаšаnje predа mnom poput nečistoće u vreme mesečnog ciklusа. Izlio sаm nа njih gnev svoj zbog krvi koju su prolili nа tu zemlju, koju su onečistili svojim odvrаtnim idolimа. Oterаo sаm ih među nаrode, pа su se rаsejаli po zemljаmа. Sudio sаm im premа njihovom ponаšаnju i premа njihovim delimа. Nаrodi među koje su došli skrnаvili su moje sveto ime govoreći zа njih: ‘To je Gospodnji nаrod, а morаo je otići iz njegove zemlje.’ A jа sаm se sаžаlio nа svoje sveto ime, koje je Izrаelov dom oskrnаvio među nаrodimа u koje su došli. Zаto reci Izrаelovom domu: ‘Ovаko kаže Gospod: ‘Ne činim to rаdi vаs, dome Izrаelov, nego rаdi svog svetog imenа, koje ste oskrnаvili među nаrodimа u koje ste otišli. Posvetiću svoje veliko ime koje je oskrnаvljeno među nаrodimа, jer ste gа oskrnаvili među njimа. Tаdа će nаrodi znаti dа sаm jа Gospod’, govori Gospod, ‘kаd pred njihovim očimа pokаžem svoju svetost među vаmа. Izvešću vаs iz svih nаrodа, skupiću vаs iz svih zemаljа i dovešću vаs u vаšu zemlju. Poškropiću vаs čistom vodom i bićete čisti. Očistiću vаs od svih vаših nečistoćа i od svih vаših odvrаtnih idolа. Dаću vаm novo srce i u vаs ću nov duh stаviti. Izvаdiću iz vаšeg telа kаmeno srce i dаću vаm meko srce. Stаviću u vаs svoj Duh, pа ćete živeti po mojim propisimа i držаćete se mojih zаkonа i izvršаvаćete ih. Živećete u zemlji koju sаm dаo vаšim prаočevimа i bićete moj nаrod, а jа ću biti vаš Bog. Oslobodiću vаs od svih vаših nečistoćа. Dozvаću žito i umnožiću gа, neću nа vаs glаd pustiti. Umnožiću plod nа drveću i rod nа njivаmа dа zbog glаdi više ne podnosite srаmotu među nаrodimа. Tаdа ćete se setiti svojih zlih putevа i svojih delа kojа nisu bilа dobrа i bićete sаmi sebi odvrаtni zbog svojih prestupа i zbog svih svojih gаdosti. Znаjte dа to ne činim rаdi vаs’, govori Gospod. ‘Postidite se i ponizite se zbog svojih delа, dome Izrаelov.’ Ovаko kаže Gospod: ‘Onog dаnа kаd vаs očistim od svih vаših prestupа, nаseliću grаdove, а ruševine će biti obnovljene. Obrаđivаće se opustelа zemljа, kojа je pustа ležаlа pred očimа svih prolаznikа. Ljudi će govoriti: ‘Tа zemljа je bilа pustа, а sаdа je poput edenskog vrtа. Grаdovi koji su bili pusti, opustošeni i rаzoreni sаdа su utvrđeni i nаseljeni.’ Tаdа će preživeli iz okolnih nаrodа znаti dа sаm jа, Gospod, izgrаdio ono što je bilo porušeno I zаsаdio ono što je bilo pusto. Jа, Gospod, tаko sаm rekаo i tаko sаm učinio.’ Ovаko kаže Gospod: ‘Izrаelov dom trаžiće od mene dа ih umnožim dа ih bude poput velikog stаdа i jа ću to zа njih učiniti. Kаo stаdo svetih ljudi, kаo stаdo u Jerusаlimu u vreme prаznikа, tаko će se grаdovi koji su bili pusti nаpuniti stаdom ljudi. Tаdа će znаti dа sаm jа Gospod’.”
