Ма какви, питање је хоће ли ми и одговорити, ја сам изгледа једини на форуму којег је Арианна ставила на игнор, сад не знам да ли то треба да ме жалости или да ми импонујеSad će ti računa od proroka Danila do otkrivenja, spremi se.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма какви, питање је хоће ли ми и одговорити, ја сам изгледа једини на форуму којег је Арианна ставила на игнор, сад не знам да ли то треба да ме жалости или да ми импонујеSad će ti računa od proroka Danila do otkrivenja, spremi se.![]()
Ništa dok te glasnik ne izgnorišeМа какви, питање је хоће ли ми и одговорити, ја сам изгледа једини на форуму којег је Арианна ставила на игнор, сад не знам да ли то треба да ме жалости или да ми импонује.
Ма он ме ставио на игнор кад смо први пут полемисали, шта ћу кад не знам са људима фино.Ništa dok te glasnik ne izgnoriše
Ako nije pitaj ga samo za Elenu kako je mogla da ne diše pola sata i pritom drži neku Bibliju od 8 kg
Dobro došao u klub ignorisanih klevetnika.Ма он ме ставио на игнор кад смо први пут полемисали, шта ћу кад не знам са људима фино.
Ма могу да предајем на тему, како да будете игнорисани од мисионара из САД-а.Dobro došao u klub ignorisanih klevetnika.![]()
biblija je digitron, a piramida u stvari prorokujeSad će ti računa od proroka Danila do otkrivenja, spremi se.![]()
| Thy Kingdom Come (SIS vIII) 1891 (1903 edition), p.313 "The Testimony of God's Stone Witness and Prophet, the Great Pyramid in Egypt" ...the Great Pyramid... seems in a remarkable manner to teach, in harmony with all the prophets, an outline of the plan of God, past, present, and future... |
Ех сад ти са овим, а очекивао сам да Арианна постави бар пола километра цитата.biblija je digitron, a piramida u stvari prorokuje
to je bila njihova biblija, a potiom su priznali da su prorkovali u stvari iz satanine biblije, evo, crno na belo
Thy Kingdom Come (SIS vIII) 1891 (1903 edition), p.313
"The Testimony of God's Stone Witness and Prophet, the Great Pyramid in Egypt"
...the Great Pyramid... seems in a remarkable manner to teach, in harmony with all the prophets, an outline of the plan of God, past, present, and future...
Russell tied in the measurements of the internal passage ways of the great pyramid firstly with the predicted date of 1874 for the second coming of Christ and then his revised date of 1914. Somehow the pyramid grew 40 years in the period between. Russell also adopted the importance of Pleiades from Smyth’s original connection back in 1964.
In 1928 the Watchtower abandoned pyramidology and declared, even though they been preaching that it had been built by Jehovah the year previously, that the Great Pyramid was really inspired by Satan and it was in fact Satan’s bible and no Jehovah’s
eto, znaci 1914 je iz satanine biblie, zar ovo nije dokaz crno/crveno na belo? - oni su sami rekli, tj. sledi da je rasel bio satanista, a on ih je osnovao.
pa nisam ja rasel da sam isao da merim piramidu u gizi - ajde objasni kako je prvo piramida bozji, pa potom satanin prorok, kako su mogli prvo da tvrde da je od boga, pa potom od satane? znaci, prvo te navuku da sa njima trazis boga, pa kada se upecas, onda izvade djavola iz sesira, cak i po cenu da se odreknu svog osnivaca rasela.А ти немој да се завитлаваш са пирамидама или можда ниси гледао звездану капију.
