Mister
Legenda
- Poruka
- 69.133
sto ne ode kod Nine u postelju belu...vidis li ti dobro..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pusti vasketa, udarila mu nesanica u glavu 

"Brate prijatelju ispuni mi jednu želju dovedi mi noćas Ninu u postelju belu "![]()

dobro jutro, dida....pusti vasketa, udarila mu nesanica u glavu
![]()

Vaske ja tebe ovako zamisljam, ovo gore je Nina i tako te gleda odozgo i uziva, a ti svirkas i pućkas i gledas je bas kao ovaj na slici...![]()
![]()

Nemaš pojma koliko si upravu![]()
Noćima mislim samo na tu tvoju haljinu. Želeo bih da je pocepam da vidim šta kriješ u njoj. Možda pronadjem malog zeca, možda pronadjem neko veliko blago
Noćima nespavam zbog tebe Nina
![]()

i kada pogresi notu mlatnem ga stiklom![]()

(šalim se, shvatio sam dobro poruku koju si napisala u potpisu). To može biti bilo koja (pa kad Nina zeza, a i malo je matora za mene 

Stormy WeatherPa ne bi valjda![]()
Ja da ti sviram a ti da me biješ. Pa na koga ti bre ja to ličim bre-na konja
![]()
@ La Loba Upravu si. Samo to ne mora biti Nina. To možeš biti i ti(šalim se, shvatio sam dobro poruku koju si napisala u potpisu). To može biti bilo koja (pa kad Nina zeza, a i malo je matora za mene
![]()
. Sorry Nina što malo zloupotrebljavam par privatnih poruka, ali činjenice su činjenice)
@ Atomic Vidim da se dobro zabavljaš. Al smej se, smej se al ja ću smuvati Ninu (makar u svojim snovima) pa da vidimo dal će ti biti do zabave i smeha
![]()
a Nina nam je forumska alfa vucica, moze da sutne koga hoce ako ne svira dobro 

a mozda cak ni susjedi