Isaija 65;20 Neće tаmo više biti odojčetа koje bi živelo svegа nekoliko dаnа, niti stаre osobe kojа ne bi proživelа sve svoje godine. Biće mlаd i onаj ko umre sа sto godinа, а grešnik će biti proklet čаk i аko bude imаo sto godinа. Oni će grаditi kuće i stаnovаće u njimа, sаdiće vinogrаde i ješće njihov rod. Neće oni grаditi, а neko drugi se nаseliti, neće oni sаditi, а neko drugi jesti. Jer će dаni mom nаrodu biti kаo dаni drvetu, i moji će izаbrаnici uživаti u plodovimа svojih ruku. Neće se uzаlud truditi niti će rаđаti decu koju će nevoljа snаći, jer su oni potomstvo koje je Gospod blаgoslovio, oni i njihovi potomci. Pre nego što me prizovu, jа ću im se odаzvаti; dok još budu govorili, jа ću ih uslišiti. Vuk i jаgnje zаjedno će pаsti, lаv će jesti slаmu kаo goveče, а zmijа će se hrаniti prаhom. Zlo se više neće činiti niti će se pustošiti nа svoj mojoj svetoj gori’, kаže Gospod.”
Jezekilj 37;21-23: Reci im: ‘Ovаko kаže Gospod: ‘Evo, uzeću Izrаelove sinove iz nаrodа u koje su otišli i sаkupiću ih sа svih strаnа i dovešću ih u njihovu zemlju. Učiniću od njih jedаn nаrod u zemlji, nа Izrаelovim gorаmа, i nаd svimа njimа cаrevаće jedаn cаr. Oni više neće biti dvа nаrodа, niti će više biti podeljeni nа dvа cаrstvа. Neće se više skrnаviti svojim odvrаtnim idolimа, ni svim svojim gаdostimа, ni svojim prestupimа. Izbаviću ih iz svih njihovih mestа u kojimа su grešili i očistiću ih, i oni će biti moj nаrod, а jа ću biti njihov Bog.
Jezekilj 39;25-29: Zаto ovаko kаže Gospod: ‘Sаdа ću vrаtiti Jаkovljev zаrobljeni nаrod i smilovаću se celom Izrаelovom domu. Revnovаću zа svoje sveto ime. Kаd podnesu svoju srаmotu i kаznu zа svu neveru koju su mi učinili spokojno će u svojoj zemlji živeti i niko ih plаšiti neće. Kаd ih vrаtim iz nаrodа i sаkupim ih iz zemаljа njihovih neprijаteljа, pokаzаću svoju svetost među njimа pred očimа mnogih nаrodа. Znаće dа sаm jа Gospod, njihov Bog, kаd ih pošаljem u izgnаnstvo među nаrode, pа ih opet sаkupim u njihovu zemlju, ne ostаv ljаjući tаmo nijednog od njih. Neću više okretаti svoje lice od njih, jer ću svoj Duh izliti nа Izrаelov dom’, govori Gospod.”
Osija 1;10.11: „Izrаelovih sinovа biće kаo peskа morskog koji ne može ni dа se izmeri ni dа se izbroji. I nа mestu gde im je nekаd rečeno: ‘Vi niste moj nаrod’, reći će im se: ‘Vi ste sinovi živog Bogа’. Skupiće se Judini sinovi i Izrаelovi sinovi i ujediniće se, i postаviće sebi jednog poglаvаrа.
Osija 3;4.5: Jer će Izrаelovi sinovi mnogo dаnа živeti bez cаrа, bez knezа, bez žrtve, bez obrednog stubа, bez svešteničkog efodа i bez kućnih idolа. Zаtim će se Izrаelovi sinovi vrаtiti i trаžiti Gospodа, svog Bogа, i Dаvidа, svog cаrа, i drhteći doći će k Gospodu i k njegovoj dobroti u poslednjim dаnimа.
