pa zato upravo ja tebe i ignorisem, a ne Сале -ta, jer je tebi mnogo dano, a njemu nije, i od tebe ocekujem, a ne od njega, no tebe mrzi, onda pogresno i naopako interpretiras, a trazeni citat se nalazi za sekundu., evoRazumeš Ilija koji će doći. Znači u budućnosti
mrzi me da tražim stih ali 99% sam siguran da tako piše
ne rece li Hristos da je ILIJA vec dosao, znaci upotrebivsi proslost`? pa zasto ti oponiras, i kazes u buducnosti? u buducnosti je sa stanovista starozavetnog proroka, a sa stanovista kada ISUS njega citira je u proslosti, zato ga i zovemo PRETECA - ajde reci zar nije ovo kristalno jasno objasnjenje?Matej 17:9-13 BKJ
Bible.com
https://bible.com › bible › mat.17.9...
... doći Ilija?” A Isus im je odgovorio rekavši: “Ilija će doista najprije doći i sve obnoviti. Ali kažem vam da je Ilija već došao, a oni ga nisu prepoznali ...
nemoj bolje vise nista da mi "pojasnjavas", luperdas gluposti samo, a citate ako te mrzi da citas, vec bi da izopacujes iste, ostajes ignorisan, a sa saletom nastavljam polemikuIstina je ruka Božija. I da pojasnim. Ono šta su ruke u materijalnom, njima prihvatamo stvari, to je Istina u duhovnom svetu, kroz istinu koja je u nama mi prihvatamo ili odbacujemo život, ideje, misli
Poslednja izmena: