POSLEDNJI DANI... od 1914.god.

Da li taj protivnik i klevetnik (sotona i đavo) može da bude na više mesta u isto vreme?
moze, ali onda je istranziran, moze za mleveno meso sa ostalim zverinjem

Ako je dakle i Sotona razdijeljen u sebi, kako će njegovo kraljevstvo opstati?+ Jer kažete da ja istjerujem demone uz pomoć Beelzebuba. 19 Ako ja uz pomoć Beelzebuba istjerujem demone, uz čiju ih pomoć istjeruju sinovi vaši?+ Zato će vam oni biti suci. 20 Ali ako ja Božjim prstom+ istjerujem demone, zaista je među vas stiglo* kraljevstvo Božje.+ 21 Kad jak,+ dobro naoružan čovjek čuva palaču svoju, imovina njegova ostaje na miru. 22 Ali kad dođe jači+ od njega i svlada ga,+ oduzme mu sve oružje u koje se uzdao i razdijeli što mu je zaplijenio. 23 Tko nije na mojoj strani, protiv mene je, i tko ne skuplja sa mnom, rasipa.+

Jel Hristos jaci, jel svladao ovog da bi uopste mogao da dela?
Jel mu oduzeo svo oruzje?
Sta joS treba od pale i razdeljene sotone, mleveno meso, el 10 sa lukom?
Nema vise satana nikakvu vlast, sanjaju satanisti koji se lazno predstavljaju kao hriscani, ja Adam cu da ih udesim, samo sto nisam, i nece im biti milo kada ih probudim iz sna.

Šta znači tu negde ili znaš gde je ili ne znaš. Vi naučavaoci bi trebalo to da znate ako postoji taj demon i pao na zemlju 1914 kad sve to znate morate znati i lokaciju.
Otkrivenje 12:9 I bio je zbačen veliki zmaj, prazmija, koji se zove Đavo i Sotona, koji zavodi sav svijet. Bio je zbačen na zemlju, a s njim su bili zbačeni i anđeli njegovi.
12 Zato veselite se, nebesa, i vi koji prebivate na njima! Teško vama, zemljo i more, jer je Ðavo sišao k vama, veoma gnevan, znajući da ima malo vremena!“

Raspecem se sotoni uzima vlast nad zemljom i posle vaskrsenja Hristovog i odlaskom na nebo, sotoni se oduzima i vlast nad nebom.
Jer je sotona imao pravo da odlazi tamo i predstavlja sebe kao zastupnik o vlsdar zemlje.
Ali to pravo na nebo nije hteo samo tako da preda.
Otkrivenje opisuje da se dogodila borba i njegovo zbacanhe sa neba.
Ali trenutak pocetka te borbe je Hristov odlazak na nebo.

Otkrivenje 12,5 Ona donese na svijet jednog sina, jedno muško dijete; on je taj koji treba voditi napasati sve narode jednim prutom od željeza. I njeno dijete bi uzeto od Boga i njegovog prijestolja.Otkrivenje 12,6 Tada žena pobježe u pustinju, gdje joj je Bog pripravio jedno mjesto, za nju da ondje bude hranjenaOtkrivenje 12,126dana.Otkrivenje 12,7 Bi tada jedan boj u *nebu: Mihael i njegovi *anđeli vojevaše protiv zmaja. I zmaj također vojevaše sa svojim anđelima,Otkrivenje 12,8 ali ih ne pobijedi: ne nađe se više mjesta za njih u nebu.Otkrivenje 12,9 Bi strmoglavljen, veliki zmaj, starodrevna zmija, onaj što se zove *Đavao i Sotona, zavodnik cijelog svijeta, on bi survan na zemlju i njegovi anđeli s njim.Otkrivenje 12,10I ja začuh jedan snažan glas koji, u nebu, govoraše: Evo vremena spasenja, moć i kraljevanja našeg Boga, i vlasti njegovog Krista; jer, bio je zbačen tužitelj naše braće, onaj koji ih optuživaše pred našim Bogom, dan i noć.

Zato Hristis mpze da ksze da mu he dsta sca vlsst nad nebom i zemljom.
Jer Itac i Onnisu imali üotpunu vlast nad nenom i zemljom.

Zapazimo da Isus tek posle vaskrsenja ucenicima kaze to:

Mstej 28.
17 I kad Ga videše, pokloniše Mu se; a jedni posumnjaše.

18 I pristupivši Isus reče im govoreći: Dade mi se svaka vlast na nebu i na zemlji.

Otkrivenje 12:9 I bio je zbačen veliki zmaj, prazmija, koji se zove Đavo i Sotona, koji zavodi sav svijet. Bio je zbačen na zemlju, a s njim su bili zbačeni i anđeli njegovi.
12 Zato veselite se, nebesa, i vi koji prebivate na njima! Teško vama, zemljo i more, jer je Ðavo sišao k vama, veoma gnevan, znajući da ima malo vremena!“
Ok ako ne znaš odgovor gde je tačno, ne bi da ti smetam, evo ti sabrata subotara pa pamfletirajte ruku pod ruku

Ok ako ne znaš odgovor gde je tačno, ne bi da ti smetam, evo ti sabrata subotara pa pamfletirajte ruku pod ruku
pa, ja, ali on preti ako se pominje njegovo subotarstvo, na jednoj strani ustimava godine iz sz, a na drugoj se pravi kao da miler nije bio subotar, nego su im ga utrapili suparnici, :zcepanje: ja znam glasnika, i zato ne mogu da prozivam arianu, a on da skyuplja poene, neogo mora posteno da se kritikuju i on i ona, tj. njihove denominacije, da se jedna slucajno ne okoristi raskrinkavanjem druge, iz istog lonca su potekle obe, i obe idu nazad zajedno, u lonac