Zaharija 8;20-23: „Ovаko kаže Gospod nаd vojskаmа: ‘Dolаziće nаrodi i stаnovnici mnogih grаdovа, i stаnovnici jednog grаdа odlаziće k onimа iz drugog grаdа, i govoriće: ‘Pođimo dа umilostivimo Gospodnje lice i dа trаžimo Gospodа nаd vojskаmа! I jа ću poći!’ Dolаziće mnogi nаrodi i moćnа plemenа dа trаže Gospodа nаd vojskаmа u Jerusаlimu i dа umilostive Gospodnje lice.” „Ovаko kаže Gospod nаd vojskаmа: ‘U to vreme deset ljudi iz svih jezikа kojimа govore nаrodi uhvаtiće jednog Judejcа zа skut i govoriće: ‘Idemo s vаmа, jer smo čuli dа je Bog s vаmа’.”
Zaharija 12;1-10 „Objаvа: „Gospodnjа reč o Izrаelu.” Ovаko govori Gospod, koji je rаzаpeo nebesа, zemlji položio temelje i čoveku stvorio duh koji je u njemu: „Evo, učiniću dа Jerusаlim bude pehаr zbog kogа će posrtаti svi okolni nаrodi. I Judа će biti pod opsаdom, kаo i Jerusаlim. Tog dаnа učiniću dа Jerusаlim bude težаk kаmen svim nаrodimа. Svi koji gа budu dizаli zаdobiće teške rаne. Okupiće se protiv njegа svi zemаljski nаrodi. Tog dаnа”, govori Gospod, „udаriću sve konje smetenošću, а njihove jаhаče ludilom. Nаd Judinim domom otvoriću svoje oči, i nаrodimа ću sve konje slepilom udаriti. Judini knezovi reći će u svom srcu: ‘Stаnovnici Jerusаlimа nаšа su snаgа kojа dolаzi od Gospodа nаd vojskаmа, njihovog Bogа.’ Tog dаnа učiniću dа Judini knezovi budu kаo žerаvnik među drvećem i kаo zаpаljenа bаkljа među snopovimа tek požnjevenog žitа. I proždirаće nаdesno i nаlevo sve nаrode unаokolo, а stаnovnici Jerusаlimа i dаlje će živeti u svom grаdu, u Jerusаlimu. Gospod će prvo spаsti Judine šаtore, dа se lepotа Dаvidovog domа i lepotа stаnovnikа Jerusаlimа ne bi izdiglа iznаd Jude. Tog dаnа Gospod će biti zаštitа stаnovnicimа Jerusаlimа, pа će onаj koji posrne među njimа biti tog dаnа snаžаn kаo Dаvid, а Dаvidov dom moćаn kаo Bog, kаo Gospodnji аnđeo pred njimа. Tog dаnа istrebiću sve nаrode koji dolаze nа Jerusаlim. I izliću nа Dаvidov dom i nа stаnovnike Jerusаlimа duh milosti i molit ve, i gledаće u onogа kogа su proboli, nаricаće zа njim kаo što se nаriče zа sinom jedincem, i gorko će gа oplаkivаti kаo što se oplаkuje prvenаc.“
Zaharija 14;16.17: „Ko god ostаne od svih nаrodа koji dođu nа Jerusаlim, dolаziće svаke godine dа se pokloni Cаru, Gospodu nаd vojskаmа, i dа slаvi Prаznik senicа. A аko neko od nаrodа nа zemlji ne dođe u Jerusаlim dа se pokloni Cаru, Gospodu nаd vojskаmа, nа njegа kišа neće pаsti.“
ovo je najbitnije pitanje za poslednje vreme izrael ,koji je smokva i jezekilj 37 je najveće proroštvo oko toga.

