- Poruka
- 77.687
Znači može da bude samo na jednom mestu, gde je sada?Sotona ima demone njih je puno.
aMoze da deluje na veliko podrucje i na puno ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači može da bude samo na jednom mestu, gde je sada?Sotona ima demone njih je puno.
Tu negde na podrucju Zemlje.Znači može da bude samo na jednom mestu, gde je sada?
moze, ali onda je istranziran, moze za mleveno meso sa ostalim zverinjemDa li taj protivnik i klevetnik (sotona i đavo) može da bude na više mesta u isto vreme?
A on nije demon?Tu negde na podrucju Zemlje.
Ali nije samo on i demoni su tu.
Deluje na veliko podrucje?Sotona ima demone njih je puno.
Šta znači tu negde ili znaš gde je ili ne znaš. Vi naučavaoci bi trebalo to da znate ako postoji taj demon i pao na zemlju 1914 kad sve to znate morate znati i lokaciju.Tu negde na podrucju Zemlje.
Ali nije samo on i demoni su tu.
Otkrivenje 12:9 I bio je zbačen veliki zmaj, prazmija, koji se zove Đavo i Sotona, koji zavodi sav svijet. Bio je zbačen na zemlju, a s njim su bili zbačeni i anđeli njegovi.Šta znači tu negde ili znaš gde je ili ne znaš. Vi naučavaoci bi trebalo to da znate ako postoji taj demon i pao na zemlju 1914 kad sve to znate morate znati i lokaciju.
Ok ako ne znaš odgovor gde je tačno, ne bi da ti smetam, evo ti sabrata subotara pa pamfletirajte ruku pod rukuOtkrivenje 12:9 I bio je zbačen veliki zmaj, prazmija, koji se zove Đavo i Sotona, koji zavodi sav svijet. Bio je zbačen na zemlju, a s njim su bili zbačeni i anđeli njegovi.
12 Zato veselite se, nebesa, i vi koji prebivate na njima! Teško vama, zemljo i more, jer je Ðavo sišao k vama, veoma gnevan, znajući da ima malo vremena!“
Dala sam ti odgovor ako ti ne razumes tvoj problem.Ok ako ne znaš odgovor gde je tačno, ne bi da ti smetam, evo ti sabrata subotara pa pamfletirajte ruku pod ruku
pa, ja, ali on preti ako se pominje njegovo subotarstvo, na jednoj strani ustimava godine iz sz, a na drugoj se pravi kao da miler nije bio subotar, nego su im ga utrapili suparnici,Ok ako ne znaš odgovor gde je tačno, ne bi da ti smetam, evo ti sabrata subotara pa pamfletirajte ruku pod ruku
ja znam glasnika, i zato ne mogu da prozivam arianu, a on da skyuplja poene, neogo mora posteno da se kritikuju i on i ona, tj. njihove denominacije, da se jedna slucajno ne okoristi raskrinkavanjem druge, iz istog lonca su potekle obe, i obe idu nazad zajedno, u lonacOd koga skuplja poene i čemu mu služe? Ovde su svi diskutanti koji imaju svoje stavove, on promoviše svoju subotarsko-kreacionističku veru. Zamajava te brojevima kao i onaj Avakumpa, ja, ali on preti ako se pominje njegovo subotarstvo, na jednoj strani ustimava godine iz sz, a na drugoj se pravi kao da miler nije bio subotar, nego su im ga utrapili suparnici,ja znam glasnika, i zato ne mogu da prozivam arianu, a on da skyuplja poene, neogo mora posteno da se kritikuju i on i ona, tj. njihove denominacije, da se jedna slucajno ne okoristi raskrinkavanjem druge, iz istog lonca su potekle obe, i obe idu nazad zajedno, u lonac
Ti si dala odgovor "tu negde" i kako si ti zaključila da je to konkretan odgovor kojom čarolijom?Dala sam ti odgovor ako ti ne razumes tvoj problem.
