Posledice 15. marta

Nesto danas vrtim YT i naletim na klip kako je juce Djuka pricao o cenama u prodavnicama kako su previsoke..

Da li ce ovaj skup pokrenuti i drzavnu inicijativu da se naredi prodavnicama da spuste cene hrani?

Sta mislite koja jos posledica moze realno da se ocekuje?
ti ko da živiš u diznilendu
država može samo još više da nas ukanali sada
znaju da im je kraj blizu, sad će lopatama da se utovaraju državne pare u njihove džepove
tako da sigurno neće nama da omoguće lagodniji život, nemaju ni kako to da nam priušte

Nesto danas vrtim YT i naletim na klip kako je juce Djuka pricao o cenama u prodavnicama kako su previsoke..

Da li ce ovaj skup pokrenuti i drzavnu inicijativu da se naredi prodavnicama da spuste cene hrani?

Sta mislite koja jos posledica moze realno da se ocekuje?
Da li se zna da li postoji i ako postoji kolika je carina na uvezenu robu koja se prodaje po Srbiji?

Meni se čini da se visokim cenama finansira budžet

penzije, vojsku, obrazovanje,... jel treba ja da te učim za šta?

....и онда са тим парама .. од пензија ..војнина ...наставнина.. иду у те скупе продавнице .. да купе робу ?!

Чек ..Чек ..ту мени нешто није јасно ...

Некако упоређујем 15.март са битком на Неретви. Тамо су партизани рушењем мостова надмудрили четнике, овде су студенти надмудрили жвалу. Јасно је да је он намеравао изазвати инциденте, веће од оних који су се догодили, да би имао изговор за ванредно стање. Зато је и најављивао "свирање краја 15.03". Студенти су 15.03. направили финту са померањем центра на Славију, а на покушај жвалиних ћација одсвирали крај скупа. Жвала је остао без адута. Мудро изведена акција.
Прелази се на динстање говедине. Иако нарцисоидни лудак, жвала је свесан да су његове присталице плаћене, да су његови црнокапуљаши-батинаши плаћеници, медији купљени, а са друге стране има младост политички неискварену, солидарност, пожртвовање, љубав... Био сам на неколико скупова, и на свима осетио позитиву. Видиш локалце који су изашли на улицу и машу, поздрављају, видиш осмехе на лицима многих и осетиш тај величанствени тренутак, схватиш да си део једног витешког народа, који Запад са све жвалом као својим измећаром није успео "преумити". :)

IMG_1690.jpeg

Back