Morena_007
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
Redovno mi se dešava da u ovo vreme, oko aprilskog raspusta, nemam više snage da se borim sa lekcijama koje treba naučiti,
dosadnim školskim lektirama koje treba pročitati, glupim časovima kojima treba prisustvovati ...
Sada trebam da naučim istoriju, psihologiju i geografiju, a mrzi me da bilo šta od toga pipnem!
Dešava li se i vama slična stvar?
Kako se izborite sa tim osećajem?
dosadnim školskim lektirama koje treba pročitati, glupim časovima kojima treba prisustvovati ...
Sada trebam da naučim istoriju, psihologiju i geografiju, a mrzi me da bilo šta od toga pipnem!
Dešava li se i vama slična stvar?
Kako se izborite sa tim osećajem?

) i nemacki (zena zakazala pismeni u sredu cim krenemo u skolu, a da ironija bude veca to nam je i prvi cas
) da ucim
secam se i da sam na letnjem raspustu uzela knjigu iz psihologije da procitam one delove koje nismo ucili u skoli (ono psihologija mase, ponasanje u grupi, navijaci
)

Jos i fizika kad krene da siluje, pa se tu umesa i dosadna hemija... Tu mi nadji lek. 

na polugodistu umalo 1 nisam imala, sad na tromesecju imala dve cetvorke
(najlosija ocena mi bila 3 iz hemije
)
(valjda je to bio jedini predmet koji je uspeo da me zainteresuje za svoj sadrzaj, pa mi je bilo lako da ucim) i jako su mi se svideli primeri uz lekcije iz te knjige, oni eksperimenti sa mackama i majmunima, pa one price o svedocenjima