Posle seksa sa osobom iznad, sta biste joj rekli ?

Vaske ja tebe ovako zamisljam, ovo gore je Nina i tako te gleda odozgo i uziva, a ti svirkas i pućkas i gledas je bas kao ovaj na slici... :)

6869abb52177e6bf77a8e23a3e6d5627.jpg

:rotf:
i kada pogresi notu mlatnem ga stiklom:mrgreen:

Pa ne bi valjda :D :D Ja da ti sviram a ti da me biješ. Pa na koga ti bre ja to ličim bre-na konja :roll: :hahaha:

@ La Loba Upravu si. Samo to ne mora biti Nina. To možeš biti i ti :hahaha: (šalim se, shvatio sam dobro poruku koju si napisala u potpisu). To može biti bilo koja (pa kad Nina zeza, a i malo je matora za mene :D :D. Sorry Nina što malo zloupotrebljavam par privatnih poruka, ali činjenice su činjenice)

@ Atomic Vidim da se dobro zabavljaš. Al smej se, smej se al ja ću smuvati Ninu (makar u svojim snovima :roll: ) pa da vidimo dal će ti biti do zabave i smeha :hahaha:

Poslednja izmena:
Pa ne bi valjda :D :D Ja da ti sviram a ti da me biješ. Pa na koga ti bre ja to ličim bre-na konja :roll: :hahaha:

@ La Loba Upravu si. Samo to ne mora biti Nina. To možeš biti i ti :hahaha: (šalim se, shvatio sam dobro poruku koju si napisala u potpisu). To može biti bilo koja (pa kad Nina zeza, a i malo je matora za mene :D :D. Sorry Nina što malo zloupotrebljavam par privatnih poruka, ali činjenice su činjenice)

@ Atomic Vidim da se dobro zabavljaš. Al smej se, smej se al ja ću smuvati Ninu (makar u svojim snovima :roll: ) pa da vidimo dal će ti biti do zabave i smeha :hahaha:

Sta je ovo zeleno grozdje il visoka grana? :think: :lol:

Vaskoni nadam se da se ne ljutis, ti si meni mnogo simpatican :heart: :cmok2: a Nina nam je forumska alfa vucica, moze da sutne koga hoce ako ne svira dobro :cistinaocare:

Kad smo kod toga mozda sam i ja matora za tebe :zcepanje:

Back