Арианна и гласник су само залутале овчице, умјесто Живе воде, пију са мутног извора.pa nisam ja rasel da sam isao da merim piramidu u gizi - ajde objasni kako je prvo piramida bozji, pa potom satanin prorok, kako su mogli prvo da tvrde da je od boga, pa potom od satane? znaci, prvo te navuku da sa njima trazis boga, pa kada se upecas, onda izvade djavola iz sesira, cak i po cenu da se odreknu svog osnivaca rasela.
isto radi o ovaj glasnik, jel si video sad da miler nije subotar, po njemu, nego iz suparnicke/konkurentske sekte? prodali bi svi oni i rodjenu majku i oca, da te prevare da sluzis satani, a ne osnivaca svoje sekte.
kako to sad promenise da je to bila satanina biblija, a sa njom sracunali 1914, iz drugog pokusaja? pa jel satanina ili bozija?
boli njih to jedno uvo, da l' ce da dodje satana ili Hristos, samo im je stalo da su oni aktuelni, da imaju neki znacaj, da se bolje prodaju, i zarade pare. sVI LAZNI PROROCI SU ISTI, nema veze ko se ceka, samo da se oni pokazuju kao proroci, pa ako niko ne dodje, samo reci NEVIDLJIVO PRISTUSTVO, izum JS, PATENT PENDING.
pa da, ne trebamo mi njih da mrzimo, ali trebamo da pokazemo MUTIVODE; nemamo mi sta sa njima da diskutujemo o IZVORU, vec samo da pokazujemo te MUTIVODE, da oni vide ko je njima zamutio vodu, ne bi li se opametili da i nama prestanu da nude isti MULJ..Арианна и гласник су само залутале овчице, умјесто Живе воде, пију са мутног извора.
Ne mozes da se odlucis kada svi hvale svoj rod besplatni, a posle ispadne, em crvljiva, em ima da platis kad se otrujes, i kakve te crne jabuke spopale, o grozdju se radi. Od jabuka sirce, a vino od grozdja. Sirce samo ako hoces da raskupusas ove, da napravis salatu od njih, a duhovnu hranu ne mozes od njih da napravis, uvek ostajes gladan. Niti od sirca mozes da utolis zed.Ti za svoje pare biraš koju ćeš jabuku
Vec sam napisala objasnjenje sad cu naciХајде све на страну да оставимо, али дај ми цитате из Библије који "говоре о 1914 години и њеном значају", како би поткријепила тврдње ЈС.
kaze negde da cete da grizete svoje jezike od muke
Баш као што сам мислио, затрпала си ме километром текста, али нема одговора, све и да прихватим ово што си писала и цитирала, не могу то ни на који начин повезати са 1914 годином, па те питам поново како се дошло до тачно те године, гдје је упориште у Библији за тачно ту годину, ако није у Библији гдје је онда?Vec sam napisala objasnjenje sad cu naci
https://forum.krstarica.com/threads/poslednji-dani-od-1914-god.249230/page-92#post-38890289
Pa nadji u tekstu dala sam ti linkБаш као што сам мислио, затрпала си ме километром текста, али нема одговора, све и да прихватим ово што си писала и цитирала, не могу то ни на који начин повезати са 1914 годином, па те питам поново како се дошло до тачно те године, гдје је упориште у Библији за тачно ту годину, ако није у Библији гдје је онда?
http://www.sixscreensofthewatchtower.com/11914.htmlако није у Библији гдје је онда?
u stvari, greska, za 1914 su prorokoval zbacivanje zemaljskih vlasti, ko ce sve ispratiti, pa 1915, kada se zemaljske zle vlasti zbace 1915 potpuno ustanovljenje bozijeg carstva, dokraja 1915, da neko ne ocekuje pre, malo 1914, malo 1915 sprdacina objavlkjena "The Time is at Hand" 1889 revision.pgs.99,101.1874, 1915, pa kada je poceo 1. svetski rat, e onda je pogodio veliku nevolju 1914 i umro 1916.
Ako ćemo logikom onda je bila smokva.Ne mozes da se odlucis kada svi hvale svoj rod besplatni, a posle ispadne, em crvljiva, em ima da platis kad se otrujes, i kakve te crne jabuke spopale, o grozdju se radi. Od jabuka sirce, a vino od grozdja. Sirce samo ako hoces da raskupusas ove, da napravis salatu od njih, a duhovnu hranu ne mozes od njih da napravis, uvek ostajes gladan. Niti od sirca mozes da utolis zed.