Poslednje pitanje Takera Putinu: Tražio pomilovanje za američkog špijuna - ruski predsednik imao spreman odgovor

Šta da radi Putin sa ovim američkim špijunom?


  • Ukupno glasova
    5
  • Ova anketa će se završiti: .
Poruka
62.732

.​


Novosti.rs

POSLEDNJE PITANJE TAKERA PUTINU: Tražio pomilovanje za Amarillo špijuna - ruski predsednik imao spreman odgovor​

AMERIČKI novinar Taker Karlson u intervjuu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dotakao se teme vezane za američkog novinara Evana Gerškoviča koji se trenutno nalazi u ruskom zatvoru jer se sumnjiči za špijunažu.​


1707584025994.png


- Želim da vas pitam još jedno pitanje vezano za Evana Gerškoviča, novinara Volstrit džornala koji ima 32 godine i koji je u zatvoru skoro godinu dana. Pitaću vas direktno, da li biste u znak vaše pristojnosti bili voljni da nam ga pustite i vratite u Sjedinjene Države? - upitao je Karlson.
- Uradili smo toliko gestova dobre volje iz pristojnosti da mislim da nam ih je ponestalo. Nikada nismo videli da nam je neko uzvratio na sličan način, ali u teoriji možemo reći da ne isključujemo da to možemo učiniti, ako naši partneri preduzmu recipročne korake - rekao je Putin.ta čini ovu razliku što Gerškovič očigledno nije špijun, on je dete i možda je prekršio vaš zakon na neki način, ali on nije superšpijun i svi to znaju i drže ga kao taoca za razmenu, što je istina i to svi znaju. Dakle, možda je on u drugoj kategoriji. Možda nije fer tražiti da nekog drugog pustite u njegovu zamenu. Možda degradira Rusiju da to uradi? - pitao je Taker.
- Primao je poverljive informacije i to je radio tajno - odgovorio je Putin.

- Mislim, ovaj 32-godišnjak je novinarski reporter... - konstatovao je Taker.
- Počinio je nešto drugačije. On nije samo novinar, ponavljam. On je novinar koji je tajno dobijao poverljive informacije. Ne isključujem da se osoba, na koju se vi pozivate, gospodin Gerškovič, do kraja dana može vratiti u domovinu, nema smisla držati ga u zatvoru u Rusiji - rekao je Putin.

https://www.google.com/amp/s/www.no...1/vladimir-putin-taker-kalrson-evan-gerskovic

Pošto mlogo popularan intervju Taker Putin ja uz'o kraj.
Kraj je uvek najlepši, pogotovo kad Rusi kažu poslednju i nema dalje.
Mlad momak, 32 godine, pa pogrešio jer muškarci sporije nego žene, lako njima.
Da je imao 50+ e to bi bio smrad od čoveka.
Šta misle Krstini Amerofili 50+ ?
 
Srbija brale nije Srbija. Ne smeš da hapsiš strane špijune, posebno usa. Mada mislim da im mi daljemo sve informacije bez da se muče.
Žaklina N1 ima kompaniju za štancovanje imena i adresa gradjana.

Ovde po Krsti se serenda za izvoz...

Sad da dodje Švabo ko 41-ve svi bi slali adrese komšija preko vajbera, fejsa...
 
Mene je uvek fasciniralo kako Rusi uvek izvale američkog crnca kao špijuna? A znao ruski perfektno...
Мада има и контра примера. Рецимо, неки обавештајни подаци кажу да је Обама био специјални агент КГБ-а и да је убачен у Америку да изазове нестабилност и подељеност. И заиста, својим ратовима, својим унутрашњим деловањем, створио је велико незадовољство у Америци што је резултирало доласком Трампа на власт који је, својом пасивном политиком према Русији, омогућио Русима да се консолидују, ојачају и спреме за овај сукоб.
 

Back
Top