- Poruka
- 50.330
Zavisi šta radi!....Ovisi što čovjek sve radi....
Ponuda i potražnja....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi šta radi!....Ovisi što čovjek sve radi....
Ponuda i potražnja....
Imam dojam da je Putin eskalirao rat 24. 2. 2022.Da nisu slucajno, kazem slucajno, prvi poceli oni koji su upali kod nekog ko je hiljadama kilometara daleko od njih? Jos jednom kazem slucajno da nisu oni?
MUP republike Srbije. Citiram:Vidim da barataš teškom artiljerijom, koji je izvor ako smem da pitam
Svaki deseti Beograđanin je bio Ukrajinac, alalala, kako ga sehrešBeograd tj. cela Republika Srbija ima oko 23,000 Rusa koji su uglavnom zaposleni u "zapadnim" firmama ili osnuju svoje IT firme i tako izbegavaju sankcije, to je razlog zašto ne odu u Nemačku nego u "bratsku" Srbijicu
A Ukrajinaca je u Beogradu bilo oko 150,000 pre nego što su se povukli da odu u zemlje sa boljim ekonomskim prilikama, jer su to Meksikanci Evrope (pored Albanaca).
Jel bio summer party 2023 na Krimu kad Krim nije Rusija?Vidi iz prošlosti skalpiranje Sevastopolja. Peskov nije ni trepnuo, ergo, Krim nije Rusija.
Zna to i on, samo mu je neugodno reći
I što ćeš po tom pitanju poduzeti?Imam dojam da je Putin eskalirao rat 24. 2. 2022.
Znam da je za zapovjednike Crnomorske flote to bio after party i još se nisu vratili domaJel bio summer party 2023 na Krimu kad Krim nije Rusija?
Ja ništa, osim što ću podržavati borbu protiv ruskih nacista. A vi?I što ćeš po tom pitanju poduzeti?
Kako?Ja ništa, osim što ću podržavati borbu protiv ruskih nacista. A vi?
A Azov još čeka na karte?Znam da je za zapovjednike Crnomorske flote to bio after party i još se nisu vratili doma
Naravno, ti si ta pametna kojoj se ne sviđa država pa izbjegava porez.Ja izbjegavam PDV gdje god mogu. Sve majstore plaćam u cashu bez PDV-a.
Frizerku, kozmetičarku i krojačicu, također.
Od mene se neće pomoć![]()
ti jos uvek ne shvatas da je taj msm narativ da je tramp hitler ili putin - propao? da amer ne misli da su rusi nacisti, jer da misli ne bi glasao za trampa, vec i dalje za bajdenov rezim koji je plasirao tu bljuvotinuJa ništa, osim što ću podržavati borbu protiv ruskih nacista. A vi?
Msm narativ, pda idemo slušati o Sandy Hook školiti jos uvek ne shvatas da je taj msm narativ da je tramp hitler ili putin - propao? da amer ne misli da su rusi nacisti, jer da misli ne bi glasao za trampa, vec i dalje za bajdenov rezim koji je plasirao tu bljuvotinu
Ne sviđa mi se kako država krade taj porez pa ju preduhitrim i usmjerim tamo gdje je potrebnije.Naravno, ti si ta pametna kojoj se ne sviđa država pa izbjegava porez.
Ali ne bi u Rusijicu, to nikako.
dems narativ je ubedljivo izgubio, a msm ce sada DA PLACA TRAMPU odstetu... a aleks eno ga ziv i zdrav, koliko je bese on morao da plati odstete?Msm narativ, pda idemo slušati o Sandy Hook školi
Rasprava s teoretičarem je unaprijed izgubljena.
Imam dojam da je Putin eskalirao rat 24. 2. 2022.
Eskalacija je kada Ukrajina roka Rusiju, a kada Rusija roka Ukrajinu to je smirivanjeVidim da podržavaš eksalaciju koju gura odlazeća USA administracija
Tebi je, čini mi se, normalo da opcija koja je žestoko poražena na izborima pokušava da u zaustavnom vremenu napravi haos kojim bi se poraz maskirao i pretvorio u neko vanredno, ratno stanje.
Ništa manje nisam ni očekivao, verujem da bi ti stavovi bili identični i da je obrnuta situacija
Moram da vas razočaram, želje vam se neće ispuniti, nema preokreta u produžecima, postojeći establišment u USA će biti demontiran.
Nije smirivanje nego edukacija. A prvi pojam ti je točan.Eskalacija je kada Ukrajina roka Rusiju, a kada Rusija roka Ukrajinu to je smirivanje
da ste imali m-da isli bi da je odbranite, a sada lepo da priznate da ste sonje i predajte se vise, prestanite da gurate jadne ukre u smrt, rusija pobedjuje 100%, plus svaki amer zna ko je pedo-hitler, shitty pants, badava lagarije fejk njuza, vise ne prolaze, ako su ikada i prolazileEskalacija je kada Ukrajina roka Rusiju, a kada Rusija roka Ukrajinu to je smirivanje
Nope.Da nisu slucajno, kazem slucajno, prvi poceli oni koji su upali kod nekog ko je hiljadama kilometara daleko od njih? Jos jednom kazem slucajno da nisu oni?
mislis jugoslavije?Nope.
Međunarodno priznate ganice Ukrajine su bile poznate 1991-ve.