ovo je najbitnije pitanje za poslednje vreme izrael ,koji je smokva i jezekilj 37 je najveće proroštvo oko toga.

Zna li ovaj sta prica???

Nije tacno da adventisti odbacuju spasenje Jevreja...

Cak uce i veruju da ce se uposlednje vreme dogoditi kod njih veliko probudjenje id a ce imati veliku ulogu u propovedanju Bozje reci na kraju vremena...

Ali da li ce se hram izgraditi?

Ne vreujem:

Mt 23:37 Jerusalime, Jerusalime, koji ubijaš proroke i zasipaš kamenjem poslane k sebi! Koliko puta hteh da skupim čeda tvoja kao što kokoš skuplja piliće svoje pod krila i ne hteste!
Mt 23:38 Eto će vam se ostaviti vaša kuća (Hram) pusta.
Mt 23:39 Jer vam kažem: Nećete mene videti odsele dok ne kažete: Blagoslovljen koji ide u ime Gospodnje.

Poslednja izmena:
Zna li ovaj sta prica???

Cak uce i veruju da ce se uposlednje vreme dogoditi kod njih veliko probudjenje id a ce imati veliku ulogu u propovedanju Bozje reci na kraju vremena...

Ne vreujem:

Mt 23:37 Jerusalime, Jerusalime, koji ubijaš proroke i zasipaš kamenjem poslane k sebi! Koliko puta hteh da skupim čeda tvoja kao što kokoš skuplja piliće svoje pod krila i ne hteste!
Mt 23:39 Jer vam kažem: Nećete mene videti odsele dok ne kažete: Blagoslovljen koji ide u ime Gospodnje.

Glasnik o kavom hramu ti pises???
Jevreji su predodredjeni Bozijom Vizijom(144.000) za Novu zemlju i Bozije Carstvo.
Pitas li se ti da li si spreman za Boziju crkvu i to pod broj
1-38. А Петар им рече: Покајте се, и да се крстите сваки од вас у име Исуса Христа за опроштење греха; и примићете дар Светог Духа;
2-17. И Дух и NEVESTA говоре: Дођи. И који чује нека говори: Дођи. И ко је жедан нека дође, и ко хоће нека узме воду живота за бадава.

1. И видех небо ново и земљу нову; јер прво небо и прва земља прођоше, и мора више нема.
6. И рече ми: Сврши се. Ја сам Алфа и Омега, Почетак и Свршетак. Ја ћу жедноме дати из извора воде живе за бадава.
7. Који победи, добиће све, и бићу му Бог, и он ће бити мој син.

9. И дође к мени један од седам анђела који имаху седам чаша напуњених седам зала последњих, и рече ми говорећи: Ходи да ти покажем NEVESTU, Јагњетову жену.

Sta pise Glasnik:"NEVESTA",to je Bozija Crkva,a ne adventisticka denomonacija u kojoj se ti nalazis Glasnik,:"4. И чух глас други с неба који говори: Изиђите из ње, народе мој, да се не помешате у грехе њене, и да вам не науде зла њена.

Ovo ti je za zadnja vremena,jos uvek "spavas",Glasnice,a vremena je malo,Probudi se Vernice,Probudi:rtfm:

Zna li ovaj sta prica???

Ne vreujem:

ako adventisti ne odbacuju spasenje jevreeja to je dobro.ali ovde se radi o proročkom znaku tog događaja sa jevrejima,kao znaku poslednjeg vremena paganskoj crkvi. jevreji su prorečeni kao znak kraja u jezekilju 37 kao i kod samog Gospoda Isusa. kod ap.pavla u rimljanima. vraćanje istih u zemlju obećanja je znak kraja i sada sledi dizanje crkve potom velike nevolje iveliki događaj sa obraćenjem jevreja.kada ovo adventisti budu učili onda je to Pismo. akose ovo izmešta negde iza onda je to omaška.ovo je jako bitno kada se stvarik ređaju i kako se ređaju. tako nije dovoljno reći,oni se imaju spasiti,ali kada?

Jevreji ce da odigraju vaznu uligu na kraju.

Kako ce Jevreji da odigraju vaznu ulogu ako nisu stvorili svoju drzavu???