Tako pise u Bibliji pa je to odgovor.Ti si dala odgovor "tu negde" i kako si ti zaključila da je to konkretan odgovor kojom čarolijom?![]()
Pa tako kaži " ne znam tačno jer je zbačen tu negde" može biti da je u SAD i učvršćivao svoje ljude i naučavao ih.Tako pise u Bibliji pa je to odgovor.
Od Boga.
A da citas Bibliju bilo bi ti jasno.
otkud ja znam od koga, ko mu da, vezbaju artimetikuOd koga skuplja poene i čemu mu služe? Ovde su svi diskutanti koji imaju svoje stavove, on promoviše svoju subotarsko-kreacionističku veru. Zamajava te brojevima kao i onaj Avakum
Pa gde si ti video da lazovi lazu na porudzbinu, 'oces 10 lazi s lukom? Oni lazu kada se spreme, a ne kad ti oces nesto da ih pitas, a tada ti izbacuju spremlen neki drugi odgovor, eto cisto nesto da kazu. Ne mozes ti od njih da cujes ogoljenu laz, moraju prvo da je spakuju za prodaju, ili za besplatno uvaljivanje.Pa tako kaži " ne znam tačno jer je zbačen tu negde" može biti da je u SAD i učvršćivao svoje ljude i naučavao ih.
I šta to ima smisla bilo kog da dotiče. Sitne duše koje nemaju hrabrosti da čuje drugačije razmišljanje, takvi su slabi u svojoj veri.otkud ja znam od koga, ko mu da, vezbaju artimetiku
na primer, kada se naljuti na nekoga pripreti da mu ''daje poslednju sansu'', kao poslednji poen pred iskljucenje, pa ako bude nezahvalan, itd
kad putuje javi da ne brinemo, ja bas hteo da mu klazem da nam posalje ''selfi'' ili slicno
postavlja se uobrazeno, nadobudno, a avakum je zabrazdio u laganje, laze na poene, slagace i za pola poena
ovaj kaznjava na poene, a ovaj laze na poene
Lažu i za svoju dušu i po nalogu. I sad ovim forumašima i ne zameram jer su tako naučeni i za njih je istina njihova laž.Pa gde si ti video da lazovi lazu na porudzbinu, 'oces 10 lazi s lukom? Oni lazu kada se spreme, a ne kad ti oces nesto da ih pitas, a tada ti izbacuju spremlen neki drugi odgovor, eto cisto nesto da kazu. Ne mozes ti od njih da cujes ogoljenu laz, moraju prvo da je spakuju za prodaju, ili za besplatno uvaljivanje.

Jasno, oni poturaju aritmetiku, a upravo preko aritmetike, tj merenjm se vidi da lazu, jer su im MERILA LAZNA [vidi SZ Proroka Bozijeg za citat]. Ja njima i ne nudim svoj drugaciji stav za koji kaze arijana da je zigosan [moj potpis], vec ja drugaciji stav nudim mojima, koji ne lazu, ali su opet kukavice da cuju, zatiskuju usi, i zatvaraju oci, jer su slabi, gresni, najgresniji od svih, kako sami priznaju.I šta to ima smisla bilo kog da dotiče. Sitne duše koje nemaju hrabrosti da čuje drugačije razmišljanje, takvi su slabi u svojoj veri.
Хајде све на страну да оставимо, али дај ми цитате из Библије који "говоре о 1914 години и њеном значају", како би поткријепила тврдње ЈС.Prema Biblijskim prorocanstvima 1914 godina ima vazan znacaj…
I period od 1914 prema Bibliji se naziva poslednjim danima ovog sistema
Sad će ti računa od proroka Danila do otkrivenja, spremi se.Хајде све на страну да оставимо, али дај ми цитате из Библије који "говоре о 1914 години и њеном значају", како би поткријепила тврдње ЈС.