Posle jednog kuvanja rucka kosa iako mi je cista poprimi sve mirise.Sta koristiti ???

...maramche preko glave bi bilo razborito...a ja mrzim i marame u tu svrhu,i miris hrane u kosi i miris po celoj kuci a narochito u spavacoj sobi:evil:..a mm kaze shta ima veze,bash dobro mirishe:lol:elem otvaram prozor, nekad i vrata od terase makar je napolju -10...jednostavno ne volim da se osecam na hranu ni ja ni kuca:rtfm:

isti slucaj. sinoc sam drzala otvoren prozor pola sata, iako radi i aspirator, a na kiper otvoren mali prozor u kuhinji. kosu vezem i vezem kesu oko glave :lol:
nemam maramu, a i morala bih je prati nakon svakog kuvanja zbog mirisa, a kesu mozes da koristis koliko hoces :lol;

Za mene ništa gore nego kad se neko oseća na kuvanje...naročito na poslu...
Kako uglavnom kuvam uveče, po sistemu danas za sutra, desi se da je perem i u jedan sat posle ponoći, pa sušim...ali ne bih te mirise odnela u spavaću sobu..nema šanse...
Zanm žene koje ceo dan provedu u pižami u kuhinji u istoj to pižami i legnu...meni je to nezamislivo...Prosto suviše se oseća i smeta mi.

Stvarno mi je nemoguce prati kosu svaki dan da bi mi uvek lepo mirisala, ali posle jednog rucka koji pravim uglavnom svaki dan, kosa poprimi sve mirise od sastojaka koje koristim::)))

pomagajte, sta stavljati na kosu da se ti mirisi povuku jer kosa mi je uvek cista!!

Hcala puno;)

kuvash svaki dan? :eek: nemoguce!

Kako uglavnom kuvam uveče, po sistemu danas za sutra, desi se da je perem i u jedan sat posle ponoći, pa sušim...ali ne bih te mirise odnela u spavaću sobu..nema šanse...
Zanm žene koje ceo dan provedu u pižami u kuhinji u istoj to pižami i legnu...meni je to nezamislivo...Prosto suviše se oseća i smeta mi.[/QUOT

:sad2:
ili kad kuvaju u trenerci sa kojom posle dodju na trening :rida:

moja baka koja je zivela na selu, imala je posebnu haljinu u kojoj je kuvala i provodila vreme u kuhinji i one koje je nosila kada sa kuhinjskim obavezama zavrsi..
a kuca u kojoj je zivela je bila ogromna..
stvarno mi nije jasno kako neko ko zivi u 50m2 nema osecaj za mirise koji se uvuku i nisu vise prijatni

Stvarno mi je nemoguce prati kosu svaki dan da bi mi uvek lepo mirisala, ali posle jednog rucka koji pravim uglavnom svaki dan, kosa poprimi sve mirise od sastojaka koje koristim::)))

pomagajte, sta stavljati na kosu da se ti mirisi povuku jer kosa mi je uvek cista!!

Hcala puno;)

Pa kupaj se jednom nedeljno,kao i sav normalan svet i navici ces:rumenko:

Zanm žene koje ceo dan provedu u pižami u kuhinji u istoj to pižami i legnu...meni je to nezamislivo...Prosto suviše se oseća i smeta mi.[/QUOT

moja baka koja je zivela na selu, imala je posebnu haljinu u kojoj je kuvala i provodila vreme u kuhinji i one koje je nosila kada sa kuhinjskim obavezama zavrsi..
stvarno mi nije jasno kako neko ko zivi u 50m2 nema osecaj za mirise koji se uvuku i nisu vise prijatni

Horor!
Bar jednom nedeljno se na treningu pojavi neka takva.Mislim, znam da žene imaju puno obaveza i da je teško uklopiti,a da opet, ukućani moraju nešto da jedu,ali ja se ubih da to nekako uklopim.Još kad trening odmakne, pa krene znojenje, imam utisak da joj iz svake pore izbija zaprška,a ne samo iz kose ili trenerke.Pozdravljam što se trudi da pored svih obaveza dodje i na trening,ali ....

tu je najveci car na svetu moj sin
on se svlaci dux dok jede da mu se isti ne usmrdi na jelo i salatu....

Back