Poslednja izmena od moderatora:
pa, ja, ali on preti ako se pominje njegovo subotarstvo, na jednoj strani ustimava godine iz sz, a na drugoj se pravi kao da miler nije bio subotar, nego su im ga utrapili suparnici, :zcepanje: ja znam glasnika, i zato ne mogu da prozivam arianu, a on da skyuplja poene, neogo mora posteno da se kritikuju i on i ona, tj. njihove denominacije, da se jedna slucajno ne okoristi raskrinkavanjem druge, iz istog lonca su potekle obe, i obe idu nazad zajedno, u lonac
Od koga skuplja poene i čemu mu služe? Ovde su svi diskutanti koji imaju svoje stavove, on promoviše svoju subotarsko-kreacionističku veru. Zamajava te brojevima kao i onaj Avakum

Stoga se Jehovini svjedoci svake godine raduju da mogu čitati godišnji izvještaj o djelovanju Jehovine organizacije. Oduševljeni su kad vide dokaze da on blagoslivlja njihovo djelo. Čitajući izvještaj za 1987. vidjet ćeš da su anđeli i njihovi suradnici na Zemlji bili prošle godine naročito aktivni.

кула стражара од 01.05.1988. год. страна 12-13 "последњи дани - време жетве"

Dakle šurujete sa anđelima i nisu vam rekli gde je glavni?

Od koga skuplja poene i čemu mu služe? Ovde su svi diskutanti koji imaju svoje stavove, on promoviše svoju subotarsko-kreacionističku veru. Zamajava te brojevima kao i onaj Avakum
otkud ja znam od koga, ko mu da, vezbaju artimetiku
na primer, kada se naljuti na nekoga pripreti da mu ''daje poslednju sansu'', kao poslednji poen pred iskljucenje, pa ako bude nezahvalan, itd
kad putuje javi da ne brinemo, ja bas hteo da mu klazem da nam posalje ''selfi'' ili slicno
postavlja se uobrazeno, nadobudno, a avakum je zabrazdio u laganje, laze na poene, slagace i za pola poena

ovaj kaznjava na poene, a ovaj laze na poene

Pa tako kaži " ne znam tačno jer je zbačen tu negde" može biti da je u SAD i učvršćivao svoje ljude i naučavao ih.
Pa gde si ti video da lazovi lazu na porudzbinu, 'oces 10 lazi s lukom? Oni lazu kada se spreme, a ne kad ti oces nesto da ih pitas, a tada ti izbacuju spremlen neki drugi odgovor, eto cisto nesto da kazu. Ne mozes ti od njih da cujes ogoljenu laz, moraju prvo da je spakuju za prodaju, ili za besplatno uvaljivanje.

otkud ja znam od koga, ko mu da, vezbaju artimetiku
na primer, kada se naljuti na nekoga pripreti da mu ''daje poslednju sansu'', kao poslednji poen pred iskljucenje, pa ako bude nezahvalan, itd
kad putuje javi da ne brinemo, ja bas hteo da mu klazem da nam posalje ''selfi'' ili slicno
postavlja se uobrazeno, nadobudno, a avakum je zabrazdio u laganje, laze na poene, slagace i za pola poena

ovaj kaznjava na poene, a ovaj laze na poene
I šta to ima smisla bilo kog da dotiče. Sitne duše koje nemaju hrabrosti da čuje drugačije razmišljanje, takvi su slabi u svojoj veri.

Pa gde si ti video da lazovi lazu na porudzbinu, 'oces 10 lazi s lukom? Oni lazu kada se spreme, a ne kad ti oces nesto da ih pitas, a tada ti izbacuju spremlen neki drugi odgovor, eto cisto nesto da kazu. Ne mozes ti od njih da cujes ogoljenu laz, moraju prvo da je spakuju za prodaju, ili za besplatno uvaljivanje.
Lažu i za svoju dušu i po nalogu. I sad ovim forumašima i ne zameram jer su tako naučeni i za njih je istina njihova laž.

I šta to ima smisla bilo kog da dotiče. Sitne duše koje nemaju hrabrosti da čuje drugačije razmišljanje, takvi su slabi u svojoj veri.
Jasno, oni poturaju aritmetiku, a upravo preko aritmetike, tj merenjm se vidi da lazu, jer su im MERILA LAZNA [vidi SZ Proroka Bozijeg za citat]. Ja njima i ne nudim svoj drugaciji stav za koji kaze arijana da je zigosan [moj potpis], vec ja drugaciji stav nudim mojima, koji ne lazu, ali su opet kukavice da cuju, zatiskuju usi, i zatvaraju oci, jer su slabi, gresni, najgresniji od svih, kako sami priznaju.
Klevetnici, tj. oni koji vole da sluze ocu lazi, njih ne mogu da obratim, vec kazem ovima svojima sto od svoje volje grese i time se hvale, da se obrate i da ne grese u nedogled, vec da razmotre ovo stanoviste iz mog potpisa.

Poslednja izmena:
Prema Biblijskim prorocanstvima 1914 godina ima vazan znacaj…
I period od 1914 prema Bibliji se naziva poslednjim danima ovog sistema
Хајде све на страну да оставимо, али дај ми цитате из Библије који "говоре о 1914 години и њеном значају", како би поткријепила тврдње ЈС.

Back