Posle SAD i Velika Britanija dala dozvolu Ukrajini da raketama gađa duboko unutar Rusije

Da li sledi direktan sukob izmedju Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    47
Vidim da barataš teškom artiljerijom, koji je izvor ako smem da pitam
MUP republike Srbije. Citiram:
"U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije za Euronews Srbija kažu da je u proteklih godinu dana, u Srbiju ušlo 148.927 državljana Ukrajine i 294.656 državljana Ruske Federacije, što znači da je privremeno utočište u našoj zemlji pronašlo više od 440.000 ljudi iz ove dve države. Prema podacima MUP, u istom periodu Srbiju je napustilo 144.895 državljana Ukrajine i 263.577 državljana Ruske Federacije. Kako su u MUP naveli, državljani Ukrajine mogu da uđu u Srbiju bez vize i borave do 90 dana, a državljani Ruske Federacije do 30 dana."
https://nova.rs/vesti/biznis/rusi-i-ukrajinci-za-godinu-dana-registrovali-oko-5-000-firmi-u-srbiji/

Beograd tj. cela Republika Srbija ima oko 23,000 Rusa koji su uglavnom zaposleni u "zapadnim" firmama ili osnuju svoje IT firme i tako izbegavaju sankcije, to je razlog zašto ne odu u Nemačku nego u "bratsku" Srbijicu

A Ukrajinaca je u Beogradu bilo oko 150,000 pre nego što su se povukli da odu u zemlje sa boljim ekonomskim prilikama, jer su to Meksikanci Evrope (pored Albanaca).
Svaki deseti Beograđanin je bio Ukrajinac, alalala, kako ga sehreš :lol:

Ja ništa, osim što ću podržavati borbu protiv ruskih nacista. A vi?
ti jos uvek ne shvatas da je taj msm narativ da je tramp hitler ili putin - propao? da amer ne misli da su rusi nacisti, jer da misli ne bi glasao za trampa, vec i dalje za bajdenov rezim koji je plasirao tu bljuvotinu

trampov sin se cak ruga zelenom nacisti da mu sledi ukidanje dzeparca, a ti i dalje bulaznis, umesto da priznas poraz

ti jos uvek ne shvatas da je taj msm narativ da je tramp hitler ili putin - propao? da amer ne misli da su rusi nacisti, jer da misli ne bi glasao za trampa, vec i dalje za bajdenov rezim koji je plasirao tu bljuvotinu
Msm narativ, pda idemo slušati o Sandy Hook školi
Rasprava s teoretičarem je unaprijed izgubljena.

Naravno, ti si ta pametna kojoj se ne sviđa država pa izbjegava porez.
Ali ne bi u Rusijicu, to nikako.
Ne sviđa mi se kako država krade taj porez pa ju preduhitrim i usmjerim tamo gdje je potrebnije.

K sebi, of course.

Prvo sam ja, pa moja familija, pa opet ja, a za Ukrajinu me boli đon lijeve čizmice.

Naravno da bih u Rusiju, ali čekam da avio karte pojeftine.

Imam dojam da je Putin eskalirao rat 24. 2. 2022.

Vidim da podržavaš eksalaciju koju gura odlazeća USA administracija

Tebi je, čini mi se, normalo da opcija koja je žestoko poražena na izborima pokušava da u zaustavnom vremenu napravi haos kojim bi se poraz maskirao i pretvorio u neko vanredno, ratno stanje.

Ništa manje nisam ni očekivao, verujem da bi ti stavovi bili identični i da je obrnuta situacija

Moram da vas razočaram, želje vam se neće ispuniti, nema preokreta u produžecima, postojeći establišment u USA će biti demontiran.

Vidim da podržavaš eksalaciju koju gura odlazeća USA administracija

Tebi je, čini mi se, normalo da opcija koja je žestoko poražena na izborima pokušava da u zaustavnom vremenu napravi haos kojim bi se poraz maskirao i pretvorio u neko vanredno, ratno stanje.

Ništa manje nisam ni očekivao, verujem da bi ti stavovi bili identični i da je obrnuta situacija

Moram da vas razočaram, želje vam se neće ispuniti, nema preokreta u produžecima, postojeći establišment u USA će biti demontiran.
Eskalacija je kada Ukrajina roka Rusiju, a kada Rusija roka Ukrajinu to je smirivanje

Eskalacija je kada Ukrajina roka Rusiju, a kada Rusija roka Ukrajinu to je smirivanje
da ste imali m-da isli bi da je odbranite, a sada lepo da priznate da ste sonje i predajte se vise, prestanite da gurate jadne ukre u smrt, rusija pobedjuje 100%, plus svaki amer zna ko je pedo-hitler, shitty pants, badava lagarije fejk njuza, vise ne prolaze, ako su ikada i prolazile

Nope.

Međunarodno priznate ganice Ukrajine su bile poznate 1991-ve.
mislis jugoslavije?
postao si portparol sns-a i aljeka siftara?
sizife :thumbdown:
od 1991 se radi na redefinisanju medjunarodnog prava, prespavao si vec decenije, granice vise ne vaze odavno, ako nafo ulazi u zemlje, a prethodno ih izbomabarduje
znaci na medjunarodno priznate granice se vracamo prvo ukidanjem nato, pravljenjem velike srbije jer je jugu unistio, a tek onda ukrajina dobija svoje granice nazad, no buduci da ovo nije realno, nemamo interes za veliku srbiju, onda ce se samo nafo rasformirati., jer nama amerima vise ne treba... ako ukrajina prezivi do tada, ako se ne rasformira kao yuga, onda bi mogla da dobije nazad svoje granice, samo je i to nerealno, jer su neke oblasti vec usle u sastav rusije, kao sto su slo i cro usle u eu

isto tako rusi mogu da kazu krim je sada u briksu, kao sto je cro u eu, i kako ces im zabraniti? jel mozes da vratis yugoslaviju nazad? ne mozes, e tako ne mozes ni ukrajinu, te zemlje su se raspale, a nacije otisle svakla svojim putem

Poslednja izmena:

Back