Ateista5
Domaćin
- Poruka
- 4.466
Sta da ti kazem. Ostaje samo nada da si posteno placen za ovo pisanje.Nope.
Međunarodno priznate ganice Ukrajine su bile poznate 1991-ve.
Najgore od svega sto i tvoje gazde otvoreno to priznaju. Ali dobro....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta da ti kazem. Ostaje samo nada da si posteno placen za ovo pisanje.Nope.
Međunarodno priznate ganice Ukrajine su bile poznate 1991-ve.
Косово, Ирак, Либија, Сирија, и читав низ случајева, где је четврти Рајх уништио, окупирао и извршио геницод, и где нисте били ажурни.Da, imamo čitavu poplavu tih "whataboutizama" na forumu.
Obično uslede kad nema odgovora na konstataciju.
Eskalacija je kada Ukrajina roka Rusiju, a kada Rusija roka Ukrajinu to je smirivanje
Da, imamo čitavu poplavu tih "whataboutizama" na forumu.
Obično uslede kad nema odgovora na konstataciju.
Ako si pratio problematiku, to je bilo sasvim očekivano, dapače, očekivalo se i ranije.Dobro, sad se još pravimo i naivni i ludi
Zašto to odobrenje nije Bajden dao U TOKU svoje ili Kamaline kampanje nego sada kada su potučeni do nogu
Uostalom, ako su već proglasili da je nesposoban da bude predsednik odakle ideja da može ovakve odluke da donosi
Jasno je da se on ništa nije pitao, potureno mu, kao što su ga skembali da proguraju Kamalu bez njegove saglasnosti.
Kakve nove ratoveKao recimo na konstataciju da je establišment u USA poražen na svim nivoima, na demokratskim izborima, i da im je vreme da skupljaju lične stvari po kabinetima i da razmišljaju o svom angažovanju u narednom periodu a ne da započinju nove ratove
Mesec dana do božićnih i novogodišnjih praznika, mesec dana navodne vlasti i ti krećeš u eskalaciju rata.
Svaka čast svakom ko ovo može da podrži
Ne znam ko normalan može da podrži ratove.Kao recimo na konstataciju da je establišment u USA poražen na svim nivoima, na demokratskim izborima, i da im je vreme da skupljaju lične stvari po kabinetima i da razmišljaju o svom angažovanju u narednom periodu a ne da započinju nove ratove
Mesec dana do božićnih i novogodišnjih praznika, mesec dana navodne vlasti i ti krećeš u eskalaciju rata.
Svaka čast svakom ko ovo može da podrži
Da mogu, zaustavio bih svaki rat.... Ali nemam tu moć nažalost.Косово, Ирак, Либија, Сирија, и читав низ случајева, где је четврти Рајх уништио, окупирао и извршио геницод, и где нисте били ажурни.
ОК је да Русија упадне у Украину, из много разлога. Први је то, што је то до појаве комунсита увек била Русуија. Што су сви осим Галичника били Руси до 1991, кад галицијско унијатство почиње продор на територију данашње украине. И Галичници су били Руси док нису прмили унију у 17. веку, али су они изгубљени. Друго, сасвим је у реду, јер постоји међународни уговор да русија има право да реагује против Нацизма уек и у саком случају. А од како је рођендан Стјепану Бандери државни празник у Украини, то важи и за Украину. И треће, знај да смо им ми Срби дали име. Они су вазда били Малорусија. Е онда су јој српски исељеници дали име Украина, по угледу на Краину. То јест Крајина, па су јој Руси додали оно У. И то јој сасвим добро стоји. Украна има најмање четири различита идентитета. Врло чест рођена браћа припадју различитим народима. Ко у Црној Гори. То нарочито важи за цетралну Украину. Кога су Зкропи спалили у Дмоу Синдиката у Одеси? Која је оно трудна ћена коју су спалили. Јел и она Украинка. Колико Украинаца данас сматра себе Русима? А колико је оних који су били Руси пре само 20 година, а сад су Украинци. Не прави се блесав. Чак и наши обескорењени либеали нису тако тупави. И треће, и Куба је независна слободна држава, зар не. У колико Русија постави своје ракете на Кубу, и то управо онакве какве су Американци послали у Украину и псотавили у Румунију, хоће ли демократска Амњрика да реагије на то, или неће. Већ је једном реаговала тако да је била на ивици рата. Дакле, у питању је суерна држава Куба. Мислим да би избио рат, истог часа.Šta Irak i šta Avganistan... daj završi rečenicu, napiši nešto smisleno i konkretno.
Ako hoćeš da kažeš da je OK da Rusija napada Ukrajinu jer je USA delovala u Avganistanu, onda ti odmah mogu reći da se ne slažem. (mada, u tom kontekstu, i Rusi su svojevremeno bili u Avganistanu)
Ako si hteo reći nešto drugo, onda objasni.
Okej, onda će Ukrajina sa saveznicima dramatično eskalirati speciljajnu vojnu operacju, di je problem.Nije smirivanje nego edukacija. A prvi pojam ti je točan.
Lako se pamti, oba su na E.
Koga Ameri pomažu, grobovi mu se kopaju.Kakve nove ratove
Zamisli, daje Ukrajini oružje da se brane od agresora, sramota i za svaku osudu.
