Poslednji atomi snage

ma to je nesto trebalo da se pise preko raspusta a ja ceo raspust nisam bila tu pa sam sklepala nesto za 2-3 dana, cisto da odradim, nije me bilo briga kako ce da ispadne posto se ta ocena nije racunala :lol:
a teme... znam da je taj profesor tad jedinu peticu u celoj generaciji dao za temu 'homoseksualnost u sparti' :)

inace, sta bese tvoja struka? sta predajes? (sorry ako sam ovo vec pitala, zaboravila sam :rumenko: )

Pa ako te vec toliko zanima, nije problem naci moje postove.
Inace, ako i jeste dao profesor tu temu, nije da nema sta da se nauci, jer ona se vezuje za mnogo vise stvari osim homoseksualnosti. A vi niste klinci vise, valjda mozete neku temu da posmatrate sa nekog ozbiljnijeg stanovista.

Pa ako te vec toliko zanima, nije problem naci moje postove.
Inace, ako i jeste dao profesor tu temu, nije da nema sta da se nauci, jer ona se vezuje za mnogo vise stvari osim homoseksualnosti. A vi niste klinci vise, valjda mozete neku temu da posmatrate sa nekog ozbiljnijeg stanovista.

ma nije on dao tu temu, on samo kaze treba da pisete neki rad na koju hocete temu od tog do tog perioda, i jedna devojka pisala na tu temu, i eto jedina u generaciji dobila 5 :)

ja jos uvek idem u skolu... :eek: kakvi su debili ovi u mojoj skoli, ne bi me cudilo ni jos da je produze :roll: :roll: :roll:

kako mrzim kad ovako dodje poslednja nedelja pa svi pokazu svoje pravo lice, pa ti oni satro 'kul' profesori uteraju samo tako na finjaka... :roll: :roll: :roll:

ako ikad budem imala decu ima da budu frizeri, konobari ili kuvari, eeee da mi je u osmom bila ova danasnja pamet sad bi vec zavrsila srednju, dvaput se zaposlila i mogla na miru da se udam... :dash: a ne ovako, licemerni idioti mi objasnjavaju da je 5 i 4 jednako 4, a 5 i 3 (ako ides kod njih na privatne casove) jednako 5 :roll: :roll: :roll:

Back