posle seksa-tisina

COKICA:
Nisi ti lepo razumela masa devojaka ovde se folira da nevoli sex a u stvari ne silaze sa one stvari i dodju ovde da mi pricaju price kako su fine CEMU TO FOLIRANJE nek kazu slobodno ovde ih niko ne vida :p :p :p

Pa moraju, kako ne kapiras...takva je sredina u kojoj zive, prosecni mentalitet je primitivan, posebno na balkanu...i na zapadu je to takodje tako u obicnom zivotu, sve je moderno samo na tv-u ali ovako ne...
Devojka ne sme da kaze istinu , mora da se ponasa onako kako primitivna sredina "zahteva" od nje, jer cuva sebe,tako joj je lakse, da ne bi imala problema...
znas kako je, ogovaranje, tracanje, svaka shusha ce za njom da laje kako je ***** , a posebno MUSKARCI...pa oni su najvece alapace i vecina je sto se toga tice mnogo primitivnija od zena....

ma koliko to niko ne zeli da prizna, muskarci vladaju svetom i odredjuju pravila, zene se jos uvek samo povinuju i ponasaju onako kako moraju...

to se vidi i na forumu u pravu si...muskarci sasvim slobodno i otvoreno pricaju o svom ponasanju a zene uglavnom cute i kad se jave odgovaraju nesto uvijeno u oblandu, apstraktno ,izokola, vidi se da ne smeju sve da kazu....
a ustvari sto se svega toga tice zene su iste kao i muskarci, razmisljamo identicno i ponasamo se identicno.....

samo sto vi smete da kazete, zene ne smeju

Sve je jako jednostavno, a to vazi i za muskarce i za zene, ne znam zasto postavljac topika upucuje pitanje samo muskarcima?:-D

Kad nekoga volis onda zelis da bude i posle seksa, da pricate, ili da se mazite, ili da cutite u tisini, da spavate zajedno, ili da radite nesto zajedno...
a kad je u pitanju neko koga ne volis onda znaci da si osobu iskoristio/la samo za seks i normalno da zelis da ide i da ostanes sam/a......
nista cudno, to je sasvim normalna stvar i tako se osecaju i muskarci i zene u slicnim situacijama....

eto:-D

Ne bi trebao da ih isteravash posle sex...Nije lepo koristiti pa oterati...Ako je iole pametna ona se netje tebi vratiti...Ne kazem da si ti ovakav ili onakav ali shta ti uopshte zelish? Imash neku krivicu ili mozda nisi dobar u sexu itd itd...

Back