POSLE PEDESETE U ZIVOT.....

cecikaa

Aktivan član
Poruka
1.032
Napunili ste pedeset godine......Brzo to pola veka dodje....Dobro mozda o koja godinica vise, nema veze. Veza je ta da pisete o tome sta osecate. Jer sve ide glatko ili....Mene nekako posebno interesuju ljubavne price. Ima li mogucnosti da ovde sretnemo nekoga ko bi nam bio za do kraja....ili......Ajmo generacijo i shire....:)

Napunili ste pedeset godine......Brzo to pola veka dodje....Dobro mozda o koja godinica vise, nema veze. Veza je ta da pisete o tome sta osecate. Jer sve ide glatko ili....Mene nekako posebno interesuju ljubavne price. Ima li mogucnosti da ovde sretnemo nekoga ko bi nam bio za do kraja....ili......Ajmo generacijo i shire....:)

...moja profesorica engleskog iz gimnazije se u nekoj 65-oj udala za Norvezanina i preselila u Norvesku. Bila je desetak godina udovica a doticnog je upoznala na netu. Malo je reci da je oduvek bila zivahna i vesela, cini mi se i par decenija mladja od nekih drugara iz razreda...sto ne bi bilo prilike za vezu, svet nije idealno mesto pa da idealni partneri zive idealan period od sesdeset godina skupa i da idealno umru u duetu, po pravilu nije tako te stoga go for it, pun svet slobodnih ljudi :super:

Ма, какав живот после педесете???:eek:

Како те није срамота седе главе?
Треба да хеклаш фиранге и куваш пекмез у тим годинама...

Е, свашта ћу чути на форуму...:roll:
Те они што се сексају и после 40, а сад ево оће и да живе после 50...цццц......:roll:

Те они што се сексају и после 40, а сад ево оће и да живе после 50...цццц......:roll:

Kažem im ja, ali ne veruju...:rtfm::mrgreen:

P.S. Umesto heklanja, može kuvanje kompota, slatkog, raznih peciva itd...

a je l trazis mladu piletinu il vrshnjaka

il najbolje neki matorko pa da ostane penzijica ili imanjce...

Da je pun ko brod , lep ko slika a pametan ko pcela i da me voli nezapamceno, da mi pishe ljubavne pesme i da me milka pre spavanja. Da mi obavezno kuva kafu jutarnju i popodnevnu i da tako zivimo sretno do kraja zivota a kraja nigde.........oduzilo se od lepote.....Tako sam mislila.:)

...veoma sam razocarana....tako smatras,cek,cek...polako uci ces fala bogu i u 50 a i dalje...pa cu onda da te vidim...:lol:

Kažem im ja, ali ne veruju...:rtfm::mrgreen:

P.S. Umesto heklanja, može kuvanje kompota, slatkog, raznih peciva itd...

Cicak, tebe je bas uhvatila depra...Zasto si tako melankolicna?Ja imam 5 banki i veselim se zivotu.Jedva cekam da mi djeca diplomiraju, ocekujem prvu diplomu ovih dana,imam planove za buducnost i radujem se zivotu.Ne pravim kompote, nikad nisam, ne heklam iako znam, ali idem u skolu plesa,citam, nemam vise :pms: i jednostavno zivim i uzivam u svim radostima koje mi zivot donosi.I jos nesto, kad postanem baka, ne namjeravam biti bka servis, naravno da cu ponekad pripaziti unucad, ali stalno, neeee.I to ne znci da svoju djecu manje volim, da necu voljeti unucad...Nikako...Ali volim i sebe...

Poslednja izmena:
Cicak, tebe je bas uhvatila depra...Zasto si tako melankolicna?Ja imam 5 banki i veselim se zivotu.Jedva cekam da mi djeca diplomiraju, ocekujem prvu diplomu ovih dana,imam planove za buducnost i radujem se zivotu.Ne pravim kompote, nikad nisam, ne heklam iako znam, ali idem u skolu plesa,citam, nemam vise :pms: i jednostavno zivim i uzivam u svim radostima koje mi zivot donosi.I jos nesto, kad postanem baka, ne namjeravam biti bka servis, naravno da cu ponekad pripaziti unucad, ali stalno, neeee.I to ne znci da svoju djecu manje volim, da necu voljeti unucad...Nikako...Ali volim i sebe...
svidja mi se kako razmisljas,ali vecina od 50 i vise nema pare za takve radosti...npr.ja..volela bih da putujem, i kao mladja sam volela ali za to jednostavno nema para...sin jos studira ,cerka trazi posao,mm radi i ja se uglavnom brinem da sve funkcionise sto bi rekli za sad imaju moju logisticku podrsku..e sad pletyenje,heklanje kuvanje djemova i slicno,sve moze al po malo i nikako kao glavni hobi, a kad stignu unuci, eto zabave...do tada,pa sirotinjska zabava ona je djabe...:lol:

svidja mi se kako razmisljas,ali vecina od 50 i vise nema pare za takve radosti...npr.ja..volela bih da putujem, i kao mladja sam volela ali za to jednostavno nema para...sin jos studira ,cerka trazi posao,mm radi i ja se uglavnom brinem da sve funkcionise sto bi rekli za sad imaju moju logisticku podrsku..e sad pletyenje,heklanje kuvanje djemova i slicno,sve moze al po malo i nikako kao glavni hobi, a kad stignu unuci, eto zabave...do tada,pa sirotinjska zabava ona je djabe...:lol:
Drga Oranz, znm da je kriza sve sj...Ali ako zelimo jednom godisnje mozemo otici negdje za 500-600 €.Kombinacija jeftinih letova, hotela nize kategorije, i eto nas...Pariz.Amsterdam,London,Rim, cekaju nas...Stizemo, sigurno....Mozemo i zajedno, ha ha.Samo neka djeca diplomiraju, rzumijem te imam i ja studente

Back