Zapeo sam kod prvog razloga.ОК је да Русија упадне у Украину, из много разлога. Први је то, што је то до појаве комунсита увек била Русуија. Што су сви осим Галичника били Руси до 1991, кад галицијско унијатство почиње продор на територију данашње украине. И Галичници су били Руси док нису прмили унију у 17. веку, али су они изгубљени. Друго, сасвим је у реду, јер постоји међународни уговор да русија има право да реагује против Нацизма уек и у саком случају. А од како је рођендан Стјепану Бандери државни празник у Украини, то важи и за Украину. И треће, знај да смо им ми Срби дали име. Они су вазда били Малорусија. Е онда су јој српски исељеници дали име Украина, по угледу на Краину. То јест Крајина, па су јој Руси додали оно У. И то јој сасвим добро стоји. Украна има најмање четири различита идентитета. Врло чест рођена браћа припадју различитим народима. Ко у Црној Гори. То нарочито важи за цетралну Украину. Кога су Зкропи спалили у Дмоу Синдиката у Одеси? Која је оно трудна ћена коју су спалили. Јел и она Украинка. Колико Украинаца данас сматра себе Русима? А колико је оних који су били Руси пре само 20 година, а сад су Украинци. Не прави се блесав. Чак и наши обескорењени либеали нису тако тупави. И треће, и Куба је независна слободна држава, зар не. У колико Русија постави своје ракете на Кубу, и то управо онакве какве су Американци послали у Украину и псотавили у Румунију, хоће ли демократска Амњрика да реагије на то, или неће. Већ је једном реаговала тако да је била на ивици рата. Дакле, у питању је суерна држава Куба. Мислим да би избио рат, истог часа.
Па ти би подржао рат америке против Кубе, кад би Руси тамо поставили ракете. Сад, нисам сигуран шта си причао и коментарисао кад су разаларили Либију, Ирак или Србију.Ne znam ko normalan može da podrži ratove.
Npr, Rusima u WW2Koga Ameri pomažu, grobovi mu se kopaju.
Знам да си глуп, и да си политички хрват, па ми није чудно.Zapeo sam kod prvog razloga.![]()
Sizif još kamen guraMUP republike Srbije. Citiram:
"U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije za Euronews Srbija kažu da je u proteklih godinu dana, u Srbiju ušlo 148.927 državljana Ukrajine i 294.656 državljana Ruske Federacije, što znači da je privremeno utočište u našoj zemlji pronašlo više od 440.000 ljudi iz ove dve države. Prema podacima MUP, u istom periodu Srbiju je napustilo 144.895 državljana Ukrajine i 263.577 državljana Ruske Federacije. Kako su u MUP naveli, državljani Ukrajine mogu da uđu u Srbiju bez vize i borave do 90 dana, a državljani Ruske Federacije do 30 dana."
https://nova.rs/vesti/biznis/rusi-i-ukrajinci-za-godinu-dana-registrovali-oko-5-000-firmi-u-srbiji/
Piškio je u gaćice 99e i razvio stokholmov sindromПа ти би подржао рат америке против Кубе, кад би Руси тамо поставили ракете. Сад, нисам сигуран шта си причао и коментарисао кад су разаларили Либију, Ирак или Србију.
Kažeš, oduvijek je bila Rusija a ne možda Mongolsko Carstvo?Знам да сис глуп, и да си политички хрват, па ми није чудно.
Nije problem nego izazov. Htio bi biti dio zapadnog kulturnog kruga a još terminologiju nisi savladao.Okej, onda će Ukrajina sa saveznicima dramatično eskalirati speciljajnu vojnu operacju, di je problem.
Eto, u pravu si kao i uvijek kod svakog ravnozemljaša.Nije problem nego izazov. Htio bi biti dio zapadnog kulturnog kruga a još terminologiju nisi savladao.
Nema izazova, Ukrajina je u terminalnoj fazi i lijeka joj nema.
Pomažu samo hladni oblozi što Rusi preveniraju gađajući energetska postrojenja.
Amerima su Rusi više trebali nego obrnuto.Npr, Rusima u WW2
Siromašan ti je vokabular.Eto, u pravu si kao i uvijek kod svakog ravnozemljaša.
Задњих хиљаду година. То што су у Кијеву, ( РУси Кијев сматрају мајком свих руских градова. Не Украинских, него Русиких, што је историјски сассвим тачно), плаћали данак монголима, не мења ту чињеницу. Дакле, од како Русија постоји, то је то. Е сад, што је там стигла револуција, то је једна сасвим друга ствар. Веруј ми да о тој револуцији знам више него ти. Ти си политички хрват. И разумљиво је да ни о чему ништа незнаш.Kažeš, oduvijek je bila Rusija a ne možda Mongolsko Carstvo?
Baš oduvijek, ha?
Шта бре лупеташ. Србија је била држава и рпе отоманске окупације. И стално смо подизали устанке. Борили се против њих. Окупатор се не рачуна, незнам да ли знаш. Русија није освојила Кијев од неког другог народа. Само су га изградили, и створили Државу. И први смо се и самостално ослободили турака. После смо и вас ослобађали аустријанаца. И немој да ми причаш да је то били против ваше оље, јер би те тадашњи далматинци одрали живог. На жалост ти алматинци су нестали, и заменили су их усташе. Дубровачке породицеи данас живе у Београду.A jel može zadnjih X godina pa da ustvrdimo da je Srbija oduvijek bila Otomansko Carstvo?
Ponovi nam još jednom, jesi li najoštriji nož u ladici ili ne baš