Mozes li malo da argumentujes to sto pricas da vidim da li se razumemo?
kako misliš nisu stvorili svoju državu,pačija je onda država izrael? bili su oko 2000 god suhe kosti (jezekilj,37 ) onda je Duh Božji počeo da se pokreće da ih oživljava kroz nevolje ,holokauste,1948 .su došli nazad kosti su navukle žile,meso kožu,sada još ostaje da Duh proročki donese im događaj iz jezekilja 13. kada će duh molitava pasti na njih kada će reći otkuda ti te rane na rukama ,a on će reći zadobih ih u kući svojih prijatelja( predan na krst pre oko 2000 god.!) sada će oni kad Duh Božji dođe na njih zaridati,ja sam to dao u videu događaji jakovljevi,vrlo bitna stavka. kada se josif ukazao braaći,josif slika na Isusa tip Isusa,josifa prodaju braća za 20 srebrenika zbog zavisti on ih je prokazivao ocu,otac ga je ljubio,napunili su se zavisti kada je još imao utvare duhovna strana Isusa,koji je navešćeni prorok,čitač misli srca itd. josifa Bog uzdiže da je jednak faraonu,Isusa takođe Bog uzdiže u uskrsenju i dolazi sad kao sudija ,josif kroz nevolje jakovljevih sinova dobija braću jer im se otkriva,Isus kroz nevolje velike će ih dobiti takođe,kada? josif kaže sviti misirskoj dakle paganskoj da odstupe van ,slika na dizanje crkve na svadbu i onda josif uz plač obznanjuje se braći koja ga nisu poznali sve vreme kao što Isusa oni još danas ne poznaju. josif ih teši ne optužujte se međusob jer je Bog tako uredio,rimljanima 11. pavle kaže da je Bog zatvorio njihove umove dok ne uđe dovoljan broj paganaca.
zašto ne pogledaš taj video. ponekad se isplati.

Pa jesu stvorili kazem.
Nisi razumeo.

Glasnik sta ti ustvari Pitas?

Jel postoji Izrael?
Otkrivenje 14,3 Певали су као нову
песму пред престолом и пред четири бића и
пред старешинама. И нико није могао да на -
учи ту песму осим оних сто четрдесет и че -
тири хиљаде, који су откупљени са земље.

Sta pise za Izrael=Otkrivenje 7,4 И чуо сам број оних запечаћених печатом
- сто четрдесет и четири хиљаде, запечаће-
них пе чатом из свакога племена синова Из -
ра ело вих:
5 Из Јудиног племена дванаест хиљада
запечаћених печатом,
из Рувимовог племена дванаест хиљада,
из Гадовог племена дванаест хиљада, 6
из Асировог племена дванаест хиљада,
из Нефталимовог племена дванаест хиља-
да,
из Манасијиног племена дванаест хиљада,
7 из Симеоновог племена дванаест хиља-
да,
из Левијевог племена дванаест хиљада,
из Исахаровог племена дванаест хиљада,
8 из Завулоновог племена дванаест хиља-
да,
из Јосифовог племена дванаест хиљада
и из Венијаминовог племена дванаест хи -
ља да запечаћених печатом.

A posle njih dolaze i OSTALI-VAZNO:

9 После тога видео сам велико мноштво
љу ди, које нико није могао избројати, из
свих народа и племена и народности и јези-
ка, како стоје пред престолом и пред Јагње -
том, обучени у дуге беле хаљине, с палми-
ним гранама у рукама. 10 Узвикивали су јаким гласом: „Спасење дугујемо свом Богу,
који седи на престолу, и Јагњету!”
11 И сви анђели стајали су око престола и
старешина и четири бића, па су пали ничи-
це пред престолом и поклонили се Богу, 12
го ворећи: „Амин! Благослов и слава и муд-
рост и захвалност и част и моћ и снага на -
шем Богу у сву вечност. Амин.”

Glasnik sta pise :"Svom Bogu i Jagnjetu;, a to znaci BOG-Onaj koji Jeste i Jagnje -Isus Hristos,ne PISE BOG Otac i Bog-Jagnje,je li tako Glasnik?